Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkodzis

Chłopak niechce stosowac prezerwatywy-jak mu wytłumaczyc, że ja nie chcę bez?/

Polecane posty

Gość olenaaa
Kiedyś byłam na wykładzie jednego znanego seksuologa i m.in. takie rady dawał zebranym kobietom: "...powiedzcie mu: Koleś, albo gumka, albo...sorry, wal się sam!" :D :D :D

Gość mariner
seksuolog mial racje.Gumka to minimum bezpieczenstwa gdy nie znasz kolesia lub boisz sie ciazy. W UKLADZIE PARTNERSKIM TO JUZ PROBLEM.Niektorzy faceci tak maja ze musza czuc wilgotna pochwe inaczej wiednie im fiutekJesli nie masz zaufania do faceta i jego mozliwosci wstrzymania wytrysku pozostaje anal.TO MU SIE SPODOBA :) Tacy osobnicy zaskocza i anal bedzie ich glownym sposobem uprawiania seksu.Kobiecie zas zapewni zabezpieczenstwo przed ciaza po warunkiem ze nie pozwola wyciec spermie i na wszelki wypadek szybka sie powycieraja aby nie dopuscic do |przepelzniecia plemnikow do pochwy.Plemniki co prawda w suchym srodku powietrza natychmiast gina ale moze sie zdazyc jakis zywotny wyjatkowo. Generalnie sie zgadzam Powinnas powiedziec mu won! gumka i basta! ostatecznie seks jest zgoda obydwjga partnerow na penetracje a nie jednostronnym aktem .Jesli jest inaczej to gwalt! z konsekwencjami prawnymi:)

Gość mariner
DO brzydkodzis DO ANALA NIE POTRZEBA GUMKI! wystarczy zel nawilzajacy taki jak do pochwy.Sa takie fajne ,"gorace:)" (HOT0 ktore oboje was doprowadza do ekstazy bo wzmacniaja wszelkie bodzce pod warunkiem ze jestescie oboje podnieceni.

Gość Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Do anala niech facet szuka sobie pedała! :)

Gość a co mi tam!
ja normalnie powiedzialam, że bez gumki to nie ma mowy nawet. On powiedzial, że w gumce nie chce. No i do niczego nie doszlo, raz ze do dzieci mi nie spieszno a po drugie, jak on wkłada tego ptaka wszedzie to ja nie będę ryzykować, że coś złapie

Gość lelum polelummmm
Bo w gumie jest mniej fajnie a seks polega na tym żeby było jak najfajniej

Gość mariner
cos mi sie wydaje ze masz ambiwaletny stosunek do facia:) ciepnij go w kat! i poszukaj sobie kogos lepszego! po cholere brnac w uklad ktory cie nie satysfakcjonuje?.Moja znajoma byla w takim ukladzie ,pobrali sie ,urodzila i po roku rozeszli sie a dziecko zostalo!Ona teraz mowi ze glupia byla .Jasne ze byla! oboje stworzyli dziecko i nie poczuwaja sie do odpowiedzialnosci a dziecko istnieje w chorym ukladzie. Dla chwili zapomnienia nie warto trwac w ukladzie. Napisz do niego dlugi mail i wyjasnij mu co jest grane i Pa!

Gość brzydkodzis
zadnego sexu nie będzie, rozstałam się z nim.

Gość Dzika Madonna
Pragniesz doświadczyć czegoś nowego ? Poznać interesujących mężczyzn ? Sprawić, aby Twoje życie obrało inny azymut ? Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/82