Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sempre

Czarodziejska szafa gra .......

Polecane posty

szczerze mówiąc pierwszy raz z własnej nieprzymuszonej woli słucham Czajkowskiego... Nie powiem, że mi się podoba lub nie.. Strasznie złożona i skomplikowana melodia.. jak Ty to nucisz ?

cieszę się ze posłuchałeś :) jak nucę :) ....normalnie ....to prosta linia melodyczna ....:)

nie ma prostych utworów ^^ jak posłuchałem kawałka jeszcze raz to faktycznie kilka momentów jest do nucenia. Jednak hmmm malmsteema solówki nucić ? ;P język sobie połamać prędzej niż z jego legato się bawic tak legato się to nazywa ? zmienie sobie troszkę repertuar jeśli mogę ;) http://www.youtube.com/watch?v=2s3iGpDqQpQ&ob=av2e Korn - Falling away from me

nie obowiązują żadne ramy, co komu w duszy, w sercu, lub głowie ...:) tak zostało napisane ...więc mozesz wszystko :) aczkolwiek dla mnie za cięzkie ... przy czymś takim zupa mogłaby być za słona ;)

słyszałem. jednak jakoś nie specjalnie mnie rusza czyjaś śmierć. Żyła godnie ! Ja zajmuję się swoim życiem i na nim się skupiam

...i Krzysztof Szmagier tez zmarł ... to tylko news z ostatniej chwili , nie pytam czy specjalnie czy niespecjalnie Cię to obchodzi ...

po raz 6ty dzisiaj słyszę mercedes benz... to ze mi sie nie znudzi to fakt ! jednak nie wstawilem bo to warte ciut wiecej niz grosik ;) hmm kogel mogel to nie moj klimat jednak trafilo mi pod rozmowe