Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salalala

Kiedy wnosi się opłatę za salę?

Polecane posty

Gość salalala

J.w. Ostatnio byłam w szoku, jak pani mi powiedziala, ze zaliczka 1000 zl, a reszta PO weselu. Do tej pory sądziłam, że trzeba wszystko opłacić PRZED. Czy to wyjątek czy u Was też tak jest

U nas było tak samo. 1000 zaliczki. Ale za napoje owoce itp płaciliśmy wg zużycia wiec 2 dni po weselu płaciliśmy resztę.

my też 1000 zł zaliczki przy podpisaniu umowy. 3000 zł pół roku przed weselem i 3 tygodnie przed dopłacic do połowy naleznej kwoty, druga połowa po weselu (tzn chyba w dzien poprawin - nie pamiętam dokładnie). Kupujemy tylko alkohol i napoje na własny koszt.

Gość Przy podpisaniu umowy
płaciliśmy 2000 zaliczki. A całą resztę tydzień przed slubem, podczas podawania ostatecznej liczby gości. Poprawiny rozliczało się po ich zakończniu.

Gość taka_sobie_klara25
u nas było 2000zł zaliczki, potem jeszcze 3 tysiace na tydzień przed weselem i niewielką reszte ok.2000 tys. po weselu.

Gość klainer
Ja płaciłam 800 zł (na wesele powyżej 100 osób zaliczka wynosiła 1000 zł) podczas podpisywaniu umowy. Resztę mogliśmy zapłacić w poniedziałek po weselu (albo w dniu wesela), ale ja wolałam rozłożyć to, więc tak jakoś w dwóch ratach zapłaciłam ponad połowę jeszcze przed weselem, a w poniedziałek po weselu była reszta.

U nas było 30% zaliczki przed weselem, a reszta po weselu. W większości miejsc w których pytaliśmy było podobnie.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a ja miałam do godziny 10 w dniu wesela...

Gość w sirpniu było wesele
1000 zł przy podpisywaniu umowy. 30% trzy miesiące później, reszta w przeddzień wesela. A następnego dnia po weselu , zwrócono mi kilkaset złotych, bo dopatrzylismy sie wspólnie pomyłki w wyliczeniach.

Gość patka2
my daliśmy już zaliczkę 20 %, reszte miesiac przed weselem

Gość ja mam hit
[ Pappa dotter a z kąt jestes i gdzie miałaś wesele ??? podaj namiary bo drogo to pewnie ładnie.