Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość natalijkahanna
03.12.1971r.barbara;jak dalej bedzie wygladac moje malzenstwo,zdrowie i praca.

Gość oooooooo rany
o rany ale wy glupie jestescie. to nie zadna wrozka tylko oszustka

Gość lskxasklxj
umiecie liczyć downy ?

Gość brauche hilfe
Panie Pooh - czekamy na Pana!

Witam po dłuższej przerwie. Będę dla Was od jutra ponownie. Choć jestem ograniczony czasowo, to postaram się każdemu odpowiedzieć. Do zobaczenia jutro :)

Gość m_w04
malwina 3.08.1988 kiedy znajde satysfakcjonująca prace, ile bede miala dzieci. z gory dziekuje za odpowiedz

Gość baaardzo proszzzee
Magdalena 23.06.84 co u mnie w zyciu uczuciowym

@m_w04 mnie wychodzi nowa, ciekawa i interesująca praca w II kwartale 2014 roku.. ale to wcale nie znaczy, że nie będziesz mieć innej pracy, bo karty pokazują, że w niedługim czasie jest istotna informacja o pracy ze strony nieco starszej kobiety, kobiety niezależnej, kobiety sukcesu.. to może być taka praca, która zostanie przez Ciebie porzucona i po której jakiś czas możesz do siebie dochodzić.. co do dzieci, w zasadzie nie stawiam na to kart, ale na pewno będą.. dwójka i prawdopodobnie będzie to parka, możliwe nawet, że bliźniaki

@baaardzo proszzzee ale bardziej chodzi Co o Twoje niezdecydowanie? widzę, że był ktoś bliski, obecnie jest ktoś inny, zupełnie o odmiennych cechach charakteru.. to z tym człowiekiem zwiążesz swoje życie, zawrzecie związek formalny, Ty zostaniesz matką.. jest tylko małe "ale".. to pytanie, czy będziesz spełniona, szczęśliwa.. to wynika z Twojej drogi życia.. 33 to wibracja mistrzowska i związki jakiekolwiek nigdy nie będą Cie cieszyć, choćby nie wiem jak świetnie Ci w nich było, to Ty będziesz czuła się samotnie

Gość r5ftg4r5t54
jagoda 5.09.1987 co w życiu uczuciowym?

@r5ftg4r5t54 właściwie to nijak z tą miłością.. karty pokazują, że tak jak było do tej pory, to dalej tak będzie.. po prostu na razie bez zmian.. wręcz myślę, że powinnaś trochę dokładniej się przyjrzeć temu wszystkiemu i wyciągnąć wnioski co do pracy, to lepiej byłoby dla Ciebie, byś sama sobie była szefową.. masz duży potencjał by otworzyć coś swojego i dobrze byś na tym wyszła

Gość baaardzo proszzzee
dziekuje ;-) to fakt mamy zupelnie rozne charaktery i tu tkwi chyba problem... To mistrzowska 33 zawsze czuje sie samotna?

Gość S1arenka
jestes phor tarot ???:)

Gość Copela
06.09.1973. kiedy wyjdę za mąż ?