Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i mamy problem

co zrobić z córka?

Polecane posty

Gość fachofiec
aaa wpier­dolić córuni i tyle!!!

W moim gimnazjum była bardzo wrażliwa i delikatna artystka, która uważała się za orginalną, bo chodziła w sewterkach i trampkach :O i każdego, kto nie lizał jej dupy i był słabszy też gnębiła, oczywiście ćpała :)

toksyczna po pierwsze ja moich dzieci nigdy nie biłam, nie bije i bić nie będę chyba że będę miała ku temu konkretny powód, a takim powodem jest dla mnie to co zrobiła córka autorki!!!! ta dziewczyna nic nie rozumie bo według niej nic się nie stało, więc może jak sama tego doświadczy to zrozumie, że jednak coś się stało!!!!!!! po drugie nigdzie nie napisałam, że jak ktoś cię atakuje to masz stać jak kołek!!!!! owszem masz się bronić ale nie ząb za ząb bo agresja rodzi agresję, można się bronić nie będąc równocześnie katem!!! po trzecie dobrze ktoś napisał o policji W takich przypadkach policję powinna wzywać szkoła i dziewczyna powinna mieć sprawę karną i tak się w mądrych szkołach robi

Gość lilia wodnahglilgiog
Twoja córka nie ma w sobie wrażliwości i szacunku do innych ludzi, za to ma kure.wski charakter. Nie sądzę, żeby ją wyjebali ze szkoly jesli to taka gwiazda-artystka, ale w przyszlosci moze wkur.wic nieodpowiednią osobę i poniesie konsekwencje. Nie dość, że zła dziewczyna to jeszcze nie myśli np. co będzie jak rodzice tej dziewczyny załozą sprawę karną.... Kariera artystyczna przepie.rdolona. Jaka to ona artystka? Naucz ją lepiej, że jak będzie się tak wozić i krzywdzić ludzi to kiedyś dostanie nauczkę.

dlatego ja ucze moje dzieci ze pierwsze NIGDY nie mają prawa kogos uderzyc (chyba ze to nieszkodliwe popychanki z rodzenstwem, to nie zwracam uwagi), ale jesli ktos je pierwszy zaatakuje bedzie gnebic, znecac sie psychicznie i fizycznie to w obronie wlasnej mają prawo oddac i sie bronic.I tak samo w obronie rodzenstwa jesli ktores, zobaczy ze siotrabądź brat jest w niebiezpieczenstwie jak najbardziej w tym przypadku dopuszczam uderzenie jakiegos oprawcy, w innych przypadkach nie daje zezwolenia.O to mi chodzilo. Moj syn jakis czas temu byl kozlem ofiarnym dwoch ancymonkow przebrzydlych, a to dlatego ze jest bardzoi cichy, spokoojny, niesmaly, nