Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moncziiii

czy znacie przypadki, ze mąż zdradza obecną żonę z ex żoną?

Polecane posty

Gość moncziiii

nie jest to zadna prowokacja. dowiedziałam sie, nie wiem, czy to plotka z naciąganą historią, czy jednak prawda. mąż mojej dawnej znajomej podobno zdradza ją z ex żoną. czy takie historie w ogole mają miejsce? jeszcze rozumiem, facet zdradzacz, ale że ex żona godzi sie na cos takiego?!! sama sie zastanawiam, czy w tej plotce jest prawda. spotkaliscie sie z takimi przypadkami????

Gość moncziiii
dodam jeszcze ze to maz mojej znajomej zakonczyl tamto malzenstwo, uznał je za pomyłke. wiec odpada to, ze chcial z ex byc a nie mogl, bp sam zakonczyl poprzednie malzenstwo, jeszcze nim poznal moja znajoma, czyli obecną zonę.

Gość ja znam podobną sytuację
Znajomy zrobił swojej lasce dziecko a przy okazji zdradzał ją z inną. Ona się dowiedziała, zażądała by zerwał relacje z kochanką i by się z nią ożenił. On się nie zgodził, odszedł do kochanki (też jej zrobił dzieciaka), pobrali się (z kochanką). I on teraz sypia z obiema :D Tak dziwnie trochę, ale jemu to pasuje ;)

Gość znam taką
historię, tyle że to żona zdradzała swojego faceta z ex mężem. Żeby było fajniej to ona od tego męża odeszła do faceta którego później z nim zdradzała historia prawdziwa, bo ex mąż to mój własny brat

Gość moncziii
"Żeby było fajniej to ona od tego męża odeszła do faceta którego później z nim zdradzała" tzn odeszła od pierwszego meża (twojego brata) do aktualnego meża (teraz zdradzanego z tym ex)?

Gość moncziii
jeszcze jakies przyklady??

Gość ontaki.....
ja tak mam ,ale nie nazwałbym tego zdradą ,ja tylko od czasu do czasu z byłą żoną uprawiam sex (łączy nas życie zawodowe) nie ma między nami uczucia jest tylko sex więc powtarzam ,że nie traktuje tego w kategori zdrady.Nie ma miłości = nie ma zdrady,a sex to tylko sex. Moja obecna połówka nie ma o niczym pojęcia i niech tak zostanie :D

Gość moncziii
ontaki, a twoja obecna, to zona czy na razie dziewczyna/narzeczona?

Gość ontaki.....
dziewczyna !!! żadnych żon już w życiu nie chce,żadnych papierów itp itd Małżeństwo to przeżytek,szkoda że tak późno się zorientowałem :(

Gość moncziii
ontaki, no a twoja ex zona nie ma nic przeciwko temu, ze kiedys byla ta "pierwsza", a teraz jest ta "drugą" dla ciebie? to ona zabiegala o kontakty ponowne z toba, czy to ty dazyles do tego, byscie zostali kochankami?

Gość ontaki.....
sex miedzy nami od zawsze był zaajjebissty ,rozstaliśmy się w zgodzie (z zupełnie innego powodu) .ale ustaliliśmy że będziemy się spotykać na fajne dymanko ze 3 - 4 razy w miesiącu,wiec tak naprawde to nigdy nie przestaliśmy się pieprzyć nie licząc okresu kiedy byłem 4 miesiące na szkoleniu w usa . Ludziom z boku może się to wydawać dziwne ale tak naprawde mam to w du.......e Moja obecna też jest niezła w te klocki,ale daleko jej do mojej ex ... :) Ostatnio chodzi mi po głowie taki plan aby obie naraz zaciągnąć do łóżka,sytuacja idealna.Wiem ,że moja ex nie miała by nic przeciwko ale moja obecna napewno raczej sie nie zgodzi :(

Gość moncziii
a twoja ex ma kogos?

Gość ale perfidia
ontaki..... -jestes chodzaca prefidia . Oby nie spotkac na drodze takiego polamanca psychicznego. Gnida z Ciebie!!!!!!!!!!

