Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem smutnaaa

dostałam dzis okropnego zjeba od dentystki :(

Polecane posty

Gość jestem smutnaaa

ze mam straszny kamien..zeby zniszczone, zaniedbane:( chcial mi sie ryczec

hipokrytka? nad usunięciem dużego kamienia będzie musiała się męczyć nieraz ponad godzinę za max 50 zł. W tym czasie mogłaby zrobić 3 wypełnienia po 100 każde. Ja też opierdalam zaniedbane zęby u młodych. Jak nie wracają, trudno, niech ktoś inny schlebia takiemu niechlujstwu

Gość sktórfliepa
lekarz jest od tego żeby leczyć czy krytykować? do takiej jak ty to bym nie poszła :O byłam raz u fagaski co miała jedynke brązową (martwy ząb?:o) bleee ja ją opierdoliłam u szefowej i jeszcze musiala mi poprawiac po tej partaczce

Gość więc chyba wcale
nie myjesz zębów,skoro masz taki straszny kamień...... :(

Gość uouou
hipokrytka? nad usunięciem dużego kamienia będzie musiała się męczyć nieraz ponad godzinę za max 50 zł czyli opierdol byl z frustracji nad dodatkowa robota a nie w trosce o zdrowie klienta :P autorko, jakas nieprofesjonalistka Profesjonalista moze dac rade, wskazowki ale nie opieprzac, no coz sa ludzie na poziomie i...frustraci

Gość uouou
tez bym do niej juz nie poszla, na szczescie mam swoja swietna dentystke, bardzo mila osoba i profesjonalstka, wie co robi

uważam że trzeba dobitnie przemówić do rozumu Gdyby grubasce ktoś w twarz powiedział "wyglądasz jak ostatnie prosie, pocisz się, śmierdzi ci z gęby, masz obwisły tłuszcz i w ogóle jesteś ohydna" to większe prawdopodobieństwo że weźmie się za siebie, niż jak się powie "trochę zbędnego tłuszczyku różnicy nie zrobi"

Gość wewewewewe
nie wracaj tam, durna baba, mało to dentystów? ja bym w życiu tam nie wróciła

stomatolog powinien lizac dooope klientowi jesli nie jest uprzejmy niestety traci pieniadz bo konkurencja jest czujna

Gość wewewewewe
stomatolożko to jak napiszę weź się lecz nietolerancyjna idiotko bez polotu zapatrzona w siebie jędzo to zgłosisz się na terapię?

Gość stomatoloszka, bez komentarza
jesteś pusta jak balon :o

Gość uouou
dala ci chociaz jakies konkretne wskazowki czy po prostu sie wyzyla? zacznij od tego - kup sobie elektryczna szczoteczke z czasomierzem zabki beda wypolerowane, tradycyjna juz tak nie wyczyscicsz w ciagu 2 min najlepeij kup sobie z czasomerzem, moj zaznacza kiedy minely 2 min i wtedy mam pewnosc ze szczotkowalam wystarczajaco dlugo (czasem czyszcze dluzej) szczotkuj przynajmniej! 2 razy w ciagu dnia, chociaz powinnas czesciej (ja czsem czyszcze 3 - 4 razy, z reguly jak mam wiecej kontaktow towarzyskich :P do tego : nic dentystyczna i plyn do plukania, ajk jestes w lazienice zawsze moze sobie przeplukac buzie

każdy powinien wiedzieć co mu wolno. dentysta wykonuje tylko pewną usługę, nie wolno mu się w ten sposób odzywać do klienta. On sprzedaje swoją usługę! tak jak szewc buty naprawia. Ile mielibyście tolerancji gdyby wam szewc nabluzgał że buty niszczycie?

Gość ale swoje wynurzenia
zachowaj dla siebie bo nam to koło doopy lata

Gość tr876543
21:14 [zgłoś do usunięcia] Stomatoloszka z powołania uważam że trzeba dobitnie przemówić do rozumu Gdyby grubasce ktoś w twarz powiedział "wyglądasz jak ostatnie prosie, pocisz się, śmierdzi ci z gęby, masz obwisły tłuszcz i w ogóle jesteś ohydna" to większe prawdopodobieństwo że weźmie się za siebie, niż jak się powie "trochę zbędnego tłuszczyku różnicy nie zrobi" stomatola o sobie napisalas? wszyscy na kafeteri wiedza ze sprzataczka kibli jestes:D:D:D TAKI Z CIEBIE STOMATOLOG JAK Z MYSIEJ DUPY REIZENZTSASCHA I TWOJE PIERSCIONKI Z BRYLANTAMI:D:D:D:D KURWA PATOLOGIA

Gość 32523523
Ale czemu jesteś taka wrażliwa??? Bo nie wierze, żeby cię na serio "opierdalał"??? Jak dentysta skrajnie chmaski, to mozesz odwdzięczyc się mu na stronie znany lekarz, zamieszczając o tym stosowną wzmiankę. strasznie mnie śmieszy, jak tu ludzie histeryzują, że maja jeden ząbek do kanałowego i co powie dentysta.... chyba nie wiecie, co taki dentysta w zyciu widzi... Sama chodziłam ponad rok bez dwójki górnej, i mam połowe zębów w górnej szczęce...

Gość Stomatoloszka ma tyyyyle
roboty, ze ciagle gnije na kafe :D🖐️

Gość 32523523
swoja droga to inni ludzie za 50 zł caly dzien często zapierdalają...

Gość jestem smutnaaa
powiedzial mi ze mam usunąć ósemki...mam je całkiem nie wyszly na wierzch..nie bola mnie i nie przeszkadzaja...nie wiem czy zdrowe czy nie dokladan kontrola bedzie w piatek a dzis zabrala sie za szóstek bo połowa żeba odpadla i wielka dziura jest!:( jestem załamana...powiedziła mi ze mam kamiena jak z 7 lat nazbierany:(

Gość stomatoloszka siedzi w fotelu
a jak przychodzi do niej pacjent mówi: "Ah, proszę przyjść za miesiąc i mi tu jakąś wyżynającą się ósemką dupy nie zawracać, ja mam tu kawę do wypicia i protezę do wstawienia" :D:D:D

Gość klikamy klikamy klikamy
wlasnie hahah ciagle ja tu widze,a gdzies pisala, ze taki niby pol urlop ma hahaha ciekawe...

Gość czekamy na opinię specki
To jest leń patentowany :o Ostatnio gdzieś pisała, że nie chce jej się pracować 8-16 i chyba zatrudni sobie jeszcze jednego stomatologa :D :o

Gość haha no to faktycznie roboty
masz od zasrania pseudostomatolożko.

Sprobuj podejsc do tego z innej strony:) Wyglad naszych zebow to bardzo wazna sprawa, jestes mloda dziewczyna, wiec powinnas o nie zadbac:)