Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sempre

Czarodziejska szafa gra .......

Polecane posty

posłuchałam Was ..... Panie T:) .....tekst smutny, ale muzyka piękna .... nie licze dzisiaj na sny ...zmeczenie czuję mocno ! :(

znaczy bow iesz kazdy zespol ma swoje 5 minut. niewatpliwe jest, ze w pewnym stopniu nas zafascynowal jednak i fascynacja kiedys sie konczy

no jasne, że pamiętam... widzę, że wyjście do pracy można odwlec..gdy na scenę wchodzi Prodigy...zakładaj czapkę, kawy łyk w biegu i nie spóźnij się :)

no to jakie plany na dzisiejszy dzień...ja od rana siedzę nad publikacjami...natomiast wczoraj wieczorem...obejrzałam Salę Samobójców i muszę przyznać, że choć mam już swoje lata, to film zrobił na mnie duże wrażenie...

sprzątanie ciąg dalszy... i nadrabianie southparka... mimo wszystko cholernie mnie to śmieszy. Sali samobójców dalej nie oglądałem. Jednak dramaty psychologiczne nie są dla mnie jakąś szczególną rozrywką. Polecam film Jestem bogiem. To dopiero ambitne kino z rozmachem. mojej dyskotekowej młodości ciąg dalszy: http://www.youtube.com/watch?v=lbQCf8F1JsE King of My Castle a propos co do pytania o podbijanie ameryki. to to byl temat przewodni wieczoru... i moze na ciut wieksza skale...

myślę, że nasza dyskotekowa młodość nie mogła by istnieć bez tego http://www.youtube.com/watch?v=pKl55xovSf8&feature=related ...do rozmowy o Sali Samobójców...wrócę trochę później...obowiązki wzywają, a mam sporo przemyśleń...co do South Park to ja niestety totalnie nie w temacie, możesz przybliżyć jak masz czas...Jestem Bogiem nie widziałam, zaraz poszukam, będzie jak znalazł na dzisiejszy wieczór...intuicja mi mówi, że to film w stylu Kłopotliwy człowiek, ale mogę się mylić...do później

" myślę, że nasza dyskotekowa młodość nie mogła by istnieć bez tego " true ! pamiętam jak dziś z kaseciakiem na audycje się czekało aby nagrać sobie kilka utworów do składanki... I ten nerw gdy w połowie utworu wszedł spiker... i polowanie na utwór było nieudane ! http://www.youtube.com/watch?v=Geiq0FP13uQ&feature=related cleaning in progress !

ja bardziej lubiłem axla ? on axel jest tak ? wokalista gunsnroses. Farida bardzo mi się podoba, ze mogę z wami hmm powymieniać się rzeczami które fakt są świetne ! a o których niekoniecznie wiedziałem!. hmmm młodość z literką S ? szukam szukam szukam szukam szukam...