Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logoped.......

Ile płacicie za logopedę? czemu ceny są takie kosmiczne?

Polecane posty

Gość logoped.......

czemu ceny za godzinę zajęć to 60 zł minimum? przecież nawet korepetycje dają za 30 zł osoby po studiach a ci logopedzi czemu tak się cenią? :O

Gość asdfghtyj
za godzine to nie malo a co pwiesz za spotkanie z terapeuta ok 180?

Gość asdfghtyj
tfu to nie duzo mialo byc

Gość w Poznaniu
chodze do świetnej pani mgr, na nfz, po pół roku rezultaty są bardzo widoczne. ale nie ukrywam, że dużo pracy musza odwalić rodzice, czyli jednym słowem trzeba ćwiczyć!

Gość logoped.......
ale mi chodzi o wizyty prywatne. czemu nie ma zadnych normalnych cen typu 30-35 zl za godzine? przeciez nawet nauczyciele co daja korki z matematyki to tyle biora a logopeda ciezej sie nie napracuje a bierze 60

Gość logoped.......
"za godzine to nie malo a co pwiesz za spotkanie z terapeuta ok 180?" ktos kto tyle bierze to juz ma niepokolei w glowie ;)

Gość wspolczuje a zarazem ciesze
sie ze nie mam tego problemu,kase chca straszna,ja jestem gadula i od poczatku duuuzo mowilam do dziecka,a ze zalezalo mi na tym zeby je otoczenie rozumialao to non stop poprawialam jego wymowe,sylabizowalam a dziecko gdy zauwazylo ze jak pomalu powtorzy bez pospiechu za mama to udaje mu sie mowic poprawnie,i zrobila nam sie z tego sylabizowania fajna zabawa,ktora nie polegala na nudnym powtarzaniu,tylko co ktorys wyraz tak korygowalam,ale wszedzie i przy roznych okazjach ,duzo pracy w to wlozylam