Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemyślenia faceta

Co sądzicie na temat mojego poglądu w tej kwestii?

Polecane posty

Gość przemyślenia faceta

Dziewczyny które straciły dziewictwo przed 19 r.ż są dla mnie mało co warte.Nie szanuje dziewczyn które zrobily to przed maturą i po znajomości trwającej krócej niż pół roku,no możee 19 lat na upartego ujdzie ale poniżej to już patologia,optymalny wiek to 19-23 lata bo to idealny wiek na poznanie partnera. liceliastka to jeszcze dziecko, zeszmaciła sie . Jakbym uslyszal ze stracila dziewctwo na 18stke to bym jej wygarnąl - i olał... szmaty pieprzone ,dają byle komu a potem ryk na forum - czy on mnie kocha? NIE KOCHA ! gadal tak bo chcial ci wsadzic i tyle ,kiedy sie tego nauczycie

Gość phiarinka
z doświadczenia wiem że związki założone przez kobiety przed 19rokiem życia rozpadają się w 99,9% Generalnie im kobieta starsza tym trwalszy jest w stanie zbudować związek .. niestety jest też druga strona medalu .. im kobieta starsza tym mniej facetów na nią leci. Związki z rówieśnikami są beznadziejne

Gość przemyślenia faceta
co to znaczy inne czasy?

Gość olololoaaa
ja tam straciłam dziewictwo mając 17 lat i jakoś nie specjalnie mnie obchodzi co ty i inne osoby dla mnie obce na ten temat sądzą. poza tym chyba niewielkie masz pojęcie o życiu, skoro tak łatwo przychodzi ci generalizowanie - zaczynasz pisać o "wczesnym" traceniu dziewictwa a kończysz wstawkami o "dawaniu byle komu". można cnote stracić w wieku 30 lat i dawać byle komu i nbyle gdzie, a można o wiele wcześniej zrobić to z miłości.

Gość ghhtytyuuti
masz racje, ja przed matura w ogole o seksie nie myslalam, nie w glowie mi to bylo, dopiero na studiach na 4 czy 5 roku

Gość przemyślenia faceta
mam małego ptaszka i boję się porównann z poprzednimi facetami :o

Gość siostra mojej kumpeli
ma 15 lat i już się rucha, nawet mi dawała znaki że chętnie ja mam 23 lol

Gość przemyślenia faceta
kajka123-to czyste kurestwo

Gość dcfsdsf
no coz...widzisz rozne sa sytuacje . nie wrzucaj wszytsj=kich dziewczyn do jednego wora!!! to plytkie i slabe!! ja np poznalam mojego ex jak mialam 17 lat on mial 24. zawsze marzylam by stracic dziewictwo dopiero po slubie. ale on byl bardziej doswiadczony , mial inne podejscie do tych spraw i w koncu mnie przekonal ze to nie ma sensu. wiec zrobilam to 3 miesiace pozniej. ALE!!!!! nigdy nei zdecydowalabym sie na to gdybym nie miala pewnosci zetraktuje mnie powaznie i ze mnie kocha. nie ejst glupia lala ktora lyka tanie teksty. nigdy nie bylam, zawsze mocno ostrozna i pzrezorna. i nie myslilam sie. nasz zwiazek trwal 8 lat. tak wiec autorze powtarzam: raczej sprobuj poznac dziewczyne, wyslychac jej historii. bo porzez to sowje ograniczone myslnie moze cie ominac cos byc moze pieknego

Gość ghhtytyuuti
ja bym nawet ciąży sie bala, a teraz te dziwy niczego sie nie boja, a przeciez to wstyd chodzic w ciazy w liceum.... pierwszego chlopaka to mialam dopiero na studiach, wtedy juz bylam dorosla, a w liceum to przeciez jak slusznie napisales jeszcze dzieci... tez uwazam, ze taka co daje przed 18tka to zwykle mala dziwka. podobne zdanie mam o kobietach, ktroe mieszkają na kocia alepe z facetem, a teraz to standard, pelno szmat sie zrobilo, ale to wynik rewolucji seksualnej...

Gość olololoaaa
z kolei moja przyjaciółka straciła cnotę mając 21..czy nawet 22 lata i do tej pory ( a mamy teraz po 27 ) spała już z wieloma facetami, w tym zdarzyły jej się przygodne numerki. ja miałam do tej pory 2 partnerów, z obydwoma byłam w związku. z drugim od 3 lat jestem małżeństwem. no ale oczywiscie w porównaniu z nią jestem "mało wartą szmatą", bo wcześniej straciłam cnotę

Gość ghhtytyuuti
choc w sumie moja siostra tez wczesnie zaczela i miala mnostwo chlopakow w lozku, a teraz ma męża i jest wspaniala matka trojki dzieci, wiec takie kobiety nie sa do konca takie zle. po prostu wczesniej zle trafiala, ale ona naprawde kochala tych chlopakow z ktorymi spala i myslala o nich powaznie, a ze potem ją zostawiali to juz inna sprawa.

