Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

@misterti nie buuucz ;) bardzo ogólne pytania, więc i ogólne odpowiedzi czy a pracy podlegają Ci jacyś ludzie? jeżeli nie, to możliwe uznanie zawodowe i awans, ale uważaj, on odbije się na Twoim zdrowiu zmieni się też Twoja sytuacja finansowa, możliwa podwyżka, ale nie wpadnij w pułapkę kupowania na kredyt, bo on Cie przerośnie w sprawach rodzinnych nie widać żadnych gwałtownych spraw, w sensie burzy, destabilizacji, raczej po staremu, ale jeżeli coś planujesz/planujecie, to jest dobry czas by podjąć wyzwanie

Gość misterti
no sorrki kończy mi się kontrakt czy znajdę inna prace? rodzina.yyy czy znajdę kobietę której oddam swoje serce? przepraszam za niesprecyzowanie

Gość misterti
proszę o odpowiedz

@fixgaa22 córka to silna osoba, gotowa do podejmowania walki z przeciwnościami losu, widać, że zmagania są nieuniknione, ale zostaną zwieńczone sukcesem i to pełnym szkoda, że nie piszesz o jaką przypadłość chodzi, mogę się jedynie domyślać, bo sporo tu kart dosyć jednoznacznych i najbliższe pół roku przyniesie coś dobrego

Ludzie wy naprawdę wierzycie w te bzdury? że jakaś wróżka siedzi na kafe i za friko wam wróży, bo nie ma nic innego do roboty. Naiwniaki weźcie się do roboty to znajdziecie pracę, skończycie studia, a w swoim czasie traficie na odpowiedniego partnera

Gość błękitne niebooo
a czy ja mogę prosić o wróżbę? :) na samej gorze strony moja data urodzenia :)

@misterti a widzisz, teraz będzie dużo lepiej odpowiadać, bo kartom należy zadawać dosyć konkretne pytania odniosę się do poprzedniego rozkładu, bo teraz jest on dosyć czytelny przez jakiś czas będziesz miał problemy z pracą i stąd te przejściowe kłopoty finansowe, one nie zrujnują Cię, ale będziesz musiał szanować każdą złotówkę nie będzie to jednak długi czas, bo dostaniesz propozycję podjęcia innej pracy, być może ta propozycja zostanie złożona Ci podczas jakiejś imprezy/uroczystości, nie wahaj się, bo to będzie dobra propozycja co do kobiety, jest czas na miłość i też musisz nie bać się działać, ale w przeciągu pół roku nie widzę kogoś konkretnego

@lia lia lila masz dużo racji, bo jeżeli będziemy mieli oczy szeroko otwarte, znajdziemy partnera, tylko możemy znaleźć nie tego co nam pisany, a później to już tylko męczarnia dwojga ludzi, ewentualnie rozwód studia nie zawsze zapewnią pracę, a ludzie pytający o nią chcą wiedzieć czy np. jeżeli pojawi się możliwość wyjazdu mają z niej skorzystać, czasami ludzie potrzebują podpowiedzi ja obecnie jestem na zwolnieniu i siedzę w domu, więc i tak nie mam nic lepszego do roboty to i sobie odpisuję na pytania, toż to nie przestępstwo ludzie dzielą się na tych co wierzą i nie wierzą (tak ogólnie) i tak samo jest z podejściem do tarota

Gość annaanana
Anna 22.09.1984 czy decyzja o rozwodzie jest słuszna? Czy warto dać jeszcze jedną szansę? Czy nasza sytuacja finansowa się polepszy? Czy znajdę lepszą pracę? Czy przeprowadzka będzie dobrym wyjściem w mojej sytuacji?

Gość ważne są tylko te dni ktorych
czy w koncu ułoży mi się zycie? znajde w koncu miłość? Joanna 29.09.87

@ musicie mi dać trochę czasu, mam też inne obowiązki, odpowiem później, bo teraz trzeba świniom dać jeść i krowy wydoić ;P żeby nie było, że nie mam poczucia humoru :)

Gość misterti
no dobra dzięki pożyjemy zobaczymy;) do krytykujących nie trzeba wierzyć w taroty i wróżki a czasem dla zabawy się czegoś dowiedzieć,a jak się coś wydarzy z sympatia wrócić do np.tego co teraz przeczytałem!!!!!!!!!!! Ludzie więcej luzu a przede wszystkim uśmiechu:)!!!!!!!!!!!!

