Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka100

stomatolog wroclaw

Polecane posty

Gość jolka100

czy ktos mi moglby poradzic dobrego stomatologa we Wroclawiu- by nie byl mega drogi,ale naprawial zeby skutecznie i bezbolesnie:)

Gość Kojak30
Zdecydowanie Omnident. Nie pamiętam ich strony ale komórkę tak z głowy:: 795 560 222 Robią świetne wypełnienia, jeśli rwanie to pamiętaj żeby rejestrować się do ojca dr. Szczombrowskiej, jeśli borowanie to prosto do niej. Zrobiła świetną robotę z prostowaniem i leczeniem zębów naszej córce. Pozdrawiam

Gość kasia91italia
Omnident. Polecam dr Liliane Hruszczak, siostra mojego chłopaka leczy zęby u dr Olgi Kłymczuk ( zakładała aparat u niej i jest zadowolona). Z tego co kojarzę to można umówić się też online

Omnident i dr Beata Pernala-Szczombrowska. Ma dobre podejście do dzieci, jest tanio i bezboleśnie.

Nie mieszkam na stałe we wroc ale jak mus był iść zrobić zęba tutaj to byłem w Omnident na krzykach bo tam w sumie miałem najbliżej i wszystko dobrze zrobili. Jest tam kilka lekarzy u którego byłem dokładnie nie pamiętam...;/ Na wizytę można zarejestrować się na stronie omnidentu

Gość gość
Jedna wielka reklama Omnidentu.. Aż się słabo robi. A teraz kogo polecacie bez ściemy?

Gość Betka25
Ludzie, Omnident naprawdę daje radę. Najważniejsze, że dzwonisz rano i po paru godzinach już idziesz na wizytę

Gość mati_32
Dla mnie liczy się bezbolesność zabiegu i dlatego chodzę do omnidentu na powstańców śląskich we Wro

Gość damianno23
ostatnio omnident wprowadził jakiś nowy sposób znieczulania - nei wiem jak to działa, ale przy najbliższej wizycie zamierzam przetestować

W Omnidencie dobre jest to, że można się łatwo i szybko zarejestrować i też niedługo się czeka. W częstochowie usłyszałam termin - miesiąc....no kurde zęby mi wypadną do tego czasu :D

Gość gość
nie cierpie strzykawek, boje sie bolu a w Omnidencie nie mam ani jednego, ani drugiego. Bardzo dobry gabinet