Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosniczka zwierzat ....

POMOC dla PSOW!!! Akcja!!

Polecane posty

Klikanie idzie jak krew z nosa. W przenośni i dosłownie (przed chwilą rozbiłam nos laptopem) :D

Po prostu klikałam sobie w pozycji lezącej. Laptop był oparty o ugięte nogi (taka pozycja jak do rodzenia). Nagle zsunął mi się z kolan i przewracając uderzył prosto w twarz :D Na szczęście żyję i mogę klikać dalej...

Gość marcysiankaaaaa
Ja karmię Pimpona. Mam nadzieję, że przedłużą głosowanie.

Gość marcysiankaaaaa
Nie da się jakoś oszukać tego głosowania i klikać np więcej, niż tylko raz dziennie :)

marcysiankaaaaa-Taki detal: jeśli otworzysz pieski w osobnych kartach, będziesz mógł nakarmić więcej niż jednego dziennie

marcysiankaaaaa, można.... trzeba tylko "ciasteczka" w zakładkach czyścić.... całe godziny przesiaduję przed lapkiem i klikam, klikam, klikam.... nie potrafię Ci jednak wyjaśnić jak TO robię... kobitki mi podpowiedziały, jasno wytłumaczyły i tak robię...

To tak, sciagamy Opere, po zainstalowaniu mamy 2 opcje. 1: Wchodzimy w Narzedzia -----> Preferencje -----> Zaawansowane -----> Zarzadzaj ciateczkami i tam usuwamy ciasteczka z tablicy.pl wystarczy. 2: Nie wiem czemu, ale wedlug mnie tak jest szybciej :) Jak wyzej: Narzedzia -----> Preferencje -----> Zaawansowane -----> Ciasteczka Tam odchaczamy Usuwaj nowe ciasteczka podczas zamykania opery i wtedy jak klikniemy na psiaka, zamkniemy opere i otworzymy to znow mozna kliknac i tak w kolko :) Jak ktos czegos nie rozumie to pytac :)

odhaczamy, normalnie jak najszybciej chce wam wytlumaczyc i ortografia mi pada :D Aha, w pierwszym sposobie jeszcze trzeba odswiezyc strone :)

My z dziewczynami mamy ustawionego "klikacza", to jest taki program: Easy Macro Recorder, tam mozna nagrac ruchy myszki i pozniej samo klika, wiec nie trzeba tego robic recznie :)