Gość :( pominięta
a mogę jeszcze gdzie go mogę spotkać mniej więcej? i o pracę czy jak zacznę w kwietniu/maju szukać to znajdę jakąś dobrą? a szkoła? ;) jesteś świetny ;)

Gość jola....
jolanta 30.04.1964. jak będą stały moje sprawy zdrowotne finansowe i małżeńskie w przyszłości...?m j

spoko możemy poczekać ;)

Gość to ja sie dopisuje na pozniej
Oliwia 21.07.1989 czy bede miala 3 dziecko?

Gość Party Night 1
UWAGA!!! Jeśli ktoś się jeszcze chce zdążyć przed Sylwestrem.... Jeśli jesteś zainteresowana/y otrzymaniem markowych feromonów w dużych stężeniach (nie tak jak podróby z Allegro), po niższych cenach, jeszcze przed Sylwestrem, pisz na e-mail: p6orion@gmail.com To co mam aktualnie po 1 sztuce: www.corporateserver.co.cc Prócz tego mam Jeszcze Alchemy Woman. Dla mężczyzn, jak ktoś chce spróbować przygody z feromonami, mam po 15 zł chysteczki The Edge - perfumowaną wersję cenionego na całym świecie NPA . Taka chusteczka wystarcza na kilka razy. w zależności od używania na 8 - 10. Jeśli czegoś nie mam, mogę mieć taniej z http://www.feromony.pl/pp/bswfbaet

Gość 555*****
przypominam się str. 4 :)

halo jesteś ? :)

a mogę jeszcze gdzie go mogę spotkać mniej więcej? i o pracę czy jak zacznę w kwietniu/maju szukać to znajdę jakąś dobrą? ;) a szkoła? jesteś świetny

