Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moncziiii

czy znacie przypadki, ze mąż zdradza obecną żonę z ex żoną?

Polecane posty

Gość mn mn m n
JEST POWIEDZIANE , ZE WIARA CZYNI CUDA ! WIEC NIE WIDZE NIC FANTASTYCZNEGO W UZDROWIENIACH

Gość ale ja nie wiem o co sie
idioto , chyba :-D :-D :-D UDERZ W STOL A NOZYCE SIE ODEZWA :-D :-D :-D A jednak , twoj miso ma slub koscielny , denerwujesz sie , bo jakby nie bylo nadal jest mezem pierwszej . O rozwod koscielny bardzo trudno , moze go nie dostac . Nikogo to nie interesuje ,ze ty nie jestes KK , ale on jest /byl i nadal jeszcze jest mezem tamtej . Ale to zrozumiale ,ze sie wkurzylas i wyzwalas helenke :-D przeciez jestes ta druga , juz zawsze nia bedziesz , nie zaleznie czy dostanie ten rowod czy nie .

i jeszcze jedno . Skoro ten slub koscielny nie jest dla niego wazny , to po co sie stara o uniewaznienie? Skoro nie jestes KK to dlaczego chcesz zeby uniewaznil malzenstwo ?? Powiedziec ci dlaczego ? Teraz nie jestes KK , ale jakby dostal rozwod koscielny , uniewaznil malzenstwo ty z radoscia wskoczylabyc w biala suknie i pobiegla do oltarza :-D Taka z ciebie hipokrytka . :-D Ale pamietaj , on jest mezem tamtej i dopoki jest katolikiem , dopoki wierzy i dopoki nie dostanie rozwodu koscielnego , zawsze nim bedzie . A ty juz zawsze pozostaniesz druga !!!!Nawet i po uniewaznieniu.

Gość GAbi 32
Helenka widac ,ze niestety jako jedyna masz wiedze o Bibllii. >Ludzie doksztalcie sie troche,czytajcie. Czym Wy zyjecie,tylko ,,M-jak milosc ''. Zal.albo podstawowka tu pisze.

Gość mn mn m n
o rany !! to on zone w chorobie zostawił >? dzieci tez ja opusciły ? ciekaw dlaczego ona zachorowała i obys ty też nie posdzieliła jej losu . Nie wideze tu szans na uniewaznienie małzenstwa , ale sie tak bardzo nie znam , choroba , nie jest powodem , są z tego zwiazku dzieci , wiec ? a ty sie nie ciesz tak , bo to bardzo nie ładnie , bys nie dostapiła z racji tego gniweu Bozego .

Gość mn mn m n
Gabi jaką ma wiedzę ? jak nawet na proste pytanie nie potrafi odpowiedziec

wiedzialam ,ze chodzi ci tylko o to . Cha ,cha , nie jestes katoliczka , ale w do oltarza chcesz isc :-0 Jestes podla suka i tyle ci powiem i nie ciesz sie tak ,ze go masz , ze cie kocha . Tamta tez kochal , tak mocno ,ze przysiegal przed Bogiem , calowal ja , piescil , kochali sie , spali w jednym lozku , byla dla niego najwazniejsza i gdzies tam na zawsze pozostanie w jego sercu . A na ciebie zawsze ludzie beda pluc , bo zniszczylas kobiete , jej zycie i zycie ich dzieci . Wiec nie ciesz sie tak :-0 I chocbys nie wiem co robila , nie wymarzesz chwil , ktore spedzili razem . I jak na razie on jest jej mezem !!!!!!!!!!!! Fajnie by bylo jakby ciebie z nia zdradzil , albo z jaka inna .

Gość Mayor of London to psychiczna
hehe ale jedziecie po niej . a prawda jest taka ze co bylo, a nie jest nie pisze sie w rejestr .

słyszałam o takim przypadku ;) byli po rozwodzie z jej winy bo go zdradziła, on bujał się co jakiś czas z nową dziewczyną ale raczej nie na poważnie, a chwalił się z tym że jak oddawał żonie dzieci to czasem ją puknął przy okazji, ale skończyło się to po tym jak ex żona dowiedziała się że puknął też jej siostrę hehehe

Gość honorowa zona nie da sie
puknac , ale zona ktora chce sie zemscic na kochance , chyba powinna . Nie ma chyba wiekszej zemsty na kochance niz chodzenie do lozka z ex .

jej tam chyba na zemście nie zależało bo sama już kogoś miała a że ex mąż był chętny to korzystała

