Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 262526latek

Mam 26 lat i zarabiam okolo 30tys/msc

Polecane posty

Gość cdscds
to skoro wiesz ze to jest ich czuly punkt to dlaczego zamiast o tym nie pisac, by mokogo nie draznic w kazdym temacie, i za akzdym razem prawie gdy cos piszesz poruszasz wlasnie ten temat? i czy faktycznie to wlasnie ich tak bardzo boli, i przez to cie nienawidza?? otzo nie, nie przez to. ja zyje w luksusue o ktorym ty mimo swoich moglabys pomarzyc. a mimo to nie toleruje cie jako czlowieka godnego mojego szacunku. tu o zazdrosc nie chodzi, choc wiem ze chcialabys by tak wlasnie bylo:)

Gość qqqQQQQQqqqq
jennifer8787*** Blondii no czasami można boki zrywać najbardziej ich boli jak piszę o kasie to jest czuły punkt PISAC MOZE KAZDY dlatego o nich piszesz jedak je miec to roznica bay bay mitomanko ta kasa tak wyglada jak dom ktory "budujesz" NA PIASKACH

a czemu mam nie pisac jak ktoś jest normalny to nie zareaguje ,bo ma w dupie że ktoś z kafe ma kasę a jak ktoś jest zakompleksiony i zazdrosny to mu się czerwona lampka zapala i zaczyna grzymolić;) już was rozszyfrowałam .Pozatym ostatnio poruszam większość tematów dotyczących wykończenia domku ,co również was irytuje ,nie ma tematu z mojej strony który by was nie drażnił.A co do kolożenek jak mam mieć fałszywe i zazdrosne waszego pokroju to wolę nie mieć żadnej ,maż mi wystarcza :) on mnie zawsze wysłucha :).

Gość fałszywa owca boża
wg twojego toku rozumowania bogaci ludzie nie maja przyjaciól :D obudx się nie masz ich bo nie problemem jest kasa a ty i twoje głupkowate myślenie :o i zachowanie

Gość ja tez jestem bardzo bogata
i nie chcę Was dołować, ale nie dorastacie mi do piet! Ja mam tyle, że co tydzień zmieniam skórzane meble w salonie by pasowały do okładki tygodnika z programem TV :) I co? kto ma więcej???

i nie podam nicka, ponieważ jestem też osobą sławną i rozpoznawalną, więc... wolę być anonimowa :)

Gość cdscds
jenifer nie jestes jedyna na kafe ktora dzieli sie swoim szzcesciem ktora pisze o wykonczeniu domu za to jako jedyna jestes atakowana. innych jakos sie nie czepiaja. tylko ciebie. zbudowals przez sowje wyzwiska pewien obraz samej siebie i ludzie zawsze beda widzieli w tobie te wredna, zawistna siwnie ktroa bezlitosnie rzucala w ludzi blotem, tak wiec o czymkolwiek bys nie pisala o dupie maryni nawet zawsze beda sie czepiali i cie nienawidzili.;

stać mnie na prywatną opiekę zdrowotną i wczasy w ładnych miejscach miło jest wyjść na zakupy i kupić sobie nowe auto :) a największą przyjemność sprawia mi obdarowywanie rodziny i przyjaciół :)

a wiesz gdzie ja to mam? w 4 literach ja zrozumiałam swój bład ,że nie można z ludzi szydzić ,a że inni nie widzą w sobie złego postępowania to już was problem nie mój:) na prawdę kafe to moja odskocznia nic więcej.

