Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limmmkaa

zdrada i ciag dalszy związku- czy on mnie nadal kocha?

Polecane posty

Dlaczego jest z Tobą? dla stabilizacji, ma coś stałego, kogoś kto się nim zaopiekuje jak zajdzie taka potrzeba itp..... znam wielu takich mają dom i ciepły obiad, a po za domem młode laseczki jak oni na to mówią, coś świeżego

@limmmkaa Cieszę się, że to zrozumiałaś ... Miłość, tolerancja, wyrozumiałość jest piękna - musi jednak działać w dwie strony. Wzajemność.

Gość limmmkaa
Jacek, dzieki:)

Gość limmmkaa
Paweł, starszy o 3 lata

dokładnie, 2 osoby muszą chcieć a nie jedna jak w twoim przypadku to jesteś Ty. Pytanie, skoro Cię zdradził, skąd wiesz że tylko z nią? ale Cię pocieszę, kłamstwo ma krótkie nogi, i prędzej czy później dowiesz się o tym.

Gość limmmkaa
"Pytanie, skoro Cię zdradził, skąd wiesz że tylko z nią? ale Cię pocieszę, kłamstwo ma krótkie nogi, i prędzej czy później dowiesz się o tym." tego nie wiem, ale nie chce ktoregos razu otworzyc drzwi, zeby mi przyszła jakas nastolatka w ciazy z nim np. Najgorsze w tym jest to, ze to on zawze zapewnial, ze nigdy by nie zdradzil, ze zdrady nie toleruje i w ogole jakis takich niejasnych relacji...

Gość a psik
z doświadczenia powiem jedno - jak po zdradzi facet wraca i nie ma w domu 3 wojny swiatowej, konca swiata, rozpierdzielu, maskary, to wiesz co sie dzieje - facetowi sie wydaje, ze chyba nic sie nie stało licz sie z tym, ze za jakis czas, ten twoj znow stwierdzi, ze warto poszykac w innej waginie milosci do ciebie...

Gość limmmkaa
zdradzil cie z mlodsza czy w twoim wieku ? tak chyba jakos w moim, nie jekas nastolatka.

Słowa to jedno, czyny to drugie. Jak się trochę wypije, znajdzie się chętna koleżanka to ideały łatwo znikają ... Żeby nie było - nie usprawiedliwiam go, tylko wyjaśniam jak słaby człowiek ulega pokusom.

po prostu nie można dzisiaj ufać nikomu na 100% jak widzisz nawet ukochanej osobie. Nie jest Ciebie wart, myślę że on wie że inna by go tak nie tolerowała jak Ty i został by sam, a tego nie chce

po prostu nie można dzisiaj ufać nikomu na 100% jak widzisz nawet ukochanej osobie" ukochana osoba nie zdradza

Gość limmmkaa
dowiedz sie czy zdradzil cie z mlodsza, jesli tak to dobrze nie bedzie-- Paweł, napisalam wyzej, ze ta dziewczyna nie byla mlodsza ode mnie. a co to za roznica w ogole/?

Regres ja nie mówię tu akurat o zdradzającym, tylko ogólnie nawet jak wszystko jest o w związku, nie powinno się ufać w 100%

Czy kobiety mają jakąś gentyczną wadę , która sprawia , że potrafia wszystko sobie wyjaśnic nawet w najbardziej absurdalny sposób:O??

Gość limmmkaa
Rusłan, "myślę że on wie że inna by go tak nie tolerowała jak Ty i został by sam, a tego nie chce" nie wiem jak tamta, choc ponoc niezle ja zbajerowal i zostawil. wiec chyba taka sprytna nie jest.

Gość limmmkaa
jest roznica ale nie bede wam tlumaczyc, i tak nie skumacie- mnie interesuje jaka?

Gość a psik
Enfant - kobiety sie zwyczajnie boja samotności... wolą byle co, byle było

limmmmka to że ją zostawił to o niczym nie świadczy, a skąd wiesz że ją zostawił? a może chciała by jej coś kupował, pomagał finansowo? a może go szantażowała że Ciebie poinformuje o ich związku? są różne idiotki jej pokroju

a psik Enfant - kobiety sie zwyczajnie boja samotności... wolą byle co, byle było Myślę, że każdy normalny człowiek sie jej boi. Ale być z kimś byle tylko być, a ten ktoś nawet szacunku nie potrafi okazac..to jak własną ręką się zabic:O

Czy kobiety mają jakąś gentyczną wadę , która sprawia , że potrafia wszystko sobie wyjaśnic nawet w najbardziej absurdalny sposób" niektóre tak mają ;) autorka jest tego wspaniałym przykładem ... Wszystko sobie na poczatku wyjasniła,przedstawiła i z góry wie jak postąpi ale wielce sie dopytuje co ma zrobic

Gość a psik
pewnie jest tak, że lęk przed samotnoscia nie jest jakos wybitnie dany kobietom, ale to kobieta bez faceta, ale po 30 jest uznawana za taka, co to cos z nia nie tak... wiec kobiety patrza przez palce na rozne zachowania swoich partnerów - bo co to bedzie, jak sie zostanie sama? bo czy bedzie kolejny? bo jak sie kolezankom pokazac samotnie? a mysle, ze czasem lepiej sobie pobyc z samym soba niz dzielic łózko i zycie z byle kim

Gość limmmkaa
@ Ruslan, "limmmmka to że ją zostawił to o niczym nie świadczy, a skąd wiesz że ją zostawił? a może chciała by jej coś kupował, pomagał finansowo? a może go szantażowała że Ciebie poinformuje o ich związku? są różne idiotki jej pokroju" no wiem akurat dokladnie jak tam bylo. nie chciala nic od niego, zostawil ja. a ona nie wiedziala o mnie.

Gość czy przyleje ci czasem
jak tak to znaczy ze kocha

Gość ,mkljk
a moze ona go zostawila.. lykasz kazde jego klamstwa? miłość jest faktycznie ślepa , szanuj się.

limmmkaa Słuchaj dziewczyno, czego Ty od nas oczekujesz? Ze wszyscy powiemy, ze on Ciebie kocha? byc moze kocha. Ze zwiazki po zdradzie maja szansę przetrwac? Podobno takie cuda sie zdarzają:P Ty już masz w głowie gotowy scenariusz waszej przyszłosci i tutaj szukasz jedynie potwierdzenia swoich wyobrażen.

Gość opppoioioppo
AUTORKO ON CIE KOCHA !! to nic, że PIERDOLIŁ się z inną!! za każdym razem gdy wchodził w nią myślal o TOBIE i DZIĘKI TEMU ZROZUMIAŁ, że jednak CIE KOCHA ! a seks to tylko seks..

Gość limmmkaa
mkljk "a moze ona go zostawila..lykasz kazde jego klamstwa? " nie nie zostawila, nie łykam jego kłamstw, bo to nie informacja od niego.