Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katia33458

Dostałam dziś pracę!

Polecane posty

Gość 1500 to niezle, ja za tyle w
zeszlym roku zapylalam jako informatyk, w Poznaniu

Gość hańdxia
łojesu jaka zachwycona, mowi że słabo ale sie cieszy , 1500, że niby pod domem i jeszcze w ciepełku w biurze fantazjujesz dziewczyno 1500 za przekładanie papierków , coś za słodko to wygląda , cieszy się że sie omało nie posrała i ubarwiasz albo cie w konia robią 1500 za siedzenie bez znajomosci nikomu nie płaca, nie wmówisz mi tego i jeszcze pewnie umowa o prace i pełen pakiet socjalny, łohohoho połowa dziewczyn w polsce o czyms takim marzy a ty tu opisy walisz wariatka

Gość poznanski kwiat polny
gratulacje 🌼 ;)

Gość hańdxia
co ja mówię, połowa, 70% dziewczyn by chcial siedziec dupom w biurze na etaciku i papierki przekładać i brać za to 1500 i jeszcze może bony itp ale żeś wymyśliła a jak narzeka :D mówi że niedużo ale niech będzie , jej to wystarczy , skromnie ale wyraża zgodę, no niech już będzie i to hahahahahaaaaa albo to twoja fantazja alebo cie robią w doope , na rączke 1500 za darmoche

A gdzie ja napisałam, że za darmochę? Gdzie ubarwiam? Dopisałaś sobie sama bajkę o jakichś bonach i pakietach socjalnych. To jest praca, a nie siedzenie i grzanie stołka. Wiem jaki będę miała zakres obowiązków i głównie to robota papierkowa. Nie wiem ile dziewczyn w Polsce marzy o takiej pracy, ale jeśli ktoś tu jest wariatką to tylko ty. Nikt normalny takich bzdur nie dopisuje.

Gość hańdxia
bedziesz sapiertalać gorzej niż na zmywaku a ty piszesz że papierki i nic konkretnie no wymień cos nie potrafisz sama nie wiesz co będziesz robiła a wlazałas na kafe bo sie cieszysz jak pijok z flaszki wdy kolońskiej jak z kiosku czekasz aż ludzie będa się zachwycać , ooo jak cudownieeeee, o jak pięknie , przynajmniej coś, może nie dużo ale niech nie zesrej sie tylko dowiedz sie co będziesz robić bo ja wiem że tak za papierki tylko nie płacą tu w Polsce gdzie każdy pracodawca liczy każda stówke i oglada po 10 razy , nagle takiego dobrego znalazłas że za papierki ci zapłaci 1500 i sie chwalisz że to jak na ciebie to mało ale niech będzie żałosna kreatura jestes

Gość 1500 to niezle, ja za tyle w
No co, ja tez gratuluje. Teraz cinko z praca jest. Ja mam teraz 1800 ale na umowe zlecenie i bez bonow.

Gość edweerwwererrwe
nie zaslugujesz na ta prace szmato, mam nadzieje ze ci e wywalą

dziewczyna wspomniała o tramwajach, więc musi być z większego miasta. Za obsługe biura i pracę papierkową 1500zł na rękę/m-c to myślę bardzo ok i nie ma w tym nic dziwnego. Autorko, gratuluję :)) Teraz wino i przyjemny wieczór z tej okazji :)

Gość hańdxia
ale ona nie powiedziała że będzie prowadzić biuro tylko że papierki będzie przekładać ja piertole :D gdzie taki pracodawcaq ? bo na innym topiku dziewczyny piszą że zgodziły by sie nawet za 1300 - przekładanie papierków i sama napisałas - siedzenie w ciepełku

Gość layaaaaaaaaaya
Wiecie co ludzie, jesteście na prawdę dziwni, mam 21 lat i zaraz minie rok jak pracuję właśnie w firmie informatycznej "w papierkach". Zarabiam ponad 1,5 tys, umowa o prace, z pełnym socjalem, wszystko. Tym którym sie wydaje że to "grzenie stołka" to ja radze się najpierw zorientowac, jaka chociażby odpowiedzialność spada na takiego pracownika czasem za popełnienie najmniejszego nawet błedu. Wy chyba nie macie pojęcia o niczym na prawdę. A autorce życze powdzenia i oby Twój entuzjazm szybko nie wyparował..;)

hańdxia tobie prostaczko nie mam już nic do powiedzenia. Zakres obowiązków znam i wcale nie jest tego mało, ale nie będę tu wypisywać co konkretnie będę robić. W każdym bądź razie masa papierkowej roboty. A odnośnie ciepła w biurze, to każdy normalny człowiek zrozumie o co mi chodziło :)

czarna_gorzka Dzięki, właśnie taki mam zamiar. Narzeczony kupi wino jak będzie wracał z pracy i wypijemy sobie po lampce za poprawę domowego budżetu :)

Dlaczego ma fantazjowac? dziewczyna, ktora jest sekretarka medyczna u mnie na oddziale ma 1950 brutto w 90 tys miescie, to sa realne pieniadze za taka kase. Tez siedzi za biurkiem, uklada historie choroby, zalatwia nam sprawy w dyrekcji..mysle ze autorka mieszka w wiekszym miescie- u nas nie ma linii tramwajowych;)

Gość hańdxia
i pewnie jeszcze kawusie ci będa podawać ze smietanka bo są wdzieczni za to że pracujesz za tak niewiele a takie ważne rzeczy robisz ło matko

Gość hańdxia
lenasl - nie o to chodzi, ona pisze ze to jest bardzo skromne ale i tak sie godzi i się cieszy bo zawsze coś łojesu, normalnie nogi jej całować z wdzięczności

Gość weeeeeeee
"ona pisze ze to jest bardzo skromne ale i tak sie godzi i się cieszy bo zawsze coś" no bo 1500 zeta na rękę np w Warszawie to jest bardzo skromnie nie wiem jak jest w innych miastach, no ale od czegoś trzeba zacząć, a jak dobry dojazd i sympatycznie wygląda atmosfera w firmie to tylko się cieszyć. A "przekładanie papierków" to taki powszechny opis pracy biurowej, obejmujący wszelką obróbkę papierzysk od produkowania baaardzo fachowej dokumentacji po kserowanie :P. Autorce gratuluję i życzę wszystkiego dobrego w nowej pracy.

Gość inac zej zryta
nie wierze ze 1500netoo to chyba po znajomości :O

Gość Krakowskie realia
Autorko - gratulacje i powodzenia. Nie wiem z jakich miast w/y jestescie ale w Krakowie 1500 na reke to ludzie mowia ze masakra, tak mało!!! I wy jej nie wierzycie? Ja mam prace biurowa, na reke 2000 pln po 4 latach pracy i to w porownaniu do zawodu w innych biurach jest malo tam kolezanki maja ok 3 000 pln na reke !!! Mnie sie nie udalo niestety dostac do tych firm, wiec grzeje tu posadke bo i tak nie mam co narzekac. Znajomy otatnio powiedzial ze za 2500 to my sie nie chce du** ruszac z domu, strasznie mnie wkur***

katia33458 Bardzo Ci gratuluję! Ja też cieszyłabym się niesamowicie, bo też bardzo długo szukam pracy... Więc wcale Ci się nie dziwię. A 1500 zł netto to jest oki. Ważne, że nie mniej. A w dodatku można jeszcze poczuć się potrzebnym... :) Powodzenia!