Gość Nie wiemmmmmc
Ja nie wiem czy można mnie podpiąć pod to pytanie bo wygląda tak, że rozpadłoo mi się z ex 10 lat temu z powodu jego kochanki, a on przez te 10 lat ciągle próbuje wrócić do mnie i przy okazji zaciągnąć do seksu....to 10-letnia groteska i teatr Tyle że ja nie chcę, więc próby seksu nie wychodzą, ale on stale próbuje, a jest częstym gościem z powodu dzieci, i stale czuje sie mężem jedynej żony (jego słowa) i dąży do odbudowania małżeństwa.............czy można to nazwać zdradą z ex żoną? Nie wiem Pewne jest że gdybym była chętna to bym pasowała jako przykład do tytułowego pytania Dodam że znam kilka przypadków powrotu do byłych żon lub przynajmniej systematycznego życia seksualnego z byłą żoną, a czy te drugie wiedzą o tym to nie wiem. Zupełnie niezrozumiałe jest po co oni rozwalają swoje rodziny skoro potem latają za pierwszymi żonami i seksem do ex żon..........najlepiej że oni też nie wiedzą po co to zrobili Chyba coś w tym jest że jak raz zdradził to będzie musiał zdradzać dalej , również tę drugą żonę, a najłatwiej przyuderzać do pierwszej żony która zwykle jeszcze jakoś kocha i uwierzy biednemu misiowi.

Gość dfbbfgg
hdhdfdh

Gość Mściciele z Rio Grane
Znam troszkę inny przypadek - mąż rozwiódł się z żoną, ożenił z kochanką, kochanka go po roku porzuciła dla innego, a żona zdążyła sobie kogoś poznać i teraz ten mężuś został sam jak palec (potępiony przez własną rodzinę i własne dzieci) :D

Gość gość
Troche wstyd sie przyznac ale ja bylam taką byłą, z którą mój były zdradzał swoją obecną (tzn teraz tez juz byla).. Z tym ze ani ja ani ona nie byla jego żoną. Mieliśmy najzwyklej w świecie romans i nie był to tylko sex. Wszystko sie skonczylo kiedy nie wytrzymalam dluzej tego bycia 'tą drugą'. Prze jakis czas zero kontaktu, ale po kilku miesiącach znów sie odezwał. Od tego czasu było kilka innych w jego życiu - z każdą sie skończyło, a ja jestem w jego zyciu zawsze, bez przerwy. teraz tylko jako przyjaciolka, bo ja mam innego, ale on nieraz pokazywał ze chciałby czegoś więcej. Ale to nie jest reguła. Czasem zawsze będzie się liczyła najbardziej ta była, ale częściej raczej była to była, a liczy się tylko ta obecna :) Więc nie ma się co martwić :) Jeśli możesz się czyms niepokoić, to np jeśli nie jesteście razem, a on nie odbiera, potem się tłumaczy, że np był z kumplami, albo późno wraca z pracy, że niby nadgodziny, wtedy warto sprawdzić co i jak (choć niekoniecznie musi to być akurat zdrada) . :)

Gość gość
U mnie wszystko zaczęło się, kiedy on poszedł do nowej pracy. Zaczął lepiej zarabiać i stał się innym człowiekiem. Nie traktował mnie tak jak wcześniej, zeszłam na boczny tor. Każda próba wyjaśnienia kończyła się kłótnia. I w końcu mnie zostawił. A tak bardzo mi na nim zależało. Koleżanka poleciła mi stronę http://urok-milosny.pl mówiąc że ona odzyskała dzięki temu rytualisty faceta. Nie mając innej opcji skorzystałam. Czekałam trochę na jego powrót, ale było warto. Powrócił, dalej pracuje w tej samej pracy, ale jest między nami dużo lepiej.

Gość gość
Niech mi ktos pomoze. Prosze niech ktos sie odezwie.

Gość Mój mąż odszedł
Dnia 9.12.2011 o 15:18, Gość moncziii napisał:

jeszcze jakies przyklady??

Mój mąż odszedł do innej jesteśmy 5 msc po rozwodzie uprawiamy sex mówię mu że jej nie kocha bo ja zdradza on uważa że sex z byłą zona to nie zdrada 

Gość ewcia

Zawsze łatwiej zdradzić właśnie z byłą żoną. Przecież to nie jest obca osoba i pewne bariery są zupełnie przełamane. 

Gość ech

ciul, jak w modzie na sukces 😄

Gość ziom
Dnia 9.12.2011 o 05:37, Gość ja znam podobną sytuację napisał:

Znajomy zrobił swojej lasce dziecko a przy okazji zdradzał ją z inną. Ona się dowiedziała, zażądała by zerwał relacje z kochanką i by się z nią ożenił. On się nie zgodził, odszedł do kochanki (też jej zrobił dzieciaka), pobrali się (z kochanką). I on teraz sypia z obiema :D Tak dziwnie trochę, ale jemu to pasuje ;)

też bym tak chciał, mądry ziomek