Gość nadinspektor Żuk
Czy znamy takie przypadki...??? Znamy wyłącznie takie przypadki :-) Jeszcze o ile postawa faceta nie jest dziwna (wiadomo, co 2 kobiety to nie jedna), to chęć byłej żony do posuwania byłego meżusia, który obiadki jada u innej dupci jest niezrozumiała.

Gość moncziii
"Jeszcze o ile postawa faceta nie jest dziwna (wiadomo, co 2 kobiety to nie jedna), to chęć byłej żony do posuwania byłego meżusia, który obiadki jada u innej dupci jest niezrozumiała." no własnie o to mi chodzi:( dla mnie to nie do pomyslenia:( serio znacie takie przypadki? ja chyba jestem niedzisiejsza:/

Gość to bardzo dobry uklad
moze kiedys tez mi sie tak poszczesci :D

Gość ontaki.....
hahaha...śmieszy mnie takie drobnomieszczańskie podejscie typu "perfidia" do sprawy. Polski zaścianek jeszcze nie jest gotowy na takie życie :D , wpływ rydyka widać na każdym kroku. Ja mieszkając troche w polsce troche za granicą na szczęscie mam dystans do pewnych aspektów życia i wiem jak ludzie mogą być szczęścliwi i wyzwoleni.

Gość jasne jasne
czy twoja nowa kobieta tez jest taka happy ? Czy moze nie wie, ze majtki sciagasz i dla jednej i drugiiej? No dla mnie tez jestes SWINIA !!!!!!!!!!

Gość bo polska to katolicki kraj
dlatego tez taki zacofany 🖐️

Gość ontaki.....
nie wie,po co się ma denerwować.A może ona też ma kogoś na boku ? kto to wie. Jak to ktoś ładnie kiedyś napisał : duppa nie mydło ,nie wymydli się :) wszystko dla ludzi jest,jedyne na co trzeba uważać to choroby.

Gość jasne jasne
macie zrypane berety i tyle. Mozna miec tylko nadzieje, ze los ustrzeze od takich zyciowych gnoi.

Gość youipoiop90p
Do Ontaki.... byłoby ok, gdyby Twoja obecna partnerka wiedziała co wyprawiasz z ex i akceptowała to. Narażasz swoją kobietę na jakieś choroby weneryczne zachowując sie w ten sposób. Jesteś tchórzem i tyle. Sam wiesz, że jesteś takim popaprańcem, że żadna kobieta nie zaakceptowałaby Cie na swojego partnera znając prawdę o Tobie, dlatego prowadzisz życiezakłamanego tchórza, który mózg ma w penisie.

Gość domneimana pomarańcza
Ależ wy jesteście nowocześni. No, no... panowie tyrający na budowach za granicą przez kilka miesięcy w roku by przez kilka poszpanować w kraju niosą nam kaganek oświaty i nowoczesność w polu i zagrodzie :D :classic_cool:

Gość dgfdfgdgdfgd
upupup

Gość ja znam pewien przypadek ,ale
nie wiem czy sie bzykaja. W skrocie : byla dziewczyna i chlopak , pobrali sie , on raczej jej nie kochal , ale byla bopgata . Nie ukladalo im sie , byli malzenstwem na papierze ,maja dziecko, on ja zdradzal , znalazl kochanke . Odszedl od niej do kochanki , rozwidli sie , ozenil sie ( chyba ) z kochanka , ona zaszla w ciaze i teraz bardzo czesto bywa u eks zony , ulakad im sie lepiej niz w malzenstwie , dogaduja sie , normalnie gadaja , spotykaja u niej . Nie wiem czy jest seks ,to juz tylko cztery sciany wiedza, ale relacje naprawde dobre . I pewnie kochanka sie teraz wkurwia . A z drugiej strony to moze dobrze , skoro kochanka chciala odbic , to teraz czuje to co czula zona , teraz kochanka jest zdradzana i zla . A zonka wygrywa.

Gość ja znam pewien przypadek ,ale
jezeli ex zona chce sie zemscic na kochance to bzykanie sie z ex mezem jest chyba najlepsza zemsta . Oczywiscie jesli chce , bo sa przypadki gdzie ex nie chce znac bylego . Ale taka forma zemsty na pewno dopieka kochance .

Gość dgfdfgdgdfgd
iutgvcexweq

Gość przelot_em
:D:D:D helenka wymiata