Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona niesfornego męża

Problem z mężem!

Polecane posty

Mam dwójkę dzieci. Nie chcę więcej. Mój mąż tez nie chce a jednak... Cały czas podczas seksu próbuje włożyć bez prezerwatywy. Nie biorę pigułek bo źle się po nich czuję. Spiralę miałam i zaszłam z nią w ciążę (drugie dziecko). Brałam przez jakiś czas zastrzyki ale po 3 z kolei dostałam krwotoku w pracy, że mnie karetka zabrała. :o Obecnie - od 3 lat - z powodzeniem zabezpieczamy się prezerwatywą. Plus wyskok przed finałem (mimo gumy). A On i tak zawsze podczas gry wstępnej próbuje mi włożyć bez gumy. Mówię, że nie bo mam akurat płodne (podczas niepłodnych tez się nie daje) to ten mi szepce w ucho, że tylko na chwilkę. Mam wrażanie, że tylko ja jestem odpowiedzialna. Wczoraj też. Gra wstępna. On robi mi minetkę. Po chwili podniósł się i mówi, ze chce się o mnie trochę poobcierać. Więc ja się relaksuję, zamykam oczy i skupiam się na jego penisie ocierającym się o moja łechtaczkę i wtedy plum a On już w środku. Ja przerażona pytam czy ma gumę na sobie a On leniwie mnie posuwając mówi, ze nie bo On tylko tak na chwilkę. No jasna cholera. Już nie wiem jak z nim rozmawiać. Zaczynam dostawać ciążofobii przez niego.

Gość to u mnie na odwrót
dostałem ciążofobii przez żonę :o

Gdybym kiedyś, w przeszłości, nie spotkała podobnego osobnika, pomyślałabym, że to prowokacja. A tak, to pozostaje mi współczuc nieodpowiedzialnego faceta :o

---> KOGUCINKA To nie prowokacja. Niestety. Tylko moja frustracja jego nieodpowiedzialnym zachowaniem. Najśmieszniejsze jest to, że mówi, że za chiny nie chciałby trzeciego dziecka. I, ze byłaby tragedia bo starsze dopiero dały nam odetchnąć (6 lat i 4 latka). I dopiero zaczęliśmy odżywać i znów cieszyć się życiem. Więc po co tak ryzykować. Uwielbiam seks ale On mi go skutecznie obrzydza bo nie mogę się wyluzować. Jakieś 2 miesiące temu w ogóle miałam chwile grozy. Kochaliśmy się od tyłu - ale wcześniej robiłam mu dobrze ustami i zakładając gumkę nie wytarł dobrze penisa. I gumka mu się zsuwała - czy go ocierała - nie wiem. I co raz wyskakiwał ze mnie, by ją poprawić. No i w pewnej chwili wyskoczył, szarpał się z nią chwilę, po czym znów wszedł i doprowadził mnie do orgazmu i przed własnym wyskoczył (jak zresztą zwykle) i czuję, że spuszcza mi się na plecy. Więc przerażona pytam, gdzie guma... a On, że go obcierała to ją zdjął. Akurat miałam płodne. :O Myślałam, że go zamorduję. Na szczęście okres dostałam w terminie. Nie chcę stosować jakiś głupich szlabanów na seks bo sama bardzo lubię się kochać. Ale teraz to już silniejsze ode mnie, ze nie potrafię się w pełni zrelaksować i cieszyć seksem bo czuję, ze muszę go pilnować. :(

A próbowałas kapturka i preparatów plemnikobojczych? Trochę to uciążliwe, ale w tym wypadku to może lepsze rozwiązanie niż ciągły stres?

Gość do banii z tym wszystkim
tez mam takiego meza Jak bym o nas czytala BEDE UWAZAL nic sie nie stanie o co ci chodzi przeciesz uważam Masakra A ja nie potrafie sie skupic bo mysle czy zajde czyt nie zajde

Gość wyslij starego na
wazektomię

Gość Anulkaaaaaaggg
kochana ja nie widzę problemu - Ty nie możesz stosować żadnej antykoncepcji a dlaczego on nie może podwiązać sobie nasieniowodów? nie słyszałaś o tym ?