Gość to duża masz dupę
i te 75 w talii , na modelke sie nie nadajesz

Gość cdscds
po dluzszej wymianie zdan z tobo dochodze do wniosku ze albo jestes wybitnie glupia albo taka udajesz...nic do ciebie nie dotarlo. ale to juz nie moj problem. milego dnia

w tali mam 68cm ale to i tak dużo ,na modelkę chciałam startować w wieku 18 lat a nie w wieku 24;) hehehe oj ludzie czas leci do przodu a wy ciągle za murzynami

cdscds a może ty zacznij myśleć mózgiem i pomyśl czemu tak robiła? bożeee wy naprawdę tacy tępi jesteście niektórzy? Przecież połowa z was nie potrafi dobrze napisać zdania... ale do powiedzenia mają tyle, że aż głowa boli... Potraficie deliberować tylko na temat Jenni... ludzie to wy jesteście chorzy, a nie ona... To co wy wypisujecie jest niedorzeczne :O

mogę byc wybitnie głupia ja o tobie mogę powiedzieć tylko tyle ,że jesteś zlośliwa ale głupia nie bo cię nie znam;) i nie oceniam ludzi na podstawie kafeterii;) ,pozdrawiam i miłego dnia zycze:P

a swoje pieniadze zawdzięczam cieżkiej pracy, która kosztowała mnie (szczególnie na początku) wiele wyrzeczeń natury osobistej, ale ... opłacało się :) Teraz mogę przystopowć i bardziej zająć się rodziną ;)

Jenni nawet choćbym była w drugiego końca polski widzę Cię u mnie na kawie we wakacje :) kiedy już będę urządzona :)

Gość to duża masz dupę
pieprzysz jenny a kto płakał na wizażu ze ma 73 a teraz jeszcze przytyłaś , aleś ty tępa

Tak Was czytam i z jednej strony w większości postów się znajdzie ziarnko prawdy, z drugiej zaś jesteście hipokrytami do zarzygania. Szydzicie z tego, że np. chciała sobie operować nos czy coś (ktoś gdzieś pisał o tym) - a tak naprawdę KAŻDY Z NAS bez wyjątku ma jakieś kompleksy. U jednej osoby będą to nogi, u drugiej nos, u jeszcze innej płaska doopa. Co jeszcze gorsze - wyrzucacie na wierzch wszystkie niemiłe historie z jej życia - problemy z rodziną, zazdrość o faceta, niechęć i uraz do własnego dziecka - to jest świństwo z waszej strony. Zaraz mi napiszecie, że sama tu wszystko opisywała - pfff no pewnie, że tak a teraz same przed sobą odpowiedzcie sobie na pytanie - ile razy wy opowiadałyście KOMUKOLWIEK czy na necie, czy w pracy etc. o swoich problemach życiowych, ile razy zwierzałyście się komuś ze swoich problemów, rozterek z jakiejkolwiek kategorii. Baaaa - ile razy ktoras z was pisala tu na pomaranczy swoje historie majac jednoczesnie czarny nick a nie majac odwagi by to opisac pod nim = to wiedza tylko moderatorzy widzacy np. IP :) Tak wiec przynajmniej dla mnie na plus, ze pisze wszystko jako ONA JEDNA i sie tego nie wstydzi. Opowiada o swoim zyciu bo ma taka potrzebe, internet jest idealnym miejscem do wygadania sie kiedy anonimowe osoby sa (lub wydaja sie) nam calkowicie obce. Chociaz znam pare topikow Jenni Twojego autorstwa spod pomaranczy (np. o ubraniu) ale mysle, ze chcialas poznac opinie szczera bo gdybys napisala jako TY to zaraz wszyscy byliby na ''NIE''. Przez to co opisalam powyzej jestescie sto razy gorsi i bardziej zalosni niz Jenni za czasow wyzywania wszystkich od biedakow. Bo nabijac sie z czyjegos nieszczescia, niepowodzenia, kompleksow czy problemow jest takim samym dnem jak szydzenie z biedniejszych w kwestii materialnej. Moze i jest tak, ze chec zwracania na siebie uwagi i wkurzania was co jest czastka do tej checi pewnosci ze jest sie lepszym od reszty sa wynikiem kompleksow i ich leczenia jednak nawet wtedy nie macie prawa ublizac i ponizac tej osoby. Automatycznie pokazujecie, ze jestescie gorsi i nic nie warci. Ona Was teraz nie ubliza, za tamto przeprosila i zmienila sie co widac, chce byc mila.