Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sempre

Czarodziejska szafa gra .......

Polecane posty

wieczor mam na nasluchu. A nawet zmuszony bede posluchac jutro co w szafie gra. Kawa wstawiona muzyka w radio gra - prace czas zaczac! milego wieczoru ;)

co prawda gram dzisiaj u siebie swiatecznie ....ale .. fakt !! Grzesiu :(........to był szok dla mnie , a znałam go osobiście !! dobrze ze zajrzałam do szafy .......... http://youtu.be/6sDqEhud8c0 dzięki Farido za przypomnienie ...

Czytasz w moich myślach sarno , w następnej kolejności miały iść Telefony, a utwór Mamona uwielbiam :)

Witaj Panie Twardowski ....Ty chyba z komórki piszesz ..tak ? :) nie wiesz co gramy pewnie ... Republika dzisiaj .....10 rocznica śmierci Grzesia Ciechowskiego :)

no, no no ...przyznaję - ja tego nie znałam, Panie Twardowski żałuj, że na warcie...

super ,wreszcie jakiś normalny temat ,a nie tylko te dzieci ,rozstania penisy ,fotki, problemy z urodą :):)

Czesc wam wam czesc! no niestety z telefonu... Coz nigdy nie bylem fanem republiki, lecz obiecuje posluchsc jak tylko wroce! Obiecuje

nie wiem czy majo koguta ;) ja długo spię , nie wiem czy zdązę .....;) jeszcze musze skonczyć moje świateczne granie ..... bo świeta tylko raz w roku są :) dobranoc :)

nie widziałam tego filmu ...ale słyszałam, czytałam recenzje ....przeczytam , chce poznać Twoja opinię .... słuchaj Panie T ....warto ...same perełeczki tutaj grałysmy :)