Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duiop

najmądrzejsza koleżanka dobra rada

Polecane posty

Gość duiop

mam 3 dzieci,2 malutkich,które są bardzo absorbujace,nawet nie dadzą porozmawiać chwilę prze telefon,mnóstwo pracy jest przy nich...kto ma,ten wie jak to jest....pożaliłam się koleżnace,że nie starcza nam kasy,a ona wymyśliła że mam iść na nocki do pracy układać towar w supermarkecie na półkach...nie docierało do niej,że jak mam to zrobić nie spać w nocy i w dzień-bo w dzień nie mam chwili spokoju przy dzieciach.... mój mąż pracuje znalazłam sobie dodatkowe zajęcie ,ale nie w tym rzecz,tylko w tym,że ta koleżanka takim protekcjonalnym tonem,że ja marudzę...a sama ma jedno dziecko i śpi codziennie uwaga: do 11 ,mało tego jej mąż po pracy chodzi po zakupy i sprząta :(

Gość rozumiem kolezanke
a do ciebie nie dociera,ze kolezanka nie miala ochoty cie wcale wysluchiwac? nie kazdy ma ochote sluchac o cudzych problemach,odpowiedziala ci na odczepke. ja tam rozumiem kolezanke,bomoze lada chwila bys wyskoczyla z tekstem-a pozycz mi kase,bo nie mam na to i na to

Gość duiop
no akurat ona dobrze o tym wie,że ja bym nie poprosiła o pożyczkę,nie pożyczam od nikogo kasy ,unikam tego jak ognia :)

Gość antoninnna
a twoj maz co robi?

Gość antoninnna
....zeasy nie mata

Gość duiop
NIE NAPISAŁĄM ŻE NIE MAMY TYLKO ŻE NIE STARCZA...NIE JESTEŚMY SAMI W TYM KRAJU Z TAKĄ SYTUACJĄ.MÓJ MĄŻ PRACUJE I TO CIĘŻKO

Gość antoninnna
no to po co tyle dzieci robiliscie a teraz marudzenie... nie rozumiem tych ludzi... jak widze rodzine 5dzieci narobia a nie ma co do gara wsadzic i do OPSow tylko chodza po jakies datki i kase za nasze pieniadze - podatnikow.. teraz tabletki anty sa tanie 20zl na 3 miesiace. przemysl to

Gość a.kdbfjabfgajgfsgfnajlepiej to
moze sobie jeszcze natsepna trojke strzelisz??

Gość antoninnna
no pomyslcie z mezem nad kolejnym

Gość duiop
HA HA HA ALE TU POZIOM PANUJE nie o tym jest temat ,kto ile dzieci na robił,ale to szczegół ha ha ha a wyobraź sobie uprzejma osóbko że tabletki brałam i używaliśmy prezerwatywy

Gość no to nie zawracaj
no to nie zawracaj glowy innym i nie marudz.

duiop, to moze kolezanka dobra rada doradzi ci jakiej ona antykoncepcji uzywa, ze jej sie o dziwo tak nie zaciaza co chwile?:D:D co rok to prorok kurwa:D:D:D

Gość no to nie zawracaj
tak,tak-bralas tabletki,uzywalas gumek i trojke dzieci masz przez taka antykoncepcje

jeszcze oczywiscie wszystko mialo miejsce w dni nieplodne :D:D:D

Gość antoninnna
może mąż ci gumki dziurawil hahahahah

hahahaa i pixy zaamienial na rutinoscorbin:D:D:D

Gość do banii z tym wszystkim
to porabane forum schodzi juz na psy Te teksty o dzieciach sa po prostu karygodne Nie przejmuj sie nimi ałtorko Trzeba buc swinia zeby tak pisac Nie kazdy jest pierdolonym milionerem szczegulnie w tym porabanym kraju

Gość antoninnna
no to zagadka rozwiazana!!!! Ja i a.kdbfjabfgajgfsgfnajlepiej to dałysmy radę

Gość no to nie zawracaj
dobre:):) moze pokrec sie obok meza kolezanki,takiego ma babka dobrego chlopa... bedzie ci sprzatal,robil zakupy a ty pojdziesz jak czlowiek do roboty

widzisz juz wszystko wiemy. teraz w odwecie kaz mezowi siedziec z dziecmii a sama idz do pracy:D:D:D

Gość ale jesteście upierdliwe
głupie sfrustrowane babsztyle:-o autorko koleżanka nie zrozumie twojej sytuacji, radziła za pewne z serca ale cóż, syty głodnego nie zrozumie. jak jej jest dobrze to nie wie co to by znaczyło pracować na nocki i opiekować się małymi dziećmi przez cały dzień.

Gość antoninnna
No sorki ale skoro autorka twierdzi ze nie wie skad te dzieci, a moze jej bocian przyniosl.... no to nie mozna mowic o niej ze jest powazna

Gość kasia kasiennnkad
duzo dzieci + brak kasy = patologia

Gość ale jesteście upierdliwe
może pierwsze planowane a druga wpada bliźniaki? jesteście strasznie nieżyciowe, przecież ona was tu o kasę nie prosi, widocznie dają sobie rade. mi też jest ciężko, nie głoduję ale na luksusy nie mam, i lubię czasem do koleżanki ponarzekać. wy zawsze uśmiechnięte zadowolone i niczego wam nie brak? a przyczepiłyście się ilości dzieci.

Gość no to nie zawracaj
ale moze kolezanka mysli identycznie-masz trojke dzieci to nie narzekaj,tylko bierz sie do roboty.mowi sie trudno,marudzeniem dzieci nie wyzywisz. Wiec mysle,ze dobrze,ze tu padly tak rozne wypowiedzi i autorka otworzy oczy. nie wszyscy beda sie nad nia litowac,ze ojj jaka ty biedna Kazdy jest kowalem swojego losu