Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqdacadcxaDXfad

czy kupujecie na allegro od tych co maja ponizej 90% pozytywwów?

Polecane posty

Gość aqdacadcxaDXfad

waham sie, chce mp4 ale sprzedawcy z tanimi maja po 85-87%, to malo....nie??

Jak mi się coś podoba to kupuje...kupuje już 4 lata i tylko raz gość mi nie wysłał twierdził, że wysłał... może zaginęła paczka nie wiem, a tak to nigdy nie miałam problemów :)

Gość jjjjjkjkjkjjkj
to zalezy ile komentarzy ma taka osoba bo co innego jesli ma wiele tysiecy a co innego jak ma mało;) ale ja i tak bym nie skorzystał bo mam zle doswiadczenia - taka osoba przyslala mi kiedys inna rzecz niz zamawialem i nie odpowiadała na maile w sprawie wymiany

Gość fhfgjfj
taaa, raz kupiłam u takiego i już nigdy więcej. :o moje pieniądze poszły się pieprzyć

Gość aqdacadcxaDXfad
no wlasnie... czytam i strach az!! chyba kupie 10 zl drozsze ale u innego..co ma 97-100%... booze :O

a koszty przesylki...litosci, male mp3-koszt 35 zl, kazda kolejna sztuka nastepne 35 zl....kuzwa, niezly naciagacz czas realizacji przesylki-do 30 dni!!!!!!! az sie dziwie ze ktos u niego kupuje!

Gość Czas dostawy to 20-40 dni robo
oo matkoooo

Gość ja raz kupiłam coś u
jakiegoś faceta - nie patrzyłam czy ma negatywy, czy nie. Przesyłka szybko przyszła, było ok. Więc wystawiłam pozytywa. Po jakimś czasie dostałam pismo z allegro, dlaczego pozytyw. Więc napisałam, że dlatego, bo jestem zadowolona z transakcji. Okazało się, że ten człowiek miał same negatywy, wyzywany był od złodziei, dopuścił się wielu oszustw itp. Dlaczego mi się udało? Nie mam pojęcia....