Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poukładany artysta

Męskie dłonie

Polecane posty

Gość Poukładany artysta

Już nikogo nie dziwi, że chyba wszystkie kobiety zwracają uwagę na dłonie. Wyobrażają sobie przy okazji, jak takie dłonie mogłyby pieścić ich ciało. Jestem pianistą, moje dłonie zdecydowanie odbiegają od dłoni rolników - pulchnych jak bochenki chleba. Maje palce są kościste, za to szerokość dłoni jest wystarczająca, by nie wyglądała jak kobieca. Jak wyglądają idealne męskie dłonie? Kobiety piszą, że muszą być koniecznie zadbane, czyli czyste, paznokcie ładnie obcięte. Brud za paznokciami niedopuszczalny. Ale czy chodzi tylko o higienę? Idealne męskie dłonie wystarczy, że będą jedynie zadbane, czy stawiacie również wymogi dotyczące wielkości/grubości palców? Mężczyźnie mają przeróżne palce jeśli chodzi o wielkość/grubość i jest to podyktowane względami genetycznymi. Silni mężczyźni o budowie endomorficznej mają zwykle potężne męskie dłonie, natomiast mężczyźni o cienkich kościach, drobnej posturze czyli budowie typu ekto, mają zwykle palce kościste. Zdarzają się oczywiście wyjątki. Nieraz widziałem chudzielca o cienkich kościach, ale za to z potężnymi dłoniami. W tym momencie kończę, bo zaraz mi znów artykuł wyjdzie... Jakie więc dłonie drogie Panie preferujecie?

Gość oj nie wiem
litości, zaraz ktoś spyta jakie uszy najlepsze

Gość wójekstaryhuejk
zależy co te dłonie mają robić jak nieść zakupy i warzywa + 10 kg cukru to pikuś ale jak pieścić środek to delikatność się liczy pianisty więc co kto woli

Ruch dloni i rak tez jest dla mnie wazny. Pewnosc, celowosc i dokladnosc.

A co do dłoni - że czyste i zadbane, to wiadomo. Ale sam kształt jest sprawą drugorzędną. Za to lubię kiedy dłonie są suche i ciepłe. Nie cierpię dotyku wiecznie zimnych, wilgotnawych dłoni.

Rzeczywiscie! teraz kojarze, ale to byl zupelnie inny klimat, meskie dlonie nie wystepowaly w roli fetyszu. Chyba, ze to ja juz dobrze nie pamietam... Myslalam, ze chodzilo o jakis bardziej erotyczny film.

Gość p-setka
silne i zylaste

9 Wrota, nie widzialam. Czy myslisz, ze jest tam ''COS'' dla mnie?