Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo zaczynam coś zauważać

Jak myślicie w jakim regionie ludzie są najgorsi?

Polecane posty

.

polski region polski, bo coś zaczynam zauważać że na podlasiu, tak jak przeglądam tam profile na jednym z portali dla dorosłych

najgorsi czyli najmniej życzliwsi i bardziej tacy wulgarni, z domieszką agresji, głównie mam na myśli kobiety

a ja myślę nie ma takich regionów ale można powiedzieć ze w miastach jest największa bieda i patologia egoiści ludzie na wiosce sobie pomagają przynajmniej tak jest w mojej i sąsiednich wioskach

Gość luki luki
Jest jest zdecydowanie Warszawa(krawaty)

Gość dfeubd
w stanach najgorski polacy to Tarnow I Bfalystok.Same cffffaniaki.Na poczatku myslalem ze ludzie tu przesadzaja.ze to zwykle domysly bez pokrycia ale lata tutaj spowodowaly ze Bialystok i tarnow omijam szerokim lukiem.

Gość Maarta 24
wedlug mnie zakopane ,ludzie są tam bardzo nie przyjemni i chciwi.

Gość niekonieczny
każdy kto uważa kogoś innego za gorszego, tylko dlatego, ze mieszka w jakiś rejonie to zwykły tuman osioł i dupek :P

Gość ewwa bewa
Eee tam, bzdury. Nie mozna stwierdzic jacy sa ludzie w danym regionie na podstawie portali dla doroslych. Trzeba by bylo pomieszkac z kilka lat w kazdym regionie by moc cos powiedziec o ludziach, ktorzy tam mieszkaja.

Zdecydowanie najgorsi ludzie są ze średniej wielkości miast. Region raczej obojętny. Najgorsi czyli mam na myśli najbardziej się wywyższają, czują się lepsi od ludzi z małych miasteczek i wsi i dają im to odczuć, a sami mają kompleks że nie są znowu z jakiegoś dużego miasta i swoim zachowaniem stwarzają ogromną przepaść między sobą a ludźmi z dużych miast, obgadują po kątach itd :o Mówię to na przykładzie mojej uczelni, która znajduje się we Wrocławiu a te najgorsze mendy są z Oleśnicy, Oławy, Częstochowy, Strzegomia i innych podobnych :o Dosłownie widać że ludzie z Wrocławia trzymają się z tymi ze swojego miasta i z tymi z małych miejscowości/wsi :) a te ogromne metropolie jak Strzegom są przecież lepsze i nie będą sie zadawać z wieśniakami oraz z miastowymi którzy mają ich niby za nic :p