Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimimimimimimimimim

Faceci, czy podobają Wam się bardzo niskie kobiety?

Polecane posty

Gość mimimimimimimimimimim
drynnn - no to chyba bardziej wina jej chłopaka niż jej, może jakby przestał to by jej tak nie bolało. Chociaż moja niewiele wyższa koleżanka też miała problem. Ale normalnego chłopaka i jakoś jej się udało bez szczególnego bólu problem załatwić :)

Gość zielona laska
Mnie rozdziewiczył sąsiad. Miał wtedy 30lat, a ja 18lat. Zrobił to bardzo delikatnie. Potem się przyznał, że nie miał zbyt wielkiego doświadczenia z kobietami i był równie przestraszony jak ja. Był lekki ból przy pierwszym wejściu, potem lekkie pieczenie no i nie miałam przez to orgazmu, ale ogólnie wspominam to bardzo miło. Bałam się przeżyć pierwszego razu z rówieśnikiem. Ogólnie faceci przed 25 rokiem życia zbyt bardzo są nastawieni na ruchanie, a zbyt mało na pieszczenie. Parę moich koleżanek miało po swoim pierwszym razie niechęć do seksu tak wielką, że na drugi raz często decydowały się po kilku latach. Mój Pierwszy rozmiar miał raczej średni, nie mierzyłam, ale po tym co czasami widzę w necie ... :)

Gość egfjfgjf
zielona laska - a co ma do rzeczy Twój pierwszy raz? :o Myślisz, że kogoś interesują Twoje przeżycia seksualne i opinie na ten temat??

Gość reyrtu65
Mam kolegę, który uwielbia takie niskie dziewczyny. Sam kurduplem nie jest ale dziewczyny powyżej 1,60m to już go nieszczególnie interesują.

Gość bvnbvnb
Ja lubię takie niskie :classic_cool: ale sam szczególnie wysoki nie jestem

Gość gość
Nie, od 165 wzwyż