Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosniczka zwierzat ....

POMOC dla PSOW!!! Akcja!!

Polecane posty

A ja nie umiem automatycznego klikacza zainstalować. Ręcznie kasuję historię i klikam... i tak w koło... Radio i gra, a ja usuwam i klikam... usuwam i klikam... i tak cały czas...

Gość marcysiankaaaaa
A ja odkryłam, że kiedy przechodzę w Narzędziach na tryb prywatny, to komputer też traci pamięć do ciasteczek. Więc klikam, ciagle na Pompona, potem opuszczam tryb prywatny, ponownie na niego wchodzę , klikami tak w kółko :)

Dzięki, ale ja (jakby to powiedzieć?) nie jestem biegła w tematyce elektroniki...

W sumie klikacz nie jest taki trudny w obsludze, ale mozliwe ze dla mnie po prostu, ja tam czasem robie dziwne rzeczy na kompie ;) A nie masz kogos pod reka kto moglby Ci zainstalowac? A zreszta, wazne ze jestes i ze klikasz :)

Robwalka, a idzie to w ogole? Bo ja zauwazylam, ze jak klikam w te ktore maja mniej procent to jakos o wiele wolniej te procenty ida :( Krolik, milosniczka gdzie jestescie?

No wlasnie, ja tak w Buszke klikalam jak miala malo i nic nie szlo. Dlatego klikam w te z gory z rankingu, u nich sie szybciej procenty podnosza, a im szybciej wyklikamy, tym szybciej dojdziemy do tych co maja malo. Az sie teraz zalamalam, bo spojrzalam ze te nowe psiaki maja niektore po 14% tylko :(

Dziewczyny dziękuję za dobre chęci... Nie ma kto mi ustawić... Ale jestem i ręcznie klikam...

Gość marcysiankaaaaa
Ja, to jestem kompletna noga w sprawach komputera, trafiam metoda prób i błędów, jak mi czegoś trzeba. W Narzędziach jest hasło:przejdź na tryb prywatny, no to przeszłam i okazało się, że komputer traci pamięć chwilowo do tego, co przed chwila na nim robiłam. :) No to ja, zamiast sprzątać, siedzę i klikam :) Pimpon w południe miał 12%, teraz 18, strasznie wolno te procenty nalatują:(

Gość marcysiankaaaaa
sory za "język", nie wiem , czemu mi tu wyskoczył.

Klikam zawsze w te, które mają najwięcej... wtedy relatywnie szybko 100% wskakuje i całe schronisko ma karmę i dzieli ją miedzy wszystkie piechole...

Fajnie, że dokarmiłyście Buszkę :) Coś mi się zawisiło z klikaniem. Zostawilam rano na Nigela i ok. 12 dzwonili do mnie z domu (poinstruowałam ich jak to dziala :P), że właśnie nie działa, bo się zawiesiło. Wrócilam teraz z zajęć a tam znowu zawieszone i tylko 13 %. A co chodzi? :o

natka no ja tez niestety nie pomoge. A nie mogli odpaalic drugi raz? :) Wazne, ze jestes i klikasz, zawsze mamy wieksze szanse ze wszystkie wyklikamy, chociaz ja i tak wierze ze nam sie uda :) Dobra, lecimy na Felka.

Strasznie mi Felek przypomina moja sunie, ktora juz nie zyje :( Zebym miala blizej do Bydgoszczy to bym go normalnie wziela.

Gość marcysiankaaaaa
Oj , wolno rzeczywiście idzie. Klikam na Felka naprzemiennie z Pimponem, bo mnie o głosy dla niego prosił przyjaciel, który przesłał mi ten link. Klikam dalej.