Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 262526latek

Mam 26 lat i zarabiam okolo 30tys/msc

Polecane posty

Gość blubliblublibla
jenny, ciekawe historie opowiadasz bo na wizazu nie ma takiego tematu :o🖐️

Gość to duża masz dupę
jenny masz twarz jak dupa?

Jennifer, a gdyby byl temat "pokazmy swoje peasdy"to tez bys fote wkleila? wez mnie kochana nie rozsmieszaj. Moglas przynajmniej zakryc twarz.

a nie pomyślałaś o tym że np.mając dziecko nie mogę w każdej chwili wyjść do drogerii?.Dla mnie allegro fajna sprawa ,tylko trzeba kupować u sprawdzonych sprzedawców ,zeby nie natknąć się na podróbkę i uwierz mi nawet bogaci oszczędzają;).

Gość Izolacja
jennifer8787***- wypisujesz tu różne głupoty, a nawet nie wiesz, że czytają to twoji znajomi, którzy wiedzą jaka jest prawda i wiedzą, kto te frazesy wypisuje. Śmieją się z ciebie ludzie Ale tego, że dała zdjęcie dupska to nie wiedziałam :D:D:D Dawajcie tu tą fotę,t o ją rozpowszechnię na jej wiosce :D

Gość etuieteiortueirotuewoit
o znalazłam ten temat tylko dziwnym trafem ŻADNA dziewczyna poza TOBĄ nie pokazała gołej dupy tylko w spodniach, ewentualnie w majtkach albo z wakacji w stroju i żadna nie pokazała twarzy tylko ty :O i stanik na karku :D

Gość oszczedzać na allegro???
jak masz kasę to bierzesz opiekunkę na 3h i jedziesz- ja nie uważam się za bogatą, a tak robię :P ... dużo też jeżdżę z dzieckiem, teraz jest taki super sprzęt, że żaden problem zabrać nawet niemowlaka wszędzie - a jak się ma kasę, to w ogóle bajka :P ps co to za bogactwo na tej focie - parę kupek, max 100tys tam leży.... w byle małej firmie sa takie obroty miesięczne - więc można wziąć do reki takie pieniądze bez problemu...tyle że od obrotów do zysków to jeszcze dłuuuga droga :P ... inna spraw, ze te pieniądze sa bankowymi opaskami pospinane, bardziej więc wygląda na to, ze ktoś wziął kredyt i wypłacił tą kasę, a osoba na fotce, nie wytrzymała i to uwieczniła :P

Nikt znajomy mnie tu jeszcze nie rozpoznał;) wszyscy tylko zmyślają;)a rozpowszechniaj moje zdjęcia bedziesz mi odszkodowanie płacić a ja będę jeszcze bogatsza;P

Jennifer, bez jakiego "NIE SWOJEGO ZYCIA"? ja tu zycia swojego nie opowiadam, w dodatku wyimaginowanego jak TY. Nie sram z zazdrosci o byla mojego faceta, nie chwale sie ile to mamy kasy, nie wyzywam ludzi od biedakow, ktorzy jedza ze smietnika, podczas gdy ja zajadam szynki.

O przyjaciolach juz wyrazilam swoje zdanie, to co tutaj pokazuje Jennifer nie musi byc odbiciem rzeczywistosci ale oczywiscie moze tak byc. Dlatego wlasnie napisalam o tych przyjaciolach bo Blondiii zaraz wysunela ze jak ktos sie od niej odsunal to tylko z zazdrosci. Nawet jesli by tak bylo to tym bardziej bym sie zastanowila jakim ja musze byc czlowiekiem obracajac sie w takim towarzystwie ktore sie nazywa ''przyjaciolmi'' i nagle sobie odchodzi... w koncu np. z banda pedofilii bym sie nie zadawala - tak dla niekumatych zobrazowanie. I moje zdanie jest zawsze takie - ze jesli cos poszlo nie tak to szukajmy NAJPIERW winy w sobie a nie we wszystkich obok. To sie tyczy tez Jennifer ktora np. moglaby teraz sie dziwic czemu po niej wszyscy ''skacza'' (co nie powinno miec miejsca) i zwalac na zazdrosc zamiast sie zastanowic ze ktos jej nie lubi za jej wczesniejsze wyzwiska czy wynioslosc bo w cudzych oczach tak to moze wygladac. Z drugiej strony wy - czepiacie sie nie tylko jej ale w sumie wielu osob ktore tu pokazaly ciut ze swojego zycia, obrazacie, a juz w ogole jesli chodzi o temat wygladu to juz jest porazka jak jedna z druga wyzywaja bo twierdza ze sa piekniejsze :o to jest zalosne ale zamiast znowu zwalac wine np. na dziewczyne bo przeciez was prowokuje wklejajac fote w nowych butach spojrzcie w lustro i sie zastanowcie nad soba co macie w duszy i co was dreczy ze jakas obca osoba ktora cos tam sobie wkleja tak was podsyca do takich chorych zachowan. Bo to tez nie jest normalne. Mnie to nie swedzi np. ze Lady Love zyje w Portugalii i jest z Portugalczykiem i sa szczesliwi natomiast znam tu wiele osob ktore by sie zesraly aby jej tylko dopiec na kazdym kroku zaznaczajac ze Portugalia to biedota itd. zastanowcie sie co was popycha do takich zachowan bo ja tu widze obserwujac z boku zawisc, zazdrosc i wielkie mniemanie o sobie - kazdy chce srac wyzej od drugiego.

moj mąż nie uznaje obcych kobiet w naszym domu żadnych opiekunek już to wcześniej pisałam;) zresztą jak was czytam to na prawdę mi was żal jakie wy musicie mieć smutne życie;)

Gość Izolacja
Odszkodowanie?:D Co, wstydzimy się teraz? Przecież skoro chwaliłaś się dupskiem, to sama je rozpowszechniałaś, więc za co chcesz odszkodowanie :D:D:D

Jenni nie masz się czym przejmować na takich ludzi są pewne sposoby... spójrz ktoś tu pisze, że twoje zdjęcie rozprowadzi... Niech to robi... To małostkowa osoba nie wie co się z tym wiąże... kompletnie nie zna życia :O

Gość qqqQQQQQqqqq
Nikt znajomy mnie tu jeszcze nie rozpoznał wszyscy tylko zmyślają a rozpowszechniaj moje zdjęcia bedziesz mi odszkodowanie płacić a ja będę jeszcze bogatsza;P http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI&am p ;ob=av2n WLASNIE TO ROBIE CIPO ZALOZYLAM KONTO NA FB I NK I WIELE INNYCH Z TWOJA FOTA HA HA HA ALE BEDZIE UBAW

Gość oszczedzać na allegro???
no tak zawsze znajdzie się jakaś wymówka :P

".. inna spraw, ze te pieniądze sa bankowymi opaskami pospinane, bardziej więc wygląda na to, ze ktoś wziął kredyt i wypłacił tą kasę, a osoba na fotce, nie wytrzymała i to uwieczniła " Otoz to. Jennifer, moj przyszly maz bedzie po nowym roku zarabial ok 20tys na miesiac, nie uwazam, ze to KOKOSY, ale tez nie kazdemu moze sie tak pofarcic. I nigdy powtarzam NIGDY W ZYCIU nie nazwalabym kogos biedakiem. Tylko wspolczula, a nawet starala sie w jakikolwiek sposob pomoc. I takie mam zamiary wlasciwie. A Ty jaka maniane odpierdolilas? Juz nie chodzi o to ze sie wychwalalas, gtylko o to ZE GARDZILAS BIEDNYMI, WYZYWAJAC ICH OD NAJGORSZYCH, ZE ZE SMIETNIKA JEDZA. Zrozum to tepa babo w koncu

" 13:09 [zgłoś do usunięcia]jennifer8787*** moj mąż nie uznaje obcych kobiet w naszym domu żadnych opiekunek już to wcześniej pisałam zresztą jak was czytam to na prawdę mi was żal jakie wy musicie mieć smutne życie " Jak to nie ? PO TWOIM KONFLIKCIE Z RODZICAMI, Twoj mezulek zaproponowal, zeby zamiast twojej matki opiekunka zajela sie dzieckiem. Sama sobie zaprzeczasz.

co do tylka - kwestia osobowosci. Ja bym nie wkleila na publiczne forum. Jesli kto inny by to zrobil - jego sprawa. Spojrzcie ile dziewczyn sie rozbiera za kase przed kamerka na necie, ile prostytutek czy lasek gotowych na sponsoring z o 30 lat starszym facetem. DLa nich to jest normalne, dla kogos to jest brak szacunku. U jednych ten brak szacunku zaczyna sie tam gdzie obnazanie w internecie, u drugich dopiero w momencie prowokowania w swiecie realnym. Dopoki dana osoba nie wyrzadzila tym co robi krzywdy osobom trzecim nie powinnismy sie wpierrdzielac bo to nie nasza sprawa. Rozumiem gdyby np. wklejala filmiki jak leje swoja corke wtedy trzeba reagowac a tak to tylko wam sie nudzi albo was cos boli bardzo.

Gość etuieteiortueirotuewoit
Izolacja, za kopiowanie moze i tak, ale jak komuś link podeslesz to NIC ci nie może zrobić NIC Mychol po części się z tobą zgadzam,ale sama sobie winna, że wszystko w net wstawiła, nawet dupę :o

qqqQQQQQqqqq oj tak bedzie ubaw bedzie... Gwarantuję ci to :O Czemu wy jesteście tacy małostkowi hmmm? Czy wy udajecie takich tępych czy naprawdę tacy jesteście?

Gość to duża masz dupę
chyba dla nas, za pęknięty monitor, już mi jej końskie zęby nieudolnie wybielane photoshopem wystarczyły.

Gość qqqQQQQQqqqq
nareszcie cie wykurzymy z lisiej nory, a jezeli fotki nie twoje tylko sie pod kogos podszywasz to ty odpowiadasz a jezeli kto sie zglosi to wiemy o tobie wszystko tepa dzido , sama wpadlas w swoje gowno :D:D:D