W Polsce sterylizacja jest nielegalna. Bardzo trudno znaleźć lekarza, który się zgodzi to zrobić na lewo, bo do tego potrzebny jest laparoskop, anestezjolog itp.

To nie tak, że nie mogę stosować żadnej antykoncepcji. Brałam pigułki przez 3 lata. Ale kiepsko się po nich czułam. Libido mi spadło. Przytyłam 10 kg w 3 lata. Ile się później namęczyłam, by wrócić do dawnej figury. :O Miałam huśtawki nastrojów. Brałam Logest, Yasmine a na końcu Yaz. Po każdych pigułach tak samo. Po urodzeniu pierwszego dziecka (planowanego) założyłam spiralę, która się świetnie sprawdzała przez 1,5 roku. Z wytryskami w środku, bez pilnowania cyklu. Niestety po 1,5 roku coś się schrzaniło i zaszłam w ciążę. Spiralkę usunęli mi dopiero przy porodzie drugiego dziecka. Później były te cholerne zastrzyki. Czułam się po nich dobrze ale mimo to nie pozwalałam mężowi kończyć w środku. Po wpadce ze spiralą mam jakąś blokadę. No ale po 3 zastrzyku skończyło się w szpitalu z krwotokiem. Co mnie jeszcze bardziej dobiło to to, że początkowo lekarze podejrzewali poronienie. Ostatecznie postawiliśmy na prezerwatywę + przerywany. I sprawdza się od 3 lat. Ale mój mąż jak się podnieci to ma cielęcinę zamiast mózgu i zupełnie przestaje rozsądnie myśleć. Wazekotomia jest w PL nielegalna. Podobanie jak podwiązanie jajowodów. Może mu zrobię terapię szokową i udam, że zaszłam w ciążę a bliźniakami. Aż słabo mu się zrobi ze strachu. Bo już nie wiem jak z nim rozmawiać. :(

Gość hahahahahaha11
za kogo ty wyszłaś ? jesli naprawde tak sie zachowuje to nie dawaj mu przez miesiąc to zobaczysz jak sie potem bedzie sluchał. bo z tego co opisujesz to zachowuje sie on gorzej niz 15 latek. bo juz niektorzy 15ltakowie są powazniejsi.

Gość Gabryśkkkka
jejku!jak ty nic nie rozumiesz!!!nie pojęłaś jeszcze,że on kocha to robić bez gumki!kurde,mój mąż to nawet w sekunde w gumce nie będzie bo szaleje z rozkoszy jak czuje je mnie gołym penisem!guma to bariera dla feceta!ja też nie nawidze w gumie,mam spirale i zawsze mamy siebie nagich w 100 %.

Gość górnik
poczytaj o wazektomi nie mam z tym problemu

Gość górnik
a twój mąż to jakiś nieodpowiedzialny gnojek

Gość wójekstaryhuejk
właściwie na ślubie było powiedzieć że knury ci mogą tylko naskoczyć albo chcesz być żoną albo nianią na etat

Tak, tez polecam wazektomię. Kobiet nie chca wiązac bez wskazan medycznych (póki może to niech rodzi, zeby na zus miał kto zasuwać), ale facetów sterylizuja na żądanie za opłatą :) Jak chce wkładac golasa, to niech się wysterylizuje... ale... ten proces tez nie jest ani szybki ani w 100% pewny, po zabiegu trzeba przez kilka miesiecy robic badania, zanosic ejakult i sprawdzac, zy mimo przeciecia nasieniowodów nie doszło do ich zrosnięcia i czy w nasieniu nie pływają znów jakies zagubione plemniki.

