Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczele

Kobietki tylko szczerze,ponizej ilu cm nie zaakceptowalybyscie penisa u faceta?

Polecane posty

Gość pytaczele

?

Gość oj ble ble te twoje tematy...
czysto teoretycznie;) 12 cm:P

Gość mamusia 5letniej Kingusi
może mieć maleńkiego peniuliczka, byle był silny mężuś do pracki

Gość lizak69
poniżej 25

Gość naklejki witraże
Literki wykonane z folii samoprzylepnej firmy ORACAL w wysokości 5, 10 i 20 cm. W przepięknych 7 kolorach. Można zamówić pojedyncze literki !!!!! http://allegro.pl/alfabet-polski-litery-literki-naklejki-zestaw-7-i1980014663.html http://allegro.pl/alfabet-polski-litery-literki-naklejki-zestaw-1-i1980014528.html http://allegro.pl/alfabet-polski-litery-literki-naklejki-zestaw-4-i1980014586.html Tylko teraz do każdego zamówienia napis WESOŁYCH ŚWIAT z folii witrażowej o długości prawie 50 cm GRATISS

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaaaaa
ponizej jakis 13 ,12

Gość carrie brashow-preston
poniżej 6 cm bym nie zaakceptowała

Gość ewelina2666
poniżej 17,no może 16,5 cm

Gość dzisiajdokina
a podajecie wymiary w wzwodzie czy na luzaka?

Gość zasdadapololqasdasdasda
a zaakceptowalybyscie krzywego ale 16 cm?

Gość pytaczele
mam tylko 13:O

Śmieszny temat - śmieszne odpowiedzi To tak jakby zapytać - faceta z iloma palcami byś nie zaakceptowała A ktoś napisał poniżej 3 palców już bym go nie chciała Śmieszne:P Załóżmy poznajesz kolesia - jest super wymarzony-ideał Zakochujesz się na zabój A potem okazuje się - ma 8 cm penisa I co?Nogi za pas i w długą?????????????? Dziecinne myslenie

Gość pozdrawiam środkowym palcem
minimum 4 cm w luzaku i min 10 cm w zwodzie

Gość zasdadapololqasdasdasda
a zaakceptowalybyscie krzywego ale 16 cm?

Gość prawa-tywa ;*
poniżej 12 cm w luzaku

Zakoch*jesz się na zabój A potem okazuje się - ma 8 cm penisa I co?Nogi za pas i w długą?????????????? no powiem ci, że wtedy naprawdę biorę nogi za pas miałam taką sytuację, więc wiem " co bym zrobiła " ;)

Gość pipiiiiiipipi
adalis jakby byl beznadziejny w lozku z tym swoim peniulkiem to i tak bys uciekla mimo ze by byl super fajny z charekteru dla ciebie. tak sie mowi ze nie, ale to do czasu...

To świadczy o tym co dla Ciebie jest najważniejsze A niby kobiety nie lubią gdy facet patrzy na nie i ocenia po wielkosci biustu A widzę ututaj to samo płytkie myślenie Zaakceptujesz goscia z 20cm penisem a za 30 lat nie będzie o czym z takim pogadac bo tylko rozmiar wacka liczyl sie przy wyborze

Dziewczyny ale pochwa kobiety ma wrazliwe zakonczenia do około 8 cm Więc większy penis to juz raczej kwestia zachcianki a nie minimum do przyjemnosci

polowa sukcesu w udany zwiazku to sex, a koles ktory ma przyrodzenie 8 cm za duzo nie nawojuje .. to jest moje zdanie .

A z resztą co ja tu dyskutuję wogóle Wasza sprawa:P Zajrzałam z Ciekawosci bo ostatnio był taki temat i mnóstwo zabawnych odpowiedzi:P

Gość dzisiajdokina
tak z ciekawości pytałam mój M ma 19 cm w wzwodzie ale poprzedni miał 10 i tez było super nie ważne że mały , ważne że wariat :)

Nie wiem W sumie nie powinnam sie wypowiadac bo miałam jednego partnera z wielkością wacka zadowalających mnie rozmiarów I nie wiem jak to jest z większym i mniejszym

Gość ewelina2666
adalis86 ale o czym ty piszesz? przecież nikt tu nie rozmawia o tym, że TYLKO wielkość penisa jest wyznacznikiem tego, czy kogoś chcemy na partnera czy nie. od miłego, inteligentnego, wesołego z małym penisem, wole takiego samego z dużym.

czekam teraz na nowy topik kobiety ktora chce zapytac facetow o luz w pochwie a pytanie brzmi od ilu palców wchodzących do cipki facet juz nie akceptuje :classic_cool:

Gość ewelina2666
sossss tyle, że ilości facetów nie ma się wypisanych na czole, a wielkość penisa jaka jest widać od razu. a "ciasnota" pochwy nie jest zalezna od ilości partnerów

sosssssss Widzę też zauwazylas idiotyzm pytania:P Jak to wielkosc penisa widac od razu? Przed seksem bierzesz linijkę i mierzysz?Jest 10 cm - ok ujdzie a jak 9cm to juz nie jesli twoje minimum to 10cm??? Czy wy widzicie jak to brzmi?:P