Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczele

Kobietki tylko szczerze,ponizej ilu cm nie zaakceptowalybyscie penisa u faceta?

Polecane posty

Gość ewelina2666
sossss nie odróżniasz długości od szerokości? przecież to dwie różne sprawy.

Gość ewelina2666
adalis86 Ja jestem wyjątkiem Zawsze uwazalam ze bardziej liczy sie co ma sie w glowie no nie, nei jesteś wyjątkiem. nikt nie powiedział, ze np. dla mnie to co facet ma w głowie liczy się mniej, niz długość jego penisa. rozmawiamy o konkretnej cesze, abstrahując od innych cech wyglądu czy charakteru.

Gość ewelina2666
ja zrozumiałam temat jako tyczący się długości i o tym piszę.

eeeee to jak mówimy o długości, to głupi temat. Bo cienki jest nie fajny, nawet długi... no chyba że wypnie się pupę, złączone nogi a on posówa na pieska, albo położyć się całkiem płasko na brzuchu, a on kładzie się na tobie i tak cię penetruje :) ale z grubym penisem, kazda pozycja jest :classic_cool:

Gość Janke Błachowicze
Mam 17 cm dlugosci, 14 cm w obwodzie, a jeszcze nie uprawialem seksu :(

Gość ewelina2666
położyć się całkiem płasko na brzuchu, a on kładzie się na tobie i tak cię penetruje a no właśnie! jedna z moich ulubionych pozycji :-D I do niej m.in. odpowiednia długość jest istotna. kiedyś był na kafe temat dot. ulubionych pozycji. i ja o tej wspomniałam, to rozmówcy nie wiedzieli o co chodzi i twierdzili, że tak się nie da :-D no nie da, jak się nie ma warunków... grubość to oddzielny temat. ja odpowiadając na pytanie dot. długości na niej sie skupiłąm zakąłdając że mówimy o względnie proporcjonalnych penisach :-)

Gość Janke Błachowicze
Nie jestem niesmialy, po prostu mam blokade psychiczna i nie moge uprawiac seksu bez milosci 🖐️. Wciaz czekam na ta jedyna

Gość ewelina2666
SCANDALIEROS mhmmm... kompleksy leczysz?? jeśli ma ci to pomóc, to przyjmijmy że nie umiem

Gość pytaczele
jak bum cyk cyk-ile masz lat?