Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczele

Kobietki tylko szczerze,ponizej ilu cm nie zaakceptowalybyscie penisa u faceta?

Polecane posty

Gość marzycielkaaaaaaa
tyle, że ilości facetów nie ma się wypisanych na czole, a wielkość penisa jaka jest widać od razu. a "ciasnota" pochwy nie jest zalezna od ilości partnerów przeczysz sama sobie;)

Gość sossss incognito
a gdyby był długi, ale obwodem przypominał kciuka? :(

Gość ewelina2666
adalis86 nie trzeba mieć linijki, żeby widzieć co się dzieje. można sie pomylić o 1-2 cm, ale bez przesady, żeby 10 od 15 czy 20 nie odróżnić marzycielko nie widzę żadnej sprzeczności w mojej wypowiedzi sossssss a czy ja twierdzę, ze po wielkości ocenię jak ktoś się penisem posługuje? ale fakt jest taki, że krótki penis nie sie pewne ograniczenia, które mi nie odpowiadają

nie odpowiada bo i widocznie potrzebujesz wiekszych z powodu wiekszego luzu : ) kazdy jest stworzony na swoj sposob

Gość ewelina2666
luz na długości? ciekawa teoria :-) nie nie jest to kwestia luzu, jakbyś miał dłuższego to wiedziałbyś o co chodzi :-)

Gość ewelina2666
nie, nie rozmawiamy jak kto go czuje tylko jakiego kto woli, akceptuje. woleć można i ze względów wizualnych . nie widzę w temacie nawiązania do odczuć w trakcie seksu.

No tez mi sie wydaje ze tu chodzi o budowę kobiecej pochwy Nie wiem tak mi się wydaje Skoro niektóre kobiety twierdzą że penis musi byc duzy zeby coś czuły Mój kolega kiedys powiedzial ze jego byla powiedziala ze mial malego bo ona go nie czuje A obecna partnerka jest bardzo zadowolona;)Więc coś w tym jest

to mozna nawiazac temat odnosnie waszych cipek : ) czy wieksze mniejsze wargi sa bardziej pociagajace czy mniej ;)

co sie dziwicie jak juz małolaty kupuja sobie sztuczne dilda wielkosci murzyńskiej pały i rozpychają sobie łona : )

Gość ewelina2666
adalis86 TU chodzi , czli gdzie? chodzi o różne względy. I jeśli chodzi o czucie/nieczucie to jest to raczej kwestia ggrubości jeśli już, a nie długości.

Mogę zrozumieć następujący argument - wolę większe bo są ładniejsze Ale stwierdzenie - większy ma większe mozliwości czy większy jest lepszy bo daje kobiecie więcej odczuć wskazuje jednoznacznie na to że kobieta poszukuje dopasowania do własnej budowy bo facet z mniejszym przyrodzeniem nie moze jej zadowolić

Gość marzycielkaaaaaaa
tyle, że ilości facetów nie ma się wypisanych na czole "ciasnota" pochwy nie jest zalezna od ilości partnerów skoro nie jest zależna, bo nie jest, to pierwsza część Twojej wypowiedzi do czego się odnosi?

Gość ewelina2666
sosssssss sosssssss@tlen.pl'; to mozna nawiazac temat odnosnie waszych cipek : ) czy wieksze mniejsze wargi sa bardziej pociagajace czy mniej oczywiście, że można. jesli kogoś taki temat interesuje, to czemu nie? czy mi się wydaje, czy masz kompleksy na punkcie, którego temat dotyczy? bo ciagle próbujesz odwrócić temat i sugerowałeś, że jestem rozepchana :-D

wiec czemu kobiety smieją sie z facetow z małym penem ?? a moze to faceci powinni smiac sie z kobiet z wiekszym luzem ?:classic_cool:

Gość haile komuniste
A skad wiecie jaka dokladnie dlugosc pena ma wasz facet ? Mierzycie mu kutange linijka :o ? Zazwyczaj jest tak, ze facet doda ze 2-3 cm do swojej prawdziwej dlugosci, a pozniej powstaja mity, ze "moj facet ma 18 cm !", gdy w rzeczywistosci ma 15 cm. Pozniej,gdy facet szczerze powie, ze ma 15 cm to bedziecie krzywo na niego patrzyly :o

Gość ewelina2666
marzycielkaaaaaaa tyle, że ilości facetów nie ma się wypisanych na czole "ciasnota" pochwy nie jest zalezna od ilości partnerów skoro nie jest zależna, bo nie jest, to pierwsza część Twojej wypowiedzi do czego się odnosi? odnosi się do wypowiedzi sosssa

nie mam małego :Dale nie lubie kobiet ktore smieja sie z facetow i ponizaja z powodu jakis ich wyolbrzymień : )

wiadomo że jak się zakocham, to nie ucieknę. Ale byłoby mi przykro, że ma małego. Fajnie jest się zakochać i dostać taki bonusik od losu w postaci dużego penisa :)

Gość ewelina2666
sosssssss sosssssss@tlen.pl'; wiec czemu kobiety smieją sie z facetow z małym penem ?? a moze to faceci powinni smiac sie z kobiet z wiekszym luzem ? ja się nie śmieję, więc ci nie odpowiem. ogólnie uważam że nie powinno się z nikogo śmiać. nie widze nic śmiesznego w małym penisie, ale po prostu mam swoje preferencje.

Gość ewelina2666
sosssssss sosssssss@tlen.pl'; nie mam małego ale nie lubie kobiet ktore smieja sie z facetow i ponizaja z powodu jakis ich wyolbrzymień : ) mhmmm...i dlatego obcym kobietom, które nie śmieją się z nikogo sugerujesz, że są rozepchane? ciekawe....

i własnie tutaj jest problem :D bo zamiast powiedziec bonus w postaci faceta dobrze posługującego sie penisem...... to kobieta znowu wymienia ta wielkosc :D

sugeruje ze sa luzniejsze bo chca duzego : ) przeciez to logiczne ze kobieta wiedzaca ze ma ciasna nie bedzie chciała faceta ktory bedzie miał pyte 20 cm bo ja rozerwie :) chyba ze lubicie takie sadomaso :D

Gość ewelina2666
haile komuniste no mierzyłam mierzyłam :-D oczywiście nie na pierwszej randce, ale zdarzyło się :-D poza tym przeciez widzisz, czy jest długości np. twojej dłoni czy dłuższy i o ile. nie potrafisz na oko ocenić ile cm ma jakiś niedurzy przedmiot? ja rozumiem, że można sięsporo pomylić przy ocenianiu np. czyjegoś wzrostu, ale nie penisa

Czyli ogólnie: WILKOSC MA ZNACZENIE dla kobiet A wydawało mi się ze to domena facetów:P Ja jestem wyjątkiem Zawsze uwazalam ze bardziej liczy sie co ma sie w glowie A jesli chodzi o penis to nie wazne jak duzy byle facet wiedzial co z nim zrobić by kobiecie bylo dobrze:D