Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mam 25 lat i jeszcze nie chce dzieci..

Polecane posty

jestem dziwna? mam narzeczonego , kocham go. ale chce sie bawić , wyszaleć. mam fajną prace mój narzeczony tak samo mam tyle kasy co chce. ale chce żeby to jeszcze trwało poza tym ( moze pomyslicie ,ze jestem pusta) nie chce zeby moje cialo sie zmienilo po ciaży i boje się tego bo mam ładne ciało.. słyszałam też ze z seksem po ciazy bywa roznie nie czuje sie staro , nawet wygladam duzo młodziej chce miec dziecko za jakieś 5 lat wszyscy mnie za to potepiaja ,moje niektore koleżanki juz dawno urodzily. ale czy chciałabym życ jak one? za marne pieniądze i być zaniedbana bo widze jak wyglądają? chyba nie..

Gość jedyna słuszna opinia
myśle że jestem jak najbardziej normalna i w 100% zdrowa

Dodam jeszcze e w seksie kręci mnie zwłaszcza anal.

z tym analem to oczywiscie podszyw ;) ale sadze ,ze sie domyslacie sami co jest podszywem ,a co nie

Gość Pewnie,że ich nie miej jeżeli
nie czujesz tematu,bo to może nie być proste w dzisiejszych czasach wypuszczenie kogoś normalnego w dorosłe życie

Po co sie spieszyc ? ja jakbym mogla cofnac czas to bym nie miala dzieci tylko korzystala wyjezdzala. Teraz tez mi sie powodzi ale bez dziecka zawsze wygodniej

Gość GRZESLAW JEST GEJEM
nie chcesz to nie miej ty glupia cipo

Gość jedyna słuszna opinia
gdzie jest napisane ze trzeba sie koniecznie poswiecic dziecku? przeciez to jest 18 lat minimum rezygnacji z samej siebie i zycia za marne grosze bo dziecko to studnia bez dna oczywste jest ze chcesz sie nacieszyc tym co masz, wolnościa i dopiero pozniej decydowac sie na cos nowego

Gość lippenstift
Pierd.......isch

up

Gość że co że jak
rozumiem Twoje obawy bo sama mam podobne... Myślę że 30 lat to nie jest zły wiek na dziecko, gorzej gdybyś chciała je mieć po 40

Gość też mam 25 lat
Nie chcę jeszcze mieć dzieci, rodziny. Nie wiem kiedy to nastąpi, ale na pewno nie będę robić nic na siłę albo dlatego, że inni mówią "to już najwyższy czas". Nie chodzi mi o to, żeby się wyszaleć. Po prostu teraz nie chcę zakładać rodziny i już.

też mam 25 lat, Narzeczonego i całą ta słodką resztę. Tez nie chcę mieć dzieci jeszcze- więc myślę, że pod tym względem jest z Tobą jak najbardziej ok. Tylko to, że tak dosadnie się wypowiadasz o tych dzieciatych niby-twoich-koleżankach "zaniedbanych, zarabiających marne grosze" to już nieładnie o Tobie świadczy. Najwidoczniej jednak trochę Cię to boli, że za brak dzieci Cie otoczenie lekko potępia, skoro od razu atakujesz średnio taktownie dzieciate. Gdzieś to musisz przelać.

Gość Dziewczyna  25 lat

Też mam 25 lat. Pół roku temu wyprowadzilam się do De.  Mieszkam z chłopakiem bez zaręczyn i jest fajnie. 🙂 Nie planuje dzieci. 

Narazie sama myśl o tym mnie przeraża. Ciąża moim zdaniem wszystko psuje...figura, zmęczenie i relacje z facetem (mam na myśli też sex) + pieniądze które są potrzebne do życia --> jestem na NIE.  Nie mam pojęcia czy mi się to zmieni. Nie zastanawiam się nad tym.   

Pozdrawiam 🙂

Gość cxx

To się zastanawiaj nie ma czasu na myślenie już 3 dni minęły zaraz obudzisz się na cmentarzu