Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Co sądzicie o fiku miku?

Polecane posty

a w wekend wziąć go pod rękę i pójść na spacer :) na co mi facet, którego nigdy nei ma i któremu ten stan odpowiada

Gość ech achhhha
faceci po studiach pracują od pon do piątku od 8-16? jaka ty jesteś głupiutka:D

Gość i ona ma 21 lat?
a prace bedzie uwazac za pasje? dziecko z ktorej ty planety sie urwalas? :D

Może ja mam to szczęście, że robię to co lubie i jeszcze dostaję za to pieniądze :) a weekendy i noce mam dla siebei :)

Gość laska informatyk??
no bez jaj :D nikt cie bez doswiadczenia nie przyjmie to raz , dwa sama plec juz jest wada :classic_cool:

praca to praca a jak sie traktuje pracę jako pasję to sie spędza w niej więcęj i więcej zapominając o rodzinie a ja prac e zostawiam w pracy i nie przynoszę jej do domu a pasje mam inne z nią nie związane

Gość ech achhhha
masz racje facet,jak praca jest pasją to zapominasz o rodzinie ;) ale co o tym moze wiedzieć dziecinna Fiku z WYMAGANIAMI :classic_cool:

Fiku tak dziś masz a jak przyjdzie czas że będziesz musiała pracować tak to co? będziesz czekała aż facet na Ciebie zarobi bo w życiu raz jest lepiej a raz gorzej, ja miałem już różnie

'masz racje facet,jak praca jest pasją to zapominasz o rodzinie' A może po prostu chętnie do tej pracy chodzisz, nie jesteś sfrustrowany i niezadowolony, jak poniektórzy tutaj?;)

pomarańcz nie o to chodzi, ja pracuję uczciwie i nie wstydzę się że robię czasem i na noc i nie uważam abym był z tego powodu gorszy a studia nie gwarantują niczego dziś bo by tyle studentów po dobrych szkołach na bezrobociu nie było lub zmywało gary w uk to że ktoś skończył studia nie oznacza jego inteligencji

Gość ech achhhha
nie rozumiecie co to znaczy pasja:P zostawanie w pracy (chętnie)po godzinach ,każdą wolną chwilę spędzacie na załatwianiu spraw związnaych z pracą . Łażenie do biura z uśmiechem to nie wyczyn to norma:P

PrzemierzamPolaLasy ja pracuję i chodzę tam bo uważam to za słuszne, starałem się o nią długo i daje mi dochody ale np lubię wolny czas spędzać nad wodą łapiąc rybki czy pływając więc jak sama widzisz z takiego hobby nie da się żyć a robiąc to odpoczywam :-)

ostrożny, ja cie rozumiem, jak pisałam moja mama tez tak pracuje, weekend, nocka :( i cenię ją za jej trud i charakter będąc młodym człowiekiem masz szersze perspektywy i powineineś z nich korzystać, a nie zatrzymać się, pieniadze to nei wszystko, co ci po nich gdy nie mas zczasu dla bliskich ja pracuję zawczasu (studia) :) mam swoja pasję i fach :)

Ja Cię rozumiem, Ostrożny:). To oczywiste, że nawet od fajnej pracy chce się mieć oddech i robić w wolnym czasie inne rzeczy. Myślałam tylko o tym, że jak ktoś nie znosi swojej pracy, to ciężko mu się żyje, a to się przekłada na wszystkie inne sfery zycia.

wybacz mi ze nei lecę na śmieciarza, co nei oznacza że nei szanuję go jako człowieka po prostu lecę na inteligentów :)

Fiku głównymi powodami tego że jestem sam to to iż poznałem dziewczyny które tylko chcialy brać miały wymagania i żądały abym chodził tak jak one chciały wbrew tego co o mnie sądzisz to nie dałem się tak traktować wręcz jest to poniżające fakt facet powinien jako pierwszy się starać ale muszę dostać taki sam szacunek jak sam daję i tyle a jak dziewczyna nie szanuje faceta to nie akceptuje go że ma wymagania że taką ma pracę czy inną i niestety sporo jest zupełnych materialistek

Gość ciekawe po czym ocenilas
ze ten doktorant jest inteligentem ? nawet nie wiesz jak ma na imie poza tym co 4 doktorant w anomimowej ankiecie odpowiedzial ze jego praca to czysty plagiat :classic_cool:

ostrożny - argument o materialistkach stary i płytki, sam takie kobiety wybierałeś, wiesz że większosć kobiet tez pracuje, cóż za odkrycie

PrzemierzamPolaLasy a chciałabyś abym zamiast po pracy np pomalować pokój we wspólnym domu gadał o robocie i tylko tym żył? Ja bym wolał kobietę co potrafi sie domem zająć niż taką co po pracy do domu pracę przynosi

Gość zastawiam sie po co w ogole
z nia dyskutuje , przeciez to jeszcze dziecko z glowa w chmurach :D moze jak skonczy studia to jej sie troche przejasni :D

to nie stereotyp niestety, wiesz jak mi się kiedyś gorzej wiodło zostałem olany przez taką jedną, wiem że jej się podobałem i z charakteru i wyglądu ba nawet się umówiliśmy ale trafił się taki gość który kupę kasy zarabia i ona wybrała jego choć niezbyt z wyglądu itp ale zapewnia jej czego ona chce i nawet planuje za niego wyjść