Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JacekUA

Jak wam się żyje na ukrainie

Polecane posty

Gość JacekUA

opiszcie swoje przeżycia.

pojedz to zobaczysz:) na pewno nie jest tak jak było kiedyś, fakt jest biurokracja ale bogaczów więcej niż w całej zapieżdział...PL , chociażby salon Bentleya w Kijowie , pomarzyć może Polska lub ceny mieszkań.

Gość wafv k843d
A powiedz no który z nabywców Bentleya w owym salonie zarobił na niego uczciwą pracą ?? A o dobrobycie tam świadczy tłum tamtejszych przybywających do Polski do roboty za stawki na jakie nasi nie chcą spojrzeć...Zresztą do Rosji na zarobek też jeżdżą

Gość JacekUA
Możliwe ale raczej mało prawdopodobne by ukraińcy przyjeżdzali pracować za 1200 zł jak już to za 2500.

Gość alexandra xxx
ile 1200 chyba na rok, tam jest slaboi bieda jak grom, mam kumpele co pracuje w konsulacie ale to na innych zasadacg, pozatym piekne dziewczyny mozna sie zdolowac na maksa.

Gość JacekUA
a tam mam wielu znajomych z ukrainy i tam są takie zarobki jak w polsce więc im się nie opłaca za 1200 zł w polsce pracować jak już to przyjeżdzają do nas fachowcy którzy w swojej branży więcej wyciągną. co więcej w następne wakacje jadę tam do pracy na tzw. emigrację zarobkową.

Gość kaftanik niebieski
do Jacka- co to za emigracja zarobkowa?

Gość JacekUA
Normalna :D. Zarobki 20 rph./h więc całkiem fajnie przynajmniej tak miałem w tamte wakacje.

Gość Polak z UA
Mieszkam w charkowie i mi się dobrze żyje

Gość Gigus ze Lwowa
JacekUA w jakim zawodzie pracujesz na Ukrainie, bo ja pracuje na lotnisku jako sprzatacz i zarabiam 100 hrywien w dzien

Gość JacekUA
Gigus to nawet fajnie z 2000-2500 hrywien miesięcznie a pracowałem w wakację przy remoncie domu w okolicach ivanofrankowska. ale załatwiałem już wyjazd w polsce a nie na ukrainie. uważam że wyjazd na ukrainę choćby na miesiąc to ciekawy pomysł na wakację. po tym pobycie zakochałem się w tym kraju i nie zamieniłbym go na żadną inną irlandie czy holandie.

Gość Gigus ze Lwowa
JackuUA jakbys chcial to moge tez tobie zalatwic prace. Podaj swe namiary jak jestes zainteresowany.