Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gdzie widzisz błąd w nicku który jest nazwą własna a nie skrótem ? masakra z tą kafeterią

Gość annamaria24
pedobeer:D Nick rozwalający;) Jesteś autorem tego topiku czy w ogóle inna osóbką?:) Ale dziękuję Ci serdecznie:)

W powszechnym użytku a nie w przypadku wymyślania loginu , nicku , ale ty debilu sam nie rozumiesz co piszesz punto

Gość pozdrawiam środkowym palcem
ha ha od kiedy numer to nazwa własna :D:D:D:D dobre und motzne

Gość peedobeer
@BRUNHILDA:))))) ten rok był dla Ciebie tragiczny w uczuciach, z mężem pewnie jesteś bo ślub był kościelny, ale myślisz o odejściu do którego brak Ci sił, bo jesteś wykończona i z tego co widzę jest dziecko mąż zapewnia środki finansowe dla domu i jest pełen poświęcenia choć po głowie chodzi mu jakiś romansik wasze wspólne życie jest możliwe, ale to będą tylko pozory, nie pozabijacie się, ale szczęśliwi też nie będziecie, wasz związek to iluzja

Gość peedobeer
@annamaria24 nie jestem autorem, sukces masz murowany z dwóch, a raczej 4 powodów jesteś numerologiczną 11 a więc skazana jesteś na odnoszenie sukcesów, a te trzy pozostałe to 3 karty sukcesu jakie wyszły, będziesz w niedługim czasie oblewać ze znajomymi swój sukces

Gość peedobeer
@fisiulanka po wielu zmaganiach, nieprzespanych nocach odbijesz się od dna finansowego, niewykluczony spadek w rodzinie, a zdecydowanie pieniędzy musisz szukać na wyjeździe

Gość annamaria24
pedobeer - dziekuję Ci po prostu pieknie i serdecznie:):):) A o tej 11 to si e nasłuchałam i naczytałam, że nie za ciekawie itd., cięzko, przeszkody liczne. Ale Twoje slowa podnoszą mnie na duchu - za to Ci też dziękuję i już postaram się nie przeszkadzać:)

wczoraj rozstalam sie z partnerem ,bylismy razem 5 lat.umieram z rozpaczy.poprosze o wrozbe .mam na imie joanna 25.08.76.pytanie .czy wrocimy do siebie i kiedy jesli tak.pozdrawiam

Gość Anetkaaa 7
Aneta 7 marzec 1985 Co. Knie czeka w zyciu zawodowym, praca finanse...

Gość peedobeer
@wiesławaaaaaaa,l przeprowadzka murowana, ale razem z nią otworzysz nowy etap w swoim życiu kieruj się intuicją, to ona podpowie Ci najlepszy moment na dokonanie zmian najpóźniej do 4 miesięcy, najwcześniej od 22.12 do 19.01

Gość peedobeer
@trzykropka a czy to na pewno była miłość? bo z jego strony to jej nie widzę, raczej jedynie w Twojej głowie, a już nawet nie w sercu po rozstaniu, tym bardziej, że związek trwał tak długo, jest czymś normalnym to co przeżywasz oboje czeka was nowa przygoda, z zupełnie innymi partnerami

Gość peedobeer
@Anetkaaa 7 nikt nigdy Ci nie mówił, że jesteś w czepku urodzona? pisany jest Ci sukces, jeżeli już pracujesz to w niedługim czasie awans, jeżeli nie pracujesz, nie próbuj otwierać własnej działalności pieniądze z pracy będą, nie napracujesz się na nie, zaufaj swojemu rozumowi

Gość peedobeer
@pani złota rączka a jakie pytanie?

Gość ehllla
powtórze się z pierwszej strony 05.01.1986 Anna- interesuje mnie praca/sfera zawodowa, relacje w związku, ewentualna ciąża kiedy? oraz jakie będą tendencje w naszym statusie materialnym

Gość Anetkaaa 7
Nikt mi wczesniej tego nie mowilam :) Obecnie pracuje czyli w tej obecnej pracy czeka mnie awans? O działalności rownież myślałam, ale bardziej pragnę rozwijać sie zawodowo, lubię pomagać innym :) Nie lubię sie przepracowywac, a bardziej za słaba jestem na ciężka prace. Dziękuje i pozdrawiam 🌼

Gość peedobeer
@ehllla zdecydownie pisana jest Ci własna działalność gospodarcza, nie myślałaś o prowadzeniu firmy "na odległość" np. przez internet? bo to w pełni by Cię usatysfakcjonowało, nie brnij w kredyty w związku zawieszenie, a ciąży przez najbliższe pół roku nie widać

Gość peedobeer prosze
powiedz mi kiedy wyjde za maz Oliwia 21.07.1989

Gość ehllla
jakie zawieszenie???? ja tu za mąż chce wychodzić!! sprecyzuj co masz na myśli z tym zawieszeniem? A jak nasza sytuacja finansowa? polepszy się coś??? ps DZIĘKUJĘ:)

Gość QQQQQurka :)
14.04.1994 elżbieta czy ten którego darzę uczuciem jest tym jedynym? :)

Gość a odpowiem
Aleksandra 25.02.1992 czy w moim zyciu zajda jakies pozytywne zmiany? jesli tak to jakie?

Gość sloneczko za chmurka
Czy mi się oświadczy? Kiedy? Aleksandra 12.12.1991

Gość peedobeer
odpowiedziałem na sporo pytań, miałem pewną przerwę bo nie samym Tarotem człowiek żyje, kiedyś jeszcze się spotkamy, bo na dziś już skończyłem chciałbym jednak uczulić pewne osoby, że należy zadawać konkretne pytania, a nie ogólne, bo to utrudnia interpretację

Gość Aisha 123
Alicja 17.03.68 , jak potoczy się znajomosc z Andrzejem?

Gość tralalalalaaa
nikoletta 19.12.1991 czy warto ciagnąć dalej ten związek w którym jestem czy on mnie zdradza?