Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka111112

Jak byście zareagowały na taki tekst?

Polecane posty

Gość malinka111112

Nie zakpiłem sobie z ciebie. Nie miałem czym przyjechać i kasy nie mam. nie mam skąd pożyczyć a wypłaty nie miałem. i już mnie lepiej nie denerwuj bo zaraz naprawdę się wkurzę. A 2 dni przed pisał że się spotkamy. Nic nie mówił że nie ma kasy. a jak był już dzień w którym mieliśmy się spotkać on milczy i się nie odzywa. a ja się wkurzyłam i napisałam że sobie zakpił ze mnie. To wtedy za jakąś godzinę wysłał mi ten tekst.

Gość malinka111112
Ale wczoraj mało kto sie wypowiedział. A jak by facet powiedział żebyście go nie denerwowały to byście do niego sie odzywały pierwsze? Bo ja myślę olac go i już do niego nie pisać.

Gość malinka111112
Jak wam nie odpowiada to nie piszcie chamskich rzeczy. forum jest dla każdego i będe wstawić tyle razy ile mi się zachce oooooooo. :) :) ::)

Gość 5644
masz racje,jego wina,zakpil,mogl cgociaz pozyczyc tel i wykonac tel do Ciebie,jakby chcial to by znalazl sposob,nieodpowiedzialny palant:O

Gość DJablica
To, że temat był wczoraj nie uprawnia Was do wulgarności i wyzwisk! Ten koleś po prostu zmienił zdanie i nie chciał tego powiedzieć bo zmiana zdania jest czymś co niby robią tylko kobiety - "kobieta zmienną jest"... A czemu zmienił zdanie? powody są różne: albo nie chce z Tobą być i się widywać, albo zobaczył ładną d... i umawia się z nią na kawę, albo... przypomniał sobie o meczu