Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sempre

Czarodziejska szafa gra .......

Polecane posty

moja opinia na temat Jestem bogiem: wg mnie film roku. Opowiada prawdopodobna historie ktora moglaby sie przydazyc. Aktorzy dobrze dobrani a i ja powiem, ze moglbym baaa chcialbym moc dostac taka szanse jak on. poslucham napewno! i witamy i zachecam do wrzucamy grosiki do szafy! z checia poslucham

moja opinia na temat Jestem bogiem: wg mnie film roku. Opowiada prawdopodobna historie ktora moglaby sie przydazyc. Aktorzy dobrze dobrani a i ja powiem, ze moglbym baaa chcialbym moc dostac taka szanse jak on. poslucham napewno! i witamy i zachecam do wrzucamy grosiki do szafy! z checia poslucham zaczynam nienawidziec pisania z tela. zapisala mi sie wiadomosc z przed kilkunastu dni i chyba ja wstawilem. Najmocniej przepraszam

i tak Cię podziwiam P.T ....całkiem niezle Ci idzie to pisanie ...:) a film " Jestem bogiem"

Ufff jak to dobrze, ze tym razem zdazylem na czas zastopowac chodz paseczek od "wyslij" juz lecial. Film pt: Jestem Bogiem. nie bede zbyt wiele pisac, aby nie opowiedziec czegos przypadkowo. Jednak no mi sie podobal i chcialbym kontynuacje!

jest taki kawałek kaliber44 "jestem bogiem" bit mnie sie nie podoba nie mój klimat ,stary polski rap ,ale słowa dają do myślenia .

no i nie ma Faridy z salą samobójców .... wyłaczam maszynerię ..... dobranoc ...do miłego ranka :)

Hw przyplywie paskudnego humoru moze wlacze. Dramaty psychologiczne to nie to o czym powiedzmy marze. Nie moj gust. Tak znam kalibra - uwazam, ze Magik odwalik kawal dobrej roboty w swoich tekstach. Baaa niektore naprawde w ten czy w inny sposob trafily do historii. Jednak ja jestem zwolennikiem zywszego grania... Zywszego przez duze Z. Choc me horyzonty sa rozlegle

" Kiedy świat zacieśnia się do rozmiarów pułapki, śmierć zdaje się być jedynym ratunkiem, ostatnią kartą, na którą stawia się własne życie." http://www.youtube.com/watch?v=Pr7Gxs3HYY4&feature=related wybaczcie, dziś już tylko tyle, o to nie z powodu braku szacunku, zwyczajne już nie dam rady...wrócę do tematu z samego rana... Dobranoc

nie ma piejących kur...:) ale jest Pan kogucik :) Sala Samobójców - film naprawdę porusza i zapada w pamięć, pozostawia w głowie odbiorcy odwieczne pytanie gdzie kończy się informacyjny i rozrywkowy wymiar sieci, a zaczyna destrukcyjna pułapka uzależnienia i ucieczki w wirtualny wymiar będący czymś więcej, niż sztucznym ekwiwalentem "realu" z którego nie ma już wyjścia... Na oczach widzów rozgrywa się tragedia ludzi nie potrafiących pokonać bariery jaką stwarza współczesność i jej główne narzędzie Internet... Pamiętajmy, więc aby nie dać się złapać w sieć... http://www.youtube.com/watch?v=xGJmObaqbmQ

Gość Jozin z bozin
Frida masz 82 lata i ogladasz takie filmy MASAKRA :classic_cool: :classic_cool:

józinku ,ja mam 32 i tym bardziej oglądam , poza tym film jest też swego rodzaju przestrogą dla rodziców nastoletnich pociech.

Racja , świeta racja P.T . ....czas radości ...:) ale ...usłyszałam w samochodzie ze umarł Piotr Figiel ....... kawał dobrej muzyki zrobił ..... a poza tym piękny dzień u mnie :) słońce i śnieg ....i pora na kolejną kawę :)