Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wannika

MACIE ZMYWARKE DO NACZYN?

Polecane posty

a psik na gabaryty maryśki (45 cm) odchudziłam szafkę, nogą dopchałam i wlazła

nikt o wyższości nie pierdzieli, jeno o zaletach jak chcesz zmywać ręcznie to se załóż topik o tym

mumi - no dokładnie. większość swoje życia byłam baz zmywarki i dało się żyć, ale nie bede zaprzeczać że jest to wygoda i oszczędność :) Więc czemu z tego nie korzystać ?

Gość Sara M.
Kobietki, a jak się taką zmywarkę podłącza? Będę ją potrafiła sama podłączyć?

Gość wąbrośka
zbyteczna zawaligroda.... pozbyłam się dwa lata temu, bo nie chciało mi się zwalać resztek i układać w zmywarce, bo zanim to zrobiłam to wystarczyło włożyć do ciepłej wody do zlewu, odmoczyły się w parę minut, spłukałam i czyste nie musiałam się przyglądać czy nie ma zaschniętych resztek na talerzach wody i płynów szło minimalnie, bo staram się używać jak najmniej szkodliwej chemii i jeśli cos nie jest tłuste nie dodaję w ogóle płynu oszczędność kolosalna i wody i energii trzeba tylko umieć myć naczynia jak któraś nie umie to i ręcznie drożej ją kosztuje niż w zmywarce tyle

Gość mamamijjjjjja
nie rozumiem, dlaczego osoby, ktore nie posiadaja zmywarek tak je atakuja i udawadniaja za wszelka cene, ze zmywarka to cale zlo tego swiata :)

Mam taką 45 cm. Zmieniłam zlew dwukomorowy na jednokomorowy i zmieściła się. Jest nas dwoje, zmywarka jest włączana codziennie lub co drugi dzień. Jak ja kiedyś mogłam żyć bez zmywarki? A też udowadniałam wszystkim, że po co, że na 2 osoby, to nie warto. :D