Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvfvfr

Jezuuuu, mój mąż jest najlepszy pod każdym względem.

Polecane posty

Gość cvfvfr

Wyszłam za mąż mając 21 lat z wielkiej miłości. Wcześniej byliśmy parą 4 lata. Teraz jestem 5 lat po ślubie i wiem, że mój mąż jest najcudowniejszym człowiekiem na świecie. Co chwilę czym mnie zaskakuje. Zawsze czymś cudnym :D Czuje się najbardziej kochanym człowiekiem na świecie :) Jest super przystojny, bogaty i ma gdzieś inne kobiety :D Tylko mnie przepuszcza w drzwiach, tylko mi kupuje prezenty, tylko za mną się ogląda i mnie komplementuje. Uwielbiam go. Dziś zrobił mi drinka, był seks i poszedł już spać :D Od 9 lat kocham szalenie mojego wariata przecudnego :D

Gość lknl;nl;
Boze jak ja ci zazdroszcze;(

Gość 2345678iu7ytrwertyu
szczesciara:) gratulacje

Gość cvfvfr
ponadto na jednym paluszku działą kilka godzin! i te wszystkie tryby szybko, wolno, ostro!

Gość Jahahajajaaa
To jest już nas trzy ;) bo mój 'Mezus to najwspanialszy człowiek na świecie ;) kocham Gooo!!

Gość Michau ja już Twoje fotełe
tylko, że jako dżentelmen, powinien wszystkie kobiety przepuszczać w drzwiach, nie tylko Ciebie :o

Gość cvfvfr
Mamy dziecko, bardzo chcianego małego dwulatka, który jest oczkiem w głowie calutkiej rodziny i największym szczęściem naszym :D A mąż jest najlepszym ojcem jakiego mogłabym chcieć dla syna. Boże, jakbym chciała, żeby tak było do końca naszego życia....

Gość lknl;nl;
gdzie ich znalazlyscie:(?

Gość Michau ma rację :) no i
prezenty tez mogłby czasem komus kupic, chocby rodzinie. Poza tym ok.

Gość cvfvfr
No powinien, wiem, ale widzę, że on chce mi pokazać, ze to ja jestem dla niego tą jedyną kobietą i reszta go nie interesuje. Że reszta kobiet jest dla niego po prostu ludźmi go mijającymi... i zawsze to mi pokazuje, ze ja jestem tą wyjątkową, tą, którą przepuszcza, którą traktuje jak kogoś wyjątkowego....

Gość nie masz czasami mojego
meza? ;) moj jest najlepszym czlowiekem jakiego moglam spotkac w swoim zyciu, najcudowniejsza istotoa, jaka mnie spotkala w zyciu. nie mamy dzieci i nie chcemy miec; jestesmy razem juz 10 lat, a znamy sie przeszlo 14. i caly czas wspolnie pracujemy nad tym, by tak cudownei bylo zawsze ❤️

Gość cvfvfr
Gdzie go znalazłam ? Hahhaha - był moim sąsiadem, który jakoś nigdy mnie ni zainteresował :D Aż do tego dnia.... Boże, jak ja go szaleni ekocham. Od ślubu co noc gdy zasypiam przytula się do mnie i mowi jak nie kocha... Jejku, dla niego i dla syna życie bym oddała bez zastanowienia. Dziś mąż obchodził urodziny, teraz już śpi.... ale jak tak na niego patrzę to wiem, że to najlepszy człowiek jakiego poznałam...

Gość cvfvfr hmmm wiesz takie
ostentacyjne pokazywanie przez meza, ze inne kobiety KOMPLETNIE sie nie licza, nie jest wcale takie fajne tylko w 90% ma na celu ukrycie faktu, ze inne kobiety tak samo go pociagaja tylko nie chce dawac zonie powodu do podejrzliwosci....

Ale fajnie takie cos przeczytac :) Dpoisuje sie do tych szczesliwych :)

Gość cvfvfr
Przez całe 9 lat życia razem, jako para, ani razu nie zawiodłam się na nim. Jest świetnym mężem, a ojcem to już w ogóle, bez zastanowienia idealny :D Tak kochać to można chyba tylko raz w życiu. Idy powinien taką miłosć spotkać.

Gość 28 Kobieta
Są cudowni, ale czy nie zdarza wam się mysleć o innych? ja mam wszystko czego kobieta pragnie, a mimo to w głowie wciąż biję się z myślami, czy jeśli pociąga mnie inny, starszy, to dać temu upust, czy po prostu czekać az przejdzie?

Gość cvfvfr
Mój mąż nie pokazuje na siłę, że inne go nie interesują... on est zawsze autentyczny i prosty w ty co robi. Jesteśmy razem praktycznie całymi dniami i przez te 9 lat przekonałam się, że rodzina jest dla niego zawsze na pierwszym miejscu. Ani razu nie dał mi powodu do zazdrości, ani razu nie gapił się na inne przy mnie, ani razu nie dał mi powodu, by wątpić w to co nas łączy.. On to podświadomie robi, że traktuje mnie lepiej niż innych.... nie patrzy na innych, a przy tym tak jakby wywyższa nie :)

Gość nothing to lose
Ale nie każdy spotka, na przykład ja :o

Gość eqirfhlerhjgeaf
hahaha dla mojego meza bylabys smieciem. kocha tylko mnie ❤️ [

Gość cvfvfr
Mnie inni nie pociągają, wręcz czuję wstręt na myśl o seksie z innym :D On też twierdzi, że brzydziło b go to, że robiłam to kiedyś z innym i on też brzydziłby się inną. Od kiedy go poznałam tak twierdził i nadal tak jest :) Piszę to głowienie po to, żeby ludzie wiedzieli, ze zdarzają się również małżeństwa szczęśliwe :)

Gość lubieswojaprace
zebys sie czasem nie zdzwila. kazdy facet (KAZDY) patrzy i czasem podziwia inne kobiety, to normalne. idealnym mezow nie ma !!!!!! mowie Ci to ja, prostytutka- to ja mam najlepszyse waszymi kochanymi mezusiami:)

Gość cvfvfr
Mojego męża znam bardzo dobrze. Razem spędzamy sporo czasu, ze względu na wspólny biznes. Jeszcze za czasów chłopaka i dziewczyny gadaliśmy o prostytucji i wiem jak go to obrzydza, więc spokojna moja głowa :D Inna sprawa, że znam każdy jego krok :D A on zna mój każdy :D Nie mamy przed sobą nic do ukrycia, więc jest tak od początu i dobrze nam z tym. On jest wybitnie "czystym " typem pod każdy względem :)

Gość sossssssssss..........
Ale pierdolisz... a w robocie pewnie dyma wszystko co do wody i na drzewo nie spierdala... hahahahaa...robi cie w chuja na bank

Gość lubieswojaprace
wszystkich obrzydza a i tak przychodza, predzej czy pozniej no, ale powodzenia mimo wszystko

Gość cvfvfr
Do jego matki jeżdżę przeważnie sama z dzieckiem, bo ją bardzo, ale to bardzo lubię i chcę, żeby miała dobry kontakt z wnuczkiem. Mój mąż ją widzi jak jest okazja :D Nie jest maminsynkiem :D Co do picia, to pije razem ze mną i jak jest okazja. Nie palił nigdy. i tak, jest rodzinnym suoer facetem, nie twardym cassanovom :D

Gość fajnie, że do siebie
pasujecie. Ja tez od czasu do czasu mysle,ze moj mąż jest ideałem. W kadym razie najlepszy facet z tych, ktorych znam. I nie jest nudno, jak podejrzewa ten ktos wyzej. Miedzy innymi dobrze jest dlatego, ze sie nigdy razem nie nudziliśmy. A mamy juz dorosłe dzici.

Gość cvfvfr
W jakiej robocie ???? My mamy swój interes przy domu :D