Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieżarna po raz II

Skróocona szyjka macicy??? Da się wyczuć???

Polecane posty

Gość cieżarna po raz II

Często sobie badam sama szyjkę macicy i zawsze mogłam ją bez problemu wyczuć i była twarda, ale od kilku dni właśnie w ogóle nie mogę jej wyczuć a jak już coś wyczuje to bardzo głęboko muszę wsadzać palca i jest bardzo miękka. Czy to oznacza że on mi się skróciła?? Jestem w 15 tc i od jakiegoś czasu boli mnie brzuch ale nie tak jak na miesiączkę tylko ból jest taki jakby party i czasami kłuje mnie w pochwie jakby mi ktoś tam igłę wkłuwał.Lekarka na wizycie coś tam wspomniała że ta szyjka nie jest taka jak powinna być ale powiedział ze skrócona nie jest. To było tydzień temu i wtedy ja jeszcze dałam rade bez problemu wyczuć a teraz to już jest raczej niemożliwe.

Gość Anonim.....
gdzie ty masz mózg kobieto? jestes w 15 tygodniu ciązy i wsadzasz sobie non stop paluchy zeby badac szyjke. wsadzaj sobie dalej paluchy i gmeraj a nastepnym razem bedzie to ból poronny. No masakra!!!!

Gość cieżarna po raz II
Nie no non stop sobie paluchów tam nie wsadzam ale non stop coś innego dzięki czemu jestem w ciąży :-)

Gość cieżarna po raz II
Wiedziałam ze od razu koś się podszyje!!!!!

Gość cieżarna po raz II
Odpowie ktoś jeszcze i mnie nie zbluzga??

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Jeżeli jesteś na tyle obeznana, że wyczułaś, że szyjka jest miękka, to brawka dla Ciebie :) Sprawdź czy jest zamknięta. Jeśli tak. to się nie martw. Jeśli nie, idź do ginekologa.