Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvfvfr

Jezuuuu, mój mąż jest najlepszy pod każdym względem.

Polecane posty

Gość jakdhfvjadhfajdghajdf
hahahaa moja siostratez tak pitoli i swoim mezusiu jaki to nie ideal a prawda jest taka, ze to dla zakrycia kompleksow:D:D:D hahaha pozdro:D:D:D

Gość cvfvfr
Karmnik dla ptaków jak najbardziej mamy :D Pluszaki ma mój syn :D Kota mamy również, mało tego mamy też psa, papugi, żółwia, rybki, chomika i królika :D

Gość sossssssssss..........
a jak sra?...to siedzisz mu na kolanach?...czy macie 2 kible obok siebie i srasz razem z nim? a potem na wzajem, na krzyż sobie doopy podcieracie?

Gość cvfvfr
Uwielbiam ssać prącie

razem dostajecie tez orgazmu?

Gość cvfvfr
Ja nie mam po co pieprzyć bzdur bo itak nikt mnie tu nie zna :D A rodzina owszem, wie, że małżeństwem jesteśmy wzorowym, ale w naszej rodzinie same dobrze małżeństwa są :D

Gość cvfvfr
Jak sra to sra, to zazwyczaj w tym czasie robię mu kawę, bo sra przeważnie w podobnym czasie :D

ale ty popierdolona....jakbym mial taką babę...to by ją napierdalał jak mokre zyto

wiesz co mozesz robić?....to bardzo zbliza...bedziecie jeszcze bardziej wzorowym malżenstwem jak bedzie srał...to ssij mu wtedy hemoroidy...to bardzo zbliża

Gość Fantastyczna
Chcesz powiedzieć, że w ogóle się nie kłócicie? ;p

Gość cvfvfr
A mojemu mężowi to pasuje. To, że jestem mu oddana, to że znamy się jak dwa łyse konie, to, ze wiemy o sobie wszystko, to, że nie mamy przed sobą tajemnic. To, że jak dzwoni telefon to i ja i on możemy powiedzieć: "przeczytaj mi co przyszło... " To, że lubimy spędzać czas tylko we trójkę. A Wy? Hahahah Wy itak wiecie lepiej co mnie w przyszłości spotka :D Szkoda tylko, że swojej przyszłości tak przewidzieć nie potraficie LD

Gość cvfvfr
Ja jestem typem człowieka, którego ciężko wyprowadzić z równowagi. Musiałoby się nie wiem co stać, żebym się wkurzyła :D A mój mąż z kolei wszystko bierze na siebie, wszytko zaraz łagodzi, wszystko rozwiązuje. Nie ma kiedy się kłócić w naszym związku :D Może ze 3 razy w sumie pokłóciliśmy się ? I to tak, ze zaraz już było dobrze :D

Gość Fantastyczna
A jak przyjaciółka prosi cię żebys mu o jakimś jej sekrecie nie mówiła to tez mu wszystko mówisz? Nie nudzi cię ze bez przerwy ejstescie razem ebz zadnego odpoczynku od siebie?

Gość cvfvfr
Moja przyjaciółka też ma świetnego męża i nie ma żadnych takich sekretów, że nie można o tym mówić...

przeciez tu az jebie nedzna prowokacją...

Gość cvfvfr
Nie, jeśli się ma wspólne pasje i wspólny biznes, który jest za razem hobby to nieeee, to nie ma prawa nudzić. Wręcz przeciwnie, przeżywamy razem niezwykle ekscytujące przygody :D

Gość cyferkaa
przedobrzylas z tym :D dla mnie to chory zwiazek

Gość cvfvfr
Taaaa, prowokacja.... jak już ktoś kogoś nie zdradza i jest szczęśliwy to to musi być prowokacja.... współczuję co niektórym....

Gość Fantastyczna
Oj dziewczyno, jeżeli to prawda co psizesz to mam nadzieje, ze juz zawsze ebdziesz tak miała. A jeżeli to prowo to spoko, urozmaiciłaś mi wieczór :D

ANTHRAX koorwa mać!!!!.....

Kobito....to co piszesz jest nierealne, wręcz smieszne....nie wiem czym szprycujesz tego swojego podnózka...ale za to jest kryminał

Gość cvfvfr
Chory bo co? Bo dla nas idealny ? A może my się tak po prostu dobraliśmy? Może nam jest tak dobrze? Może my nie chcemy innego życia? Może my nie potrafimy bez siebie żyć? Miałam okazję wyjechać z synem na dwa tygodnie na świetne wakacje..... Ale beż męża, bo on musiał być w firmie. Nie jechaliśmy. Bez niego to nie były by wakacje... Jesteśmy razem na zawsze i żadna rozłąka nie wchodzi w grę.

ubezwłasnowolniłas go już?....czy jeszcze nie?

Gość Fantastyczna
No ale jak to zadna rozłąka nie wchodzi w grę? Matko, od samego czytania się duszę :D

pewnego dnia przyjdzie i powie...odchodze...tak jak ja. Moja zona byla ze mna szczesliwa...szkoda tylko ze ja z nia nie

Gość HmS..DDRSS..Petard
A jak stary wywinie kopyta to wleziesz mu do trumny. AMEN

Gość cvfvfr
Sporo małżeństw żyje podobnie, żyje razem wiele lat, szczęśliwie.... proszę mi napisać co w moim związku jest chore, skoro obojgu nam jest tak dobrze? No co jest chore? Że się kochamy? Że spędzamy spooooro czasu razem? No co?

nie rozumiesz Fantastyczna?...mają juz wykupione miejsce na cmentarzu dla 3 osób...3 takie same trumny w baloniki i kokardki i jak jeden umrze...to drugi ma zabić synusia i siebie i pochowają ich razem...

wszystko jest chore...i Ty i on...i z waszego synalka nic dobrego nie wyrośnie....bedzie taką obłą pipą

Gość cyferkaa
kobieta bluszcz