Gość dcfsdsf
dodam tez z enigdyn nie mialam jednonocnej przygody-nie kreci mnie to absolutnie, kazdy stosunek jaki odbywalam byl mocno przemyslany i za kzadym razem byl to ktos dla mnie wyjatkowy i ktos dla kogo ja bylam rownie wyjatkowa.

Gość ghhtytyuuti
dokladnie, dla mnie nie jestes szmata tylko twoja kolezanka...

Ty mówisz kurestwo, małolaty sponsoring, to są właśnie te inne czasy. Obecnie wszystko można usprawiedliwić, a bycie dziewicą w wieku 17 lat to dla niektórych totalny obciach.

Gość przemyślenia faceta
Kajka123-uważasz że to normalne?

Jesli nie ma milosci w domu rodzinnym to szuka sie jej gdzie indziej. Niestety ja jako nastolatka bardzo chcialam kogos miec..schronienie, czulosc,milosc..tego szukalam. I niestety zle ulokowalam swoje uczucia,a tamten to wykorzystal. Bylam glupiutka dziewczyna i zrobilam to majac 16 lat. A moj niedoszly 'ukochany' chwalil sie potem ze byl moim pierwszym ;/ Czulam sie strasznie upokorzona. I dlatego nienawidze facetow. Chcialam zeby ktos mnie kochal! A co otrzymalam? Zostalam wyr.uchana jak szmata Nigdy nikogo nie mialam i z nikim nie bede bo na takich smieciow nie bede tracic czasu Zyje sama dla siebie A przyjdzie czas ze sie zemszcze

Gość ghgghhffjhgjgj
dziwne zdjecie masz w stopce, co ci sie stalo z piersią?

Gość olololoaaa
Mother Monster mogę Ci tylko współczuć, ale prawda jest taka że w każdym wieku to Cie mogło spotkac. fakt, mając naście lat jest się bardziej naiwnym, to zrozumiałe. ale wykorzystać kogoś można w każdym wieku

Gość przemyślenia faceta
Mother Monster-jesteś właśnie doskonałym przykładam ale myśle że nie powinnas tracić nadziei,napewno poznasz jezcze kogoś wartościowego kto Cie doceni i pokocha i takie zamykanie sie na facetów to błąd

Gość dcfsdsf
mother monster przykro mi..ale jednego nie rozumiem, po co wstawiasz fotke na ktorej wyeksponowany jesy twoj biust??? nie chcesz byc traktowana jak szmata ale w ten sposob byudujesz taka opinie na swoj temat...

Gość przemyślenia faceta
i jeszcze jedno,czy mając te 16-17 lat bedąć w związku tak ciężko wytzymać te conajmniej pół roku?

Twoje poglądy w tej kwestii mnie nie interesują :) Mam juz męża, z którym straciłam cnotę po maturze, ale za to przed osiemnastką :p i możesz se o mnie myśleć co Ci sie żywnie podoba :) wali mnie to

Nie dyskryminuj mnie tylko dlatego ze mam wieksze piersi. Gdybym byla plaska jak decha (czego bardzo bym chciala) to pewnie nikt by nic nie powiedzial Te z plaskimi dechami chodza w wiekich dekoltach i nikt im nic nie powie a jak ktos ma wiecej tluszczu na klatce to juz mu erotyzmy zarzucaja ;/ czy ja wywalilam suty na wierzch bo nie rozumiem? A zdjecie takie wstawilam bo takie chcialam i nikomu nic do tego ;) Jak facet wkleja foty fi.uta to nikt nic nie mowi...a dziewczyna normalnie ubrana to juz powod do wyzwisk?? pff

Gość dcfsdsf
jeszcze jedno,czy mając te 16-17 lat bedąć w związku tak ciężko wytzymać te conajmniej pół roku autorze powtarzam roznie to bywa, nie akzda dziewczyna jest szmata!!!! ja moglam wytrzymac, chcialam zaczekac do slubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 dla mnie najwazneijsze bylo uczucie, zaufanie, bliskosc. ale bylam w zawizku z czlwioiekiem ktory uprawial seks wiele razy przede mna i bylo dla niego trudne wrcsz niemozliwe by czekac tak dlugo....ale jest to dobry i kochajacy czlowiek dlatego zgodzilam sie na to. i jak wczesniej pisalam, zwiazek trwal 8 lat. sa tez kobiety ktore podobnie jak ja ulegaja presji swoich facetow bo boja sie ich stracici dlatego ida z nimi do lokza anie dlatego ze musza sie bzykac....(owszem i takie przypadki sa, ale do cholery nie wszytskie!!!!!)

Gość dcfsdsf
mother monster no sory mow sobie co chcesz zel wklejajac te fote umyslnie chcialas zwrocic ludzi uwage na biust. no zdjecie mowi samoi za siebie co tu mowic....

Sex dzieci z dziećmi nie jest normalny.Mam tylko nadzieję, że moja mała jeszcze córeczka będzie tak rozsądna, jak ja kiedyś(czyli nie będzie jednorazówką dla różnych facetów)

Mother Monster - no cóż, jestem pewna, że wstawiając robione telefonem zdjęcie odbicia biustu w lustrze znajdziesz miłość swojego życia. A sam temat już był.