Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiara.

2012 - STARANIA "trochę" PO 30-STCE :) Czy ktoś jeszcze jest?

Polecane posty

Gość sopelkowa
jeśli masz plamienia przed @ ---> masz rację , pomieszalam jednak ;)

Gość sopelkowa
dopiero po spodziewanym terminie miesiączki i w późniejszych dniach podwyższenie świadczy o ciąży. sorki ;)

Witajcie Dzieczęta :) Miło, ze jest nas coraz wiecej... 30juz30 GRATULUJĘ takich wyników. szybko Ci poszło z tym staraniem. U mnie bedzie gorzej - rok temu badania nasienia nie wyszły za dobrze, ale wtedy odpuscilismy.. a teraz wracamy do tematu... bardziej chyba w rozmowach... Amelia, zycze Ci zeby Bobasek wspaniale się rozwijal i zeby na badaniach tez wyszło wszystko OK. Tak obiektywnie patrząc ja tez nie mam szans na ciaze szybciej niz w wieku 36 lat, bo tak wlasciwie zaczynam rocznikowo 35 lat :) tez beda mnie czekac b. prenatalne. Bardziej chyba z Sopelkową w lecie zaciążę ;)

Gość bellamafia
szukałam i szukałam tego tematu az wkoncu znalazłam :) dziewczyny gdzie jestescie czyzby wszystkie tak intensywnie sie starały :):):) powiem wam ze u mnie dzieja sie dziwne rzeczy otóż mam 8dc a tu sluz płodny sie pojawia przy 31- 35 dniowych cyklach dziwna sprawa przyznam sie ze syna zmajstrowalismy prawdopodobnie po dniach płodnych bo w czwartek miałam owulacje a my w sobote zaszalelismy człowiek chciałby teraz ustrzelic w dziewczyny no i jak tu ustrzelic :):)

Bellamafia ja tez po cichu marze o corci :) trzeba szaleć 2-3 dni przed owulacja ;) U mnie @ dobiega końca . Pozdrawiam cieplutko ;)

Gość pattti
witam. ja mam 31 lat i jestem w 4 miesiącu :) akurat mi sie udało w 2 cyklu....mój kochany myslał ze to potrwa i sobie poszaleje a tu szybko poszło. co do ciazy po 30 wg mnie to dobra pora. a kobietki w wieku powyzej 35 lat maja o tyle dobrze ze nie musza płacic za usg genetyczne i test pappa. ja płaciłam 300 zł a i tak trafiłam tanio :)

Gość bellamafia
pattti gratuluje i zycze spokojnej ciazy ja swojej juz praktycznie nie pamietam a co do szalenstw z przytulankami to jezeli nie ma przeciwskazan to mozna w ciazy Tiara no akurat dzisiaj w nocy sniło mi sie ze urodziłam córke :D:D:D:D człowiek swiruje na całego :)

Witajcie:) W tym roku skończyłam 31 lat a w sobote zaczynam 28 tydzień ciąży:) To nasze pierwsze maleństwo i również długo na nie czekaliśmy... Od kiedy "mogłam" już zajść w ciążę udało się w 3 cyklu.. Trzymam za Was kciuki drogie panie:):):)

Gość makumbaaaaa
Dziewczyny, ja mam 34 lata i jestem mamą 3 dzieci (w tym córeczek bliźniaczek). Pierwsze urodziłam mając 29 latek, a kolejna ciaza była za 2 lata. W każdą z nich zaszłam bez problemu. Także noski do góry, będzie dobrze, jesteście MŁODE! :-)

Gość blizniakiiiiiii
makumba a czy miałas kogos w rodzinie co miał blizniaki? jejku jak ja sie boje ze bedą bliznieta bo moja babcia za strony mojego taty miała.... a mam juz jedno dziecko i jestem w 5tc i nie wiem jak dotrwam do pierwszego usg

witam ja staram sie juz 3 dlugie lata na moje upragnione i wyczekiwane malenstwo w styczniu podchodze do 1próby inseminacji mam 29 lat i mam nadzieje ze na 30ste urodziny ktore mam w marcu bede miala prezent czyli dzidzie w brzuszku tak wiec czekamy