Gość kocur na baby
żona niesfornego męża a próbowałaś plastry??? ja też uwielbiam kochać się bez gumy i kilka lat niestety byłem zmuszony, jednak je stosować, bo moja żona bardzo źle znosiła pigułki. Tak jak ty próbowała prawie wszystkich. Niestety skutki uboczne: bóle głowy, plamienia, złe samopoczucie dyskwalifikowały dłuższe stosowanie. w efekcie było, tak że mimo pełnego zabezpieczenia seksu nie było żadnego. Też myśleliśmy, że skazani będziemy na gumy. Dopiero jakieś 2 lata temu żona zaczęła stosować plastry i jak ręką odjął. Oczywiście jakieś skutki są (nudności przez pierwsze 2-3 dni po okresie) ale to w sumie, jak mówi żona jest do zniesienia.

ale jemu nie chodiz o ciaze - tylko o stosunek bez prezerwatywy - ona zmniejsza doznania (glownie dla mezczyzn), do tego musi uwazac - w ten sposob duuuzo przyjemnosci mu zabierasz a keidy bralas te tabletki - jesli lata temu to teraz sa nowszej generacji - moze po nich bedziesz sie lepiej czula

Gość robiii
Najpierw zacznij od wizyty u ginekologa, ale takiego z glowa, a nie co eksperymentuje. Niech zleci Tobie badanie poziomow hormonow, proby watrobowe i dobierze pigulki pod tym wzgledem. Bardzo czesto, lekarze po prostu przepisuja ten lek, ktory akurat byl ostatnio na konferencji. Plastry moga byc rowniez ratunkiem jak juz ktos wyzej napisal. @gornik - nie dawaj rad, ktorych legalnie w Polsce nie mozna zrealizowac.

Gość grgrehbn
a ja mam odwrotnie - mój facet strasznie się boi ciąży i nie może się wyluzować. nawet jak nie mam dni płodnych i mówię mu, że może do środka się spuszczać to ten wyskakuje przed końcem. gumek nie lubi, więc rzadko używamy, z powodzeniem stosujemy stosunek przerywany. Ale kiedy wiem, że jestem niepłodna chcę mieć przyjemność do końca :-O

Gość emeryk44
W dni [na pewno] niepłodne (a są takie!) - normalny seks W dni potencjalnie płodne - bez ("normalnego") seksu. Ty naprawdę myślisz, że guma + przerywany to szczyt przyjemności dla mężczyzny??? To, że chce, chcociaż czasem, "normalnie", to nie jest żadna nieodpowiedzialność!

Gość No jasne , ta qrwa mysli
ze dla faceta to szczyt rozkoszy posuwac ja cale zycie w gumie i do tego spuszczac sie po wyjeciu. Chlop sie przez ciebie nerwicy nabawi. Ja bym cie szmato dawno zostawil.

Gość Gabryśkkkka
ja uważam,że większość facetów nienawidzi w gumce ale co mają zrobić skoro żona się tak stresuje.Wiem jaka poteżna jest różnica w gumie,nie czuje się tak wszystkiego perfekcyjnie.My nigdy gum nie używamy,z wyjątkiem może z 2 razy na początku jak nic nie stosowałam.Doradzam spiralę.

Nie wierzę w to, że na świecie istnieją dorośli ludzie mający takie debilne problemy i zerową wiedzę na temat możliwości zajścia w ciążę :( Gdyby mi moja kobieta przez całe lata kazała wyskakiwać z niej mimo założonej prezerwatywy, to wywaliłbym ją z łóżka na kopach. Serio. I jeszcze to tłumaczenie, że się spasła, dlatego nie będzie brać pigułek :O Jak normalnie człek ze mnie kulturalny, tak tu nie zdzierżyłbym i kopnął w zad z hukiem.

Gość Gabryśkkkka
Moff Tarikn nie wymądrzaj się.Ja też panicznie się boję ciąży i tylko latam do gina sprawdzać czy spirala dobrze leży i czy jestem zabezpieczona,też mam potwornego stracha przed ciążą,rozumiem po częsci autorkę,z tym,ze ja na seks w gumie sama się nie decyduje bo dla mnie to nie seks,nie czuje nic!beznadzieja.I podziwiam te pary,które robią to latami.

Skoro tak panicznie boisz się zajść w ciążę, to wyjedź na kilka dni z Polski i się wysterylizuj. Pozbędziesz się problemu raz na zawsze. Czy Wy wszyscy macie po 16 lat i wychowywało Was patologiczne stado borsuków? Nie wierzę w to, co czytam :O