Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady_Ania109

kwatery w górach z dziećmi

Polecane posty

Mam pytanie do wszystkich mam. Chcialabym pojechac w gory z dziecmi, tylko niebardzo wiem gdzie. Mozecie polecic jakies miejsce fajne do wyjazdu z malymi dziecmi. Prosze o rade

Gość noami..
W jakim wieku dzieci? I co chcesz tam z nimi robić? Jeździć na sankach?

my byliśmy w zeszłym roku w Bukowinie Tatrzańskiej. wybraliśmy ją ze względu na baseny termalne - są zajebiste. dodatkowym atutem jest że wszystko jest blisko - zakopane, morskie oko...

5 lat i niemowlę. No głownie jakies spacery, na pewno nie narty bo to drugie jeszcze za małe ;) Moze byc jakis basen

dzięki, rozważe Bukowine, tez wlasnie myślałam o tych basenach , tylko to drugie za małe niestety zeby poznac sie na jego uroku

a no właśnie my byliśmy latem ale teraz chcemy się wybrać dokładnie za rok żeby pouczyć się jazdy na nartach :)

Gość Pgbvfggfvgf
Polecam karpacz bylam z dzieckiem 9miesiecznym i super sie bawismy. Obok mielismy basen z atrakcjami dla dzieci wiec polecam

a możesz dać namiar na kwaterę w tej Bukowinie? ja bym chciała pojechać w góry wiosną i szukam coś fajne i w dobrej cenie :)

Gość ferferferf
O, też miałam polecić Bukowinę Tatrzańską. :D Jest tam wystarczająco wesoło i klimatycznie żeby dziecko "załapało bakcyla". No i też powtórzę za koleżanką wyżej że Bukowina jest dobrą bazą wypadową czy to do Zakopanego czy nad Morskie Oko itp. (Zazdroszczę planów wyjazdowych.)

Gość ferferferf
(Ja akurat miejsca nie polecę bo choć jeżdżę tam z sentymentu do rodziny gospodarzy a i inne zalety ta kwatera ma, to do furii doprowadza mnie brak ciepłej wody gdy syn gospodarzy zapomni napalić w piecu. :D)

ja byłam 2 lata temu tutaj: http://www.pensjonat-jawor.pl/ bardzo fajny pensjonat, na miejscu stołówka, mają plac zabaw dla dzieci i odkryty basem teraz jest tylko zimowy cennik, ale polecam pobyt na wiosnę - ja byłam na przełomie maja i czerwca i za 9 noclegów - 10 dni płaciłam chyba 570 zł od osoby z pełnym wyżywieniem (bardzo dobre) dziecko miało 4 lata i przeforsowałam jego pobyt gratis - w pokojach są zawsze 3 łóżka, więc nie było problemu, a jadł z naszych porcji bo je jak ptaszek w cenie była jeszcze wycieczka autokarowa do basenu termalnego gratis :) obsługa bardzo miła, pokoje czyste, z łazienką, telewizorem i balkonem, naprawdę polecam

Gość Manolina
Najlepsze wyjście to apartament w Zakopanem. Super sprawa! Polecam sprawdzony przeze mnie apartament Polarny www.apartamenty-zakopane.net.pl

Gość gość
ja tez mialam na poczatku taki pomysl, zeby wziac dzieci na kwatere, ale potem pomyslalam, ze one beda ciezko znosily chodzenie po gorach i wyslalam je na kolonie http://www.pantur.pl/oferta,zima-2014-obozy-i-zimowiska.html zeby sie sprawdzily i zobaczyly czy dadza rade :)

Gość gość
Ja z cala rodzina jeździłam do Bialki tatrzańskiej już kilka razy, mogę polecic Ci te kwatery www.dziubas.eu

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość gość
ja polecam bardzo, bardzo mocno chate www.obidza438.pl naprawdę super noclegi, wokół jest przepięknie! wracamy co roku!!