Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Co sądzicie o fiku miku?

Polecane posty

fiku wie o zyciu tyle co ja o życiu seksualnym szympansów, ujmując w jedno słodo: NIC, żyj serialami i arlekinami, niech psycha zryje sie do końca... opuścisz nas i bedzie względny spokuj, jedynie PPL od czasu do czasu przyjdzie o go zmąci

mi tez kiedyś chłopak zaproponował neizobowiazujący seks, takie rpzypadki należy ignorowac bo to patologia :(

'PrzemierzamPolaLasy a chciałabyś abym zamiast po pracy np pomalować pokój we wspólnym domu gadał o robocie i tylko tym żył? Ja bym wolał kobietę co potrafi sie domem zająć niż taką co po pracy do domu pracę przynosi' Nie popadajmy w skrajności:). Po pracy mam czas na inne zajęcia i domem też potrafię i lubię się zajmować.

Gość to koles musial byc niezly
desperado :O

fiku, ale za duzo dziwnych teorii wygłaszasz, które z prawdziwym zyciem nie maja nic wspólnego, twoja sprawa... nie powróże ci, bo mi moja magiczna kula peknie

Gość zosia samosia z koszykiem
ostrozny facet -mnie sie podobasz ze swoja filozofia zycia. Masz fajne podejscie do pracy, rodziny, kobiety. Daj sobie spokoj z fiku miku , sa inne dziewczyny. Dla mnie studiow nie musisz miec:-) Ja Cie chetnie biore :-P

no tak .Ja uwazam, ze studia o ktorych fiku tak rozprawia sa wazne , ale wcale nie najwazniejsze. Wazne jest byc madrym zyciowo czlowiekiem, miec jakis fach w reku, by rodzina nie przymierala glodem, byc elastycznym i moc sie w razie czego przekwalifikowac, byc wesolym, sympatycznym czlowiekiem. Lubiec siebie, lubic dzieci i kochac zwierzeta. Taki ktos jest szczytem mioch marzen. A jak jeszcze ma ladne oczy i zeby -miod taki facet.

Gość nie bedzie po 5 wymagan
z listy raczej nie spelnia , towar wybrakowany :classic_cool:

Gość Szymuś
Ponoć ma chłopięcą figurę i płaski tyłek.

'Wazne jest byc madrym zyciowo czlowiekiem, miec jakis fach w reku, by rodzina nie przymierala glodem, byc elastycznym i moc sie w razie czego przekwalifikowac, byc wesolym, sympatycznym czlowiekiem. Lubiec siebie, lubic dzieci i kochac zwierzeta.' Fiku tego nie neguje:). Ukończone studia wyższe nie odbierają człowiekowi tych cech:).

moj koszyczek jest pelen jabluszek :-) To sa moje prezenty dla Was wszystkich , prosze sie czestowac .... smakowite sa takie czerwone, z ogonkiem :-P i az slinka na brodzie cieknie

Gość Jak sobiezwale 3 razy to mam
czerwony ogonek.

jasne, ze nie neguje .Ale sa dla niej piorytetem. Dla mnie nie. Ja chetnie poznam prawdziwego faceta, z dlonmi , ktore nie boja sie ciezkiej pracy . Taki mezczyzna da sobie rade w kazdych warunkach :-)

oj dziewczęta, chwalicie chłopaków którzy by zarobić jadą za granicę czy pracują na 3 zmianę, a co to za życie, marnować młodość mijając sie z mężczyzną :( Mam kolegę super mądry informatyk, studia zaczynal parę razy, nigdy nie skończył. Jest madry, ma dobrą pracę i zawsze znajdzie, ale jest człowiekiem który się poddaje gdy tylko trafi na przeszkodę (stad już 4 uczelnia :D ciekawe ile jeszcze :P) Mam troche fioła na punkcie studiów, przyznaję, ale lubię wyjatkowo mądrych facetów i cenie konsekwencję w działaniu :)

Gość .syrenejczyk.
fiola to ty masz na punkcie kafeterii dzieciaku trzeba miec niezle najebane w glowie aby samej sobie takiego topa podnosic

Gość a mnie przeraza glupota
mlodziezy jak mozna mieszyc madrosc czlowieka przez pryzmat studiow , widze braki w wychowaniu ale to broszka dla rodzicow