Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

sylwester w zakopanem?

Polecane posty

Gość Piat
Ja jadę na Sylwestra ze znajomymi do Zakopanego - wynajęliśmy apartament z www.apartamenty-zakopane.net.pl

Jeśli interesował by cię Sylwester na wsi Ząb pod Gubałówką to mogę polecić Barbarę Jamnik. Jak dla mnie to lepsza lokalizacja niż w samym Zakopanym. Piękny widok na Tatry. Gdybyś chciała to mogę podać nr telefonu

Imprezy integracyjne Zakopane: http://paintme.pl/events/ Imprezy integracyjne mają służyć dobrej zabawie uczestników oraz zbudowaniu więzi pomiędzy nimi. Ideą integracji jest poznanie siebie nawzajem na innym gruncie niż codziennie. W firmie, imprezy integracyjne pozwalają poznać pracowników podczas zabawy grupowej, a nie biznesowych obowiązków. Imprezy połączone z aktywnym zaangażowaniem wszystkich uczestników spotkania (np. gry terenowe, off-road, paintball, wspinaczka), pozwalają poznać wady i zalety pracowników. Ujawnia się wtedy umiejętność pracy w grupie, zdolności komunikacyjne i co najważniejsze – łatwo wyłonić osobowości lidera. Oczywiście, imprezy integracyjne organizowane są nie tylko w przedsiębiorstwach. To doskonały pomysł na zorganizowanie urodzin, spotkania-niespodzianki, zaplanowanie czasu wolnego.

Gość gość
Sylwester w zakopanym to super pomysł, byłam z facetem rok temu i było strasznie fajnie. Zostaliśmy do drugiego i aż nie chciało nam się wracać. Dokładniej byliśmy w http://www.fajneapartamenty.com/.

Gość gość
Ja w zeszłym roku byłam w zakopanym w Sylwka i było magicznie. Piękne góry, świetni ludzie, bajeczne widoki. Zatrzymałam się w spokojnym miejscu www.excelsior.com.pl i było naprawdę super.

Gość paulinkaz84
Sylwestra w górach 2016/17 spędzałam wraz z przyjaciółmi w ośrodku Weronika i super się bawiłam. Muzyka to kapela góralska, a jedzenie to bufet szwedzki i obiadokolacja, dania regionalne, ogólnie dużo tego, nikt nie będzie głodny. Jest też dostęp do basenu, sauny, siłowni, bilarda i tenisowego stołu, wszystko w ramach pakietu sylwestrowego, tutaj więcej http://www.weronikazakopane.pl/pl/oferty-specjalne/oferta-sylwestrowa aha i miejsce ośrodka to Poronin blisko Zakopanego :)

Gość gość
My byliśmy na Sylwestrze w tym roku w miejscowości niedaleko Zakopanego Nowe Bystre, a mieszkaliśmy w domku alpejskim Kwiat Śniegu: domekalpejski.pl/, który jest dobrze urządzony i umiejscowiony na pięknym terenie z super widokami. Do centrum Zakopanego można dojechać w mniej niż 10 minut, a na Gubałówkę dojdziemy spacerem w około 30 minut. Okolica pełna lasów i polan. Pobyt będziemy wspominać długo i bardzo miło.