@Efinka233 ślub jest wam pisany przez wielkie P, narzeczony już przyjął w stosunku do Ciebie postawę dobrego męża i ojca waszych dzieci, Ty chyba jesteś bardziej przebojowa w związku nie bagatelizuj pewnych problemów, które mogą się pojawić, szczerą rozmową zyskasz więcej niż zamiataniem spraw pod dywan plany wasze, te bardziej z jego strony są dalekosiężne, nie zabraknie wam zadowolenia i satysfakcji oraz stabilności emocjonalnej @jarko.. na początku przyszłego roku zadbaj o swój rozwój duchowy i uważaj bo ktoś może mieć ogromną chęć oszukania Ciebie w drugiej połowie roku zdecydowana odmiana w pracy, niewykluczona jej zmiana powiązana z przypływem gotówki na początku 2013 poznasz kobietę, która wyda Ci się lekarstwem na Twoje pragnienia miłosne, ale uważaj, bo to tylko złudzenia, dla niej przygoda, a Ty jeżeli się zaangażujesz przypłacisz to smutkiem w okolicy połowy 2013 pojawi się ta prawdziwa miłość, z którą zawrzecie związek formalny, ale niekoniecznie kościelny, to ona urodzi wasze dziecko @Robwalka możliwość zajścia w ciążę w drugim kwartale przyszłego roku, bardziej w okolicy czerwca, ale wcześniej musisz trochę odpocząć @robertowwy zacznę od miłości, otóż ja nie widzę rozpadu waszego związku, miłość jest bardziej z Twojej strony, z jej wyrachowanie lub takie bycie z ucieczki przed samotnością partnerstwo tak, w sprawach damsko - męskich również spoko, bez zdrad, ale też bez zmian co do mieszkania, w drugim kwartale 2012 zostaną podjęte pewne działania, tzn. sprawy przyspieszą i jest możliwość otrzymania go w 3 kwartale no tak do 9 miesięcy od teraz, ale trzeba uważać, bo ktoś na nie czyha i podstępem może doprowadzić do nieotrzymania mieszkania a zadowolenie to pojęcie względne, ważny własny kąt @pracowałem za granicą przykro mi to pisać, ale złudne Pana nadzieje, to są Pana marzenia, fantazje gdyż cierpi Pan za partnerką, ale nie tędy droga im szybciej Pan zapomni o Pani Iwonie tym szybciej oczyści sobie Pan pole do poznania kogoś nowego, tylko musi Pan zacząć myśleć racjonalnie, nie marzyć, bo takie zaproszenie do nowego związku jest niestety mam starą wersję kart i nie pokazuje mi kim będzie ta osoba @ripostka nie szukaj na siłę, bo znajdziesz, a później będziesz żałować spróbuj oprzeć związek z facetem którego poznasz na przyjaźni szczęśliwa to będziesz poprzez to co robisz @poczytaj ten topik ponieważ w Twojej odpowiedzi pojawił się podszyw, to znak, że nie mogę postawić Ci kart, przykro mi @błękitne niebooo na razie to daj sobie spokój z tą prawdziwą miłością, bo to jeszcze nie czas i nie pora potrzeba Ci trochę samotności i wypoczynku, żeby nabrać sił ale w dłuższej perspektywie jest miłość, ba małżeństwo i Ty znasz tę osobę, wróć do przeszłości, gdy byłaś dzieckiem, może do wieku 9 lat i poszukaj go @annaanana z Twojej strony dużo miłości a w sercu męża zima niestety, rozstanie jest konieczne, nie koniecznie od razu rozwód rozstanie przyniesie coś nowego, ale raczej przyjaźń niż miłość, ustabilizuje się też sytuacja finansowa jeżeli myślisz o przeprowadzce, to polecam strony rodzinne @ważne są tylko te dni ktorych w niedługim czasie poznasz kogoś a wtedy sprawy przyspieszą, będziesz musiała przejąć inicjatywę i choć na początku bedzie to raczej przyjaźń, to przerodzi się w miłość ta osoba to jakiś młody przedsiębiorca lub bankowiec, niewykluczone, że czeka was wyjazd z kraju, ale nie w jedną stronę ślubu do roku czasu nie widzę @:( pominięta coś mi się wydaje, że w pracy (sam jestem przeciwnikiem takim związkom), to osoba zajmująca już jakieś stanowisko w firmie, prawdopodobnie samotna, której brakuje partnerki życiowej spokojnie możesz szukać na przełomie kwietnia i maja, będzie to praca, która przyniesie Ci stabilizację finansową, ale możliwe, że będzie trzeba wyjechać za nią praca otworzy tez nowe perspektywy, zakończy Twoją dotychczasową podróż ofiarując kolejną porcję spraw do przeżycia praca nie będzie kolidować z nauką, widać siłę wewnętrzną, siłę intelektu i sukces w nauce dzięki pracy jaką w nią włożysz @jola.... jakieś zawirowania w sprawach finansowych, ale zakończone powodzeniem a w małżeństwie coś się złego dzieje?

@555***** no jesteście sobie przeznaczeni, czeka was szczęście rodzinne czyli pojawią się, albo już są dzieci, choć związek to taki bardziej z przyzwyczajenia ale budowany na wspólnych przeżyciach więc trwały a czy papierek w życiu to coś zmienia?

Gość regergregrtg
Monika07.11.1990 jak potoczą sięmoje sprawy sercowe?

Gość 555*****
pooh niby papierek nic nie zmienia, ale koleś leci ze mną w kulki, najpierw się oświadcza, wciska metal na łapę ja happy, a potem nic, żadnych rozmów o ślubie, jakby nic się nie stało oddałam metal, choć nadal jesteśmy razem ale...mam niesmak dla Ciebie 🌼 wróżysz z klasycznych? ps. dobra/y jesteś :)

Gość fixgaa22
a czy druga cora jest zdrowa? mam obawy o jej zgrubienie/guza na glowce, do lekarza idziemy we wtorek. czy z mezem bedzie sie nam ukladac i czy ja w koncu odnajde spokoj wewnetrzny?

Gość poczytaj ten topik
dopisuje sie na jutro Oliwia 21.07.1989 czy bede miala trzecie dziecko? P.s. To nie byl podszyw,tylko moj nick z innego topiku..

anna 17 03 1991 czy bede z tym mezczyzna z ktorym obecnie jestem ? prosze o odpowiez bardzo mi zalezy

Gość Smoky eyes
Aneta 23.07.1985 Czy mój partner mnie zdradził? Powinnam dac szansę naszemu związkowi? Jak będzie wyglądac moja sytuacja finansowa? Ułoży się?