Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość peedobeer
@Aisha 123 przykro mi, ale pisane jest wam rozstanie, po prostu nie spotykacie się na żadnej płaszczyźnie czy Ty nie uosabiasz go z osobą którą spotkałaś w dzieciństwie? w Twoim sercu jest miłość, której nie ma u niego w żadnej swerze

Gość fixgaa22
03.01.1986 agata kiedy wyjdziemy z kasa na czysto? nie liczat kredytu na dom.

Gość peedobeer
@tralalalalaaa a masz podstawy sądzić, że Cię zdradza? bo według mnie tego nie robi pisana jest wam milość, ale uważaj gdy będzie chciał złapać Cie na dziecko ewidentnie czeka was sformalizowanie związku, choć nie koniecznie jako związek kościelny

Gość alamakotaakotniemanic
O kurwa, wy tu serio?:( jeśli tak to wstydzę się że też jestem Polakiem:(:(:(

Gość peedobeer
@fixgaa22 jak widzę, to problemy finansowe sprawiają Tobie ogromne problemy masz problemy natury emocjonalnej lub sennej? niestety najbliższe pół roku nie rozwiąże waszych problemów, widzę, że kredyt was przerósł, jest ponad wasze siły zadbaj żeby nie popsuło się między wami, bo finanse to nie wszystko pamiętaj, że miłością można przezwyciężyć wiele trudne czasy przed wami niestety

Gość peedobeer
@alamakotaakotniemanic my też się za Ciebie wstydzimy

Gość fixgaa22
bede miala 3-cie dziecko? a jaesli tak to kiedy

Gość peedobeer
@fixgaa22 no niestety, ale nie i choć trudno to widzieć w kartach, skup się na tym co masz teraz

Gość fixgaa22
dzieki peedobeer!

Gość parus
Czekam na zakończenie sprawy rozwodowej. Jaki będzie koniec?

Gość rafałeekkkk f
pominelas mnie 12.08 1979 kiedy kupię mieszkanie i czy w najblizszym czasie widzisz jakies zmiany w moim zyciu

Gość peedobeer
@rafałeekkkk f to mieszkanie jest raczej w swerze Twoich marzeń, nie widać abyś czynił starania aby je nabyć, choć niewykluczona jest zmiana miejsca zamieszkania, gdzieś w miejscu z lat dziecięcych, ale to nie wcześniej niż za pół roku w pracy obecnej (jeżeli pracujesz) czeka Cię zastój, żadnych perspektyw na awans, takie uśpienie, może warto pomyśleć o zmianie pracy, bo jest to raczej nieuniknione i wyjdzie Ci na dobre w swerze uczuciowej musisz sobie dać czas na odpoczynek, na wszystko przyjdzie odpowiedni czas

Gość annananannanananna
byłam na pierwszej stronie jako 3 i też mnie pominąłęś :(

Gość ripostka
Iwona 27.03.1965 Kiedy będę w związku, opartym na miłości i zaufaniu.

Gość peedobeer
@annananannanananna to właściwie zależy od tego, czy w poprzednich latach popracowałaś na tyle, aby teraz zebrać żniwa wkraczasz w 8 rok osobisty i jakby nie patrzeć, to rok ten odpłaci każdemu według zasług ja niestety nie widzę obecnie w kartach niczego złego, ale nie widzę też osiągnięcia sukcesu, musisz jeszcze trochę popracować i przede wszystkim zachowaj równowagę między wszystkimi sferami swojego życia jeżeli jesteś w związku możliwe że czeka was rozstanie

Gość BRUNHILDA:)))))))
a czy ja dożyję starości?

Ej no ja też chcę abyś zajrzal dla mnie w przyszłośc 05 08 1975 coś ogólnie o związku poproszę no i jeszcze tylko mnie kasa interesuje , zmienię pracę ?

Gość annananannanananna
dziękuję w związku nie jestem :( a studia dopiero na półmetku także nie oczekuję jakichś spektakularnych osiągnięć, chodzi mi czy dam radę w tym roku, bo trochę mi brak powera :o

Gość peedobeer
@ripostka za dużo myślisz o innych, skupiasz się na problemach cudzych aby pomóc, zaniedbując siebie, ale na to już nic nie poradzisz w 2012 nie licz na poznanie kogoś i zajmij się raczej sprawami finansowymi, bo to dobry na nie rok w 2013 poznasz kogoś, to będzie osoba samotna, po przejściach, z bagażem doświadczeń, prawdopodobnie po rozwodzie, ale miej oczy otwarte bo na początku będzie Ci się wydawało, że ten związek nie ma szans w 2014 roku ktoś młodszy od Ciebie będzie próbował wpłynąć na Twoje plany i jeżeli go posłuchasz, pozostanie Ci samotność

Gość peedobeer
@annananannanananna ano właśnie, gdy nie ma osobistego kontaktu, to czasem trzeba się domyślać, bo karta pokazała zranione serce, dlatego pomyślałem o partnerze, być może ono będzie zranione z innego powodu, ale nie ważne karty nie pokazały przeszkód albo tego, że coś się zawali, nie pokazały też zakończenia czegoś, bo jak sama piszesz studia są na półmetku reasumując, radę dasz, ale fajerwerków nie będzie

Gość annananannanananna
:) o miłośc nie pytam bo mam pecha w tej materii :( więc skupiam się na innych rzeczach :) jak np.studia :) Skoro wszystko się uda to się cieszę, ze mój wysiłek nie pójdzie na marne :)

Gość peedobeer
@Gagita pracy bym nie zmieniał, bo mogłaby to być jakaś nowa przygoda, ale wiązałaby się z pogorszeniem sytuacji finansowej w obecnej pracy szans na awans nie ma, a finansowo powinno być dobrze na tyle, że brakować Ci pieniędzy nie będzie na najpotrzebniejsze rzeczy co do związku, zbyt ogólnie zadałaś pytanie, choć bardzo prawdopodobny romans

Fajnie piszesz :) tak raz w tygodniu się rozwodzę i pytałam czy to w końcu pęknie , czy mój mąż wyjedzie ?

Gość peedobeer
@Gagita sporo kłamstw pojawi się na sprawie, Tobie radzę uzbroić się w cierpliwość, tym bardziej, że myśli skierowane są w stronę materialną (wiadomo, że nie samą miłością człowiek żyje) rozwód zostanie przeprowadzony po Twojej myśli, będziesz go świętować mąż po rozwodzie będzie potrzebował odpoczynku psychicznego, nie widzę żeby miał wyjechać, raczej czekają go trudniejsze chwile związane z problemami finansowymi

Gość :( pominięta
pisałam wcześniej ale mnie też pominięto mogę teraz? elżbieta 14.04.1994 czy ten którego darzę uczuciem to ten jedyny?

Gość :( pominięta
odpowiesz mi? bardzo mi zależy...

Dziękuję :) nie jesteś pierwszy co mi pisze o rozwodzie , a ja cały czas myślę że może da się to posklejać

Gość peedobeer
@:( pominięta jesteś bardzo młodą osobą Ty jesteś w nim ogromnie i szalenie zakochana, można by powiedzieć, że nie widzisz poza nim niczego innego, jak w ciemną noc będziesz brnąć w ten związek bez względu co on może przynieść coś mi się wydaje, że w Twojej głowie zaczął kiełkować jakiś pomysł i zastanawiasz się czy go zrealizować odpowiedź brzmi: nie on sprawia wrażenie szczęśliwego, radosnego, ale to tylko pozory, to nie jest miłość czeka was nowe otwarcie na innych ludzi

Jak masz jeszcze czas to sprawdź czy przyszłość ma dla mnie jakiegoś np : prawnika w zanadrzu :)