Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić teraz

strasznie sie zakochałam, powiedziałam to facetowi

Polecane posty

a on mnie oszukiwał, mówił że wiele dla niego znaczę. Poszłam z nim do łóżka a potem, po kilku tygodniach on mnie olał. Kompletnie przestał sie odzywać. Nie mogę uwierzyć że mnie wykorzystał, Przecież on by nie mógł... czuję się jak jakiś śmieć, zużyta rzecz, nic nie warte ścierwo :(

Gość EEEEERKKKKAAA
zachowalas sie jak naiwna 16latka 🖐️ no, ale masz nauczkę... Ale nie łam się, co cię nie zabije to cię wzocni! tylko nie dzwon do niego, nie upadlaj się jeszcze bardziej, jak zobaczysz go na ulicy udawaj ze go nie znasz.

jak bede udawac ze go nie znam moze pomyslec ze sie przejmuje, a jak sie bede doo niego usmiechac i pójdę sobie pewnym krokiem, to moze pomysli ze mam to gdzies ? czuje teraz takie obrzydzenie do niego i siebie :O:O:O czemu faceci to robią , czy oni nie mają serca?

Gość EEEEERKKKKAAA
ok to mów mu czesc i idz dalej z usmiechem i podniesioną głową!. Nie przejmuj sie kutasem, widocznie nie byl Ciebie wart! Takie jest zycie, ale na pewno znajdziesz kogos godnego Ciebie!

Gość SamotnyLat27
ja bym tam naiwnej 16latki nie wykorzystał, zostałbym jej chłopakiem :)

no ale nie może tak być że on sobie teraz zyje bez konsekwencji. Skrzywdził mnie, czemu nie ma za to więzienia więzienie dla kutasów bez serca ! Albo przymusowy pobyt w szpitalu psychiatryczno - odwykowym zaaaaaaaaaaaaaaabiję go. Skradnę się do jeg domu z nożem. Najlepiej niech bedzie z nową laską w trakcie sexu, zajebieee go z miłą chęcią !!!!

Gość do samonty 27 lat ale t jestes
zalosny facet 27 lat a zostałby chlopakiem 16 latki :D

tak własnie zrobię, zabiję go ! jak móg pozbawić mnie godności potraktowac jak pierwszą lepszą...nienawidzę go, chcę żeby zdychał jak pies !