Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22 lata mam

nienawidze swoich rodziców za to ze sa tacy biedni

Polecane posty

Gość 22 lata mam

i nie stac mnie na to co chce

Gość ladaco jest z wami
nie przesadzaj

Gość oni są biedni a
ciebie nie stać..... To raczej ich nie stać. A ty sobie zapracuj. Są osoby, które w twoim wieku mają duże osiągnięcia.

Gość 22 lata mam
to oni mieli mi zapewnic podstawowa opieke medyczna ! nie zrobili tego i przez to teraz cierpie,nienawidze ich

Gość Mila dziewczyna23
a co Ci jest? I jestes kobieta czy facetem?

Gość ...ot..co...
prowo 💤

Gość dobra rada!
moi rodzice są również biedni, ale dali mi 2 zdrowe ręce i zarabiam sobie na wszystko czego potrzebuje . . .

moi nie należą do zamożnych ale też do najbogatszych przeciętni ale ich kocham i szanuje bo dobrze mnie wychowali

oni mieli ci pomagac i zapewnic opieke do 18 roku zycia moi rodzice i ja pochodze z biednej rodziny i choc bylo ciezko zapewnili mi taka poieke na jaka ich bylo stac ja tak jak ty to plakalam jak mialam 15 lat i dojrzewalam. teraz mam 24 i jestem im wdzieczna ze wychowali mnie na takia oobe jaka jestem bo szanuje ludzka prace i wiem jak ciezko jest utrzymac rodzine sama ja juz mam. a ty sie rusz do pracy to stac cie bedzie na twoje wydatki tyle!!!!

Gość annnullla
idz sie leczyc, idiotka ;/ ludzie w twoim wieku maja naprawde spore osiagniecia ;/ lepiej sie weź do roboty, a pisz tu takich rzeczy na swoich rodziców

Gość sasdcxsa
moja mama pomimo tego ze miala zly start wypruwala sobie flaki zeby zapewnic mi i bratu choc pozornie luksusowe zycie. tzn: bytlo nas stac na wakacje za granica, swietna edukacje o opiece medycznej nawet nie wspomne bo na nasze zdrowie wydalaby ostatnia zlotowke. a rodzice np mojej kolezanki cale zycie z pracy do pracy nic ich nie interesowalo. i tak dziewczyna ani swiata nei zobaczyla, edy=uklacje zakoncvzyla na zawodowce bo tak ja motywowali no i jak zachorowala na tarczyce to tez jakos nikt specjalnie sie tym nie interesowal. wiec jesli ridzice faktycznie maja dziecko gdzies to jest powod by czyuc do nich zal. co innego jak sa biedni ale mocno sie staraja.

Gość strzałka :)
prowo :) chyba, że są AŻ takie głupie 22 latki - darmozjadki... nie no nie wierzę :) Albo pisze to dziecko, albo ktoś mega głupi albo prowo :)

Gość zrobić duże pieniądze jest
tak trudno że graniczy to z cudem a przeszkadza w tym inteligencja i dobre serce Trzeba być skurw..nem żeby zrobić fortunę albo mieć przyjaciół skur...nów lub inne plecy,w każdym razie wiąże sie to z jakąś nieczystą grą,więc nie narzekaj i sam zakasaj rękawy i do roboty.

Gość kocham swoja rodzinke
Masz 22lata to idz do pracy!!!!i zarob a ja bardzo kocham bardzo moja mame i brata strasznie bo dzieki im mam ponad 500zl kieszonkowego na ciucha silke kosmetyczne kosmetyki itp +400zl na szkole bo chodze do zaocznej mam18 lat i potrafie dorobic z 300zl albo 400zl mam od mamy brata kase i tak dorabiam:)Ale nie kocham ich za kase tylko za to ze sa dla mnie przekochani mili w wieku 18lat mam ochote przytulic do mamy podroczyc z bratem sie powyglupiac pogadac z nimi jak z przyjaciolmi pogadac z mama moge pogadac o intymnych sprawach z bratem o wszystkim:))

Gość ptasiek nastroszony
fakt golasy nie powinny mieć dzieci. może podaj ich za to do sądu.

Gość zrobić duże pieniądze jest
tak trudno że graniczy to z cudem a przeszkadza w tym inteligencja i dobre serce Trzeba być sk**w..nem żeby zrobić fortunę albo mieć przyjaciół skur...nów lub inne plecy,w każdym razie wiąże sie to z jakąś nieczystą grą,więc nie narzekaj i sam zakasaj rękawy i do roboty.

Gość ptasiek nastroszony
ci co nie zarobili naprawde duzej kasy to bezwartosciowi nieudacznicy , lamusy taki patologiczny zabiedzony motłoch, i jeszcze ma czelność mieć dzieci

Gość 22 lata mam
wiem ze ja mam racje . i nigdy nie bede miec dzieci jesli nie bedzie mnie na nich stac. jesli mnie stworzyli to niech mnie utrzymują skoro nie zajeli sie mna dostatecznie wczesniej. nienawidze ich a wy jestescie dzieciorobami i musicie zapierdalac 8 h dziennie za 1000 zł ,wszedzie pelno nieudaczników którzy oczekuja od dzieci wdziecznosci ha ha ciekawa za co

Gość 22 lata mam
jesli rodzice nie pomagaja swoim dzieciom do konca zycia sa nieudaczinikami . i to nie jest prowokacja bo naprawde tak mysle i mam do tego prawo !

Gość Hellie Berry
wiec co oni ci zrobili oprócz tego że są biedni??? Bo jeśli chodzi tylko o pieniądze to żal mi ciebie. W głebi serca jednak przeczuwam że nie tylko o to chodzi.

Gość strzałka :)
22 lata mam jesli rodzice nie pomagaja swoim dzieciom do konca zycia sa nieudaczinikami . i to nie jest prowokacja bo naprawde tak mysle i mam do tego prawo ! no masz prawo... to nie Twoja wina, że jesteś taki płytki i pusty... Żal mi Cię.

Gość on**
a ty dlaczego nie masz forsy ! zarób , zobaczymy jak ci pójdzie (do 22lata mam)

Gość kameron diazzzzzz
strzałka- moze jest taka pusta bo rodzice poza golymi kieszeniami nie dali jej rowniez wychowania, wiec za co ma byc wdzieczna? Niestety sa tacy rodzice, jeszcze oczekuja wdziecznosci,.

Gość 22 lata mam
nie chodzili ze mna do lekarza zadnego! mam astme tradzik ale taki powazny i wszystkie popsute i krzywe zeby

Gość kameron diazzzzzz
Zrobic to nie problem ale zapewnic wychowanie i wyksztalcenie- to jest wazne, wtedy mozan powiedziec ze sie ma dobrych rodzicow, cala reszta jest tylko dzieciorobiami.