Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

Do ludzi którzy poznali kogoś przez internet

Polecane posty

Jak to zrobiliście przez portal randkowy, społecznościowy przez forum przez czat jak to się robi bo nie mam zielonego pojecia. Jak to było w waszym przypadku?

Gość gwoli wyjasnienia...
najlepeij w ogole nie zaczynaj, haha, oszczedzisz sobie rozczarowan (ja poznalam kogos na czacie wp.pl)

Gość kolorowe sny kiedy ja
poznałam go na forum sportowym. najpierw się pokłóciliśmy o coś, później rozmowy na gg, przez telefon, spotkanie i tak od ponad 3 miesięcy jesteśmy razem. Wcześniej wiele fajnych osób poznałam na czacie wp.pl

Gość gwoli wyjasnienia...
a jak to sie kogos poznaje na gg? zaczepil cie ktos przypadkowo, czy jak?

też się zastanawiam jak można poznać kogoś na gg ze wszystkich czatów ten z wp chyba jest najpopularniejszy trzeba miec duze szczescie zeby poznac kogos na czacie na przyklad jesli jestem niski to jest duze prawdopodobienstwo ze trafie na dziewczyne ktora jest odemnie wyzsza i po znajomosci kiedys zalogowalem sie tam jako kobieta to zaczepialo mnie trzech facetow co minute

Gość joannaaaaa
Ja poznałam swojego kochanka na czacie. Okazał się fantastyczny, nawet miałam dla niego męża ale stało się inaczej. Wcale nie uważam, że znajomości przez Internet są bezowocne, zależy na kogo się trafi

Gość miewiórka
Przez Sympatię, ale zanim GO znalazłam, bywałam tam ok. 3-4 lata (z przerwami), więc długo szukałam, ale warto było. to najwspanialszy facet i jest już moim mężem

Gość bim bom bim bom bim bom
Okazał się fantastyczny, nawet miałam dla niego męża ale stało się inacze" znaczy sie padaUUU :D

Gość rabarbar225
a ja poznałam faceta na chacie "konik"- juz nie istnieje, było to 12 lat temu, od 8 jest moim mężem.

kiedyś podobnego kociaka przywlekłam do domu- na moje nieszczęście siostra bała się kotów:P

Gość poznalam go
Poznałam faceta przez portal spolecznosc. Jesteśmy razem 4,5 roku, od pol roku jestesmy zareczeni :) Tak nam się udało :)

Zalogowalem sie na sympatii kliknalem w link aktywacyjny i dalej pisze "Profil nie jest jeszcze aktywny" co jest grane?

Nadal nie wiem jak wy sie poznajecie przez internet dla mnie to jest malo prawdopodobne moze jestescie ponadprzecietnie atrakcyjni i dlatego. Kliknalem link znowu i psalo "Twoje konto zostało aktywowane." jak sie zalogowalem to znowu "Profil nie jest jeszcze aktywny"

Gość poznalam go
bo_taka_jestem Ale raczej nie szukaj na typowo randkowych portalach. Bedziesz dostawac setki wiadomosci i propozycji ale najczesniej od ludzi, ktorzy tylko sie bawia portalem a bez wiekszych perspektyw. Proponuje fora tematyczne (wpsolne zainteresowania przy tym juz poznajecie), lub portal typu fb, myspace itd. - łatwiejsza kominikacja, mozna poznac kogos przez znajomych z portalu etc :)

Gość miewiórka
Warto - chociaż ja miałam wiele wątpliwości gdy tam byłam. Pocieszałam się, że przecież mają tam całą galerię osób, teraz już par lub małżeństw które się tam poznały, więc mi też musi się udać! Oczywiście miałam mnóstwo randek, nawet dwa związki po 6 msc i 8 msc, ale wszystko to było pomyłką... Minusem jest to, że przez takie długie przebywanie i szukanie człowiek staje się zmanierowany, mega wybredny, posługuje się stereotypami, bo szkoda mu czasu, bo już tylu idiotów poznał... Jak mój obecny mąż do mnie zagadał, to pomyślałam "ale nudziarz" (a to dlatego, że przy dziesiątkach wiadomości dziennie wszystko zlewało się w jedno, moją uwagę więc zwracali tylko niebanalni, przebojowi faceci) i planowałam nie odpisywać. Potem coś mnie tknęło i odpisałam mu. Słowem - dałam szansę "miłemu facetowi" i to była najlepsza decyzja.

Gość poznalam go
yyughiuh Sprawdz maila moze wyslali ci link aktywacyjny :)

Gość miewiórka
Dodam, że jeśli jesteś facetem, to nie spodziewaj się wiadomości od kobiet, chyba że jesteś hiper przystojny. Sam musisz zagadywać, wysyłać oczka, pisać itd.. Odpisze pewnie tylko co dziesiąta, a spośród nich kolejna co dziesiąta będzie miała ochotę kontynuować znajomość.

Jak zobaczy moje zdjecia i parametry brak pracy szkola srednia 170cm wzrostu mieszka z mamusia nie ma zainteresowan to i tak nikt nie odpisze tak z ciekawosci wszedlem. Tylko dlaczego pisze ze portal jest nie aktywny skoro klikam w link i najpierw pisze ze jest aktywny? Moze trzeba wstawic zdjecie najpierw albo wypelnic jakies pola bo narazie jeszcze nic nie wpisalem

Gość ona....nanana
a ja obecnego mojego mezczyzne spotkalam przez sympatie... rejestrujac sie tam ,nie mialam zadnych oczekwiac. w zasadzie on pierwszego dnia zaczepil mnie tam i tylko z nim na tym portalu rozmawialam, chyba po poltora tygodnia sie spotkalismy i od tej pory jestesmy nierozlaczni. trwa to juz cos okolo roku. a nigdy nie wierzylam w znajomosci przez neta :P bylam sceptykiem...a tu prosze...

Gość kunkun
yyughiuh Twój profil jest nieaktywny bo jeszcze nie został sprawdzony..np. czy nie umieściłeś zdjęcia swojego tyłka co jest niedopuszczalne. Z reguły weryfikacja profilu trwa bardzo krótko, więc lada chwila będziesz mógł działać. Ja poznalam swojego faceta na symaptii. Jesteśmy razem od 8 miesięcy. Można? Można :)

Gość Wrzos kwinia
Też poznałam mojego chłopaka na jednym z portali społecznościowych:) jesteśmy 2,5 roku razem

Gość Bluszczyk kurdybanek 34
A na jakim portalu się logujesz? Ja byłam na Sympatiiprzez półtora roku i nie polecam. Poznałam nawet trochę miłych ludzi, ale raczej to były zwykłe koleżeńskie znajomości, natomiast przyczepił sie do mnie sfrustrowany furiat, co rok się odmładzający, mający konta na innych portalach, leczący swoje kompleksy na mnie. Wybierz lepiej jakiś portal tematyczny

Ja poznałam mojego narzeczonego przez naszą-klasę, był z mojego miasta tyle że ja mieszkałam wtedy za granicą i jakiś czas żyliśmy ze sobą na odległość. Obecnie jesteśmy ze sobą ponad 3 lata :)

Alez mnie ta sympatia wkurwia kliknelem w ten link i aktywowalem a oni wciaz nie jestes aktywny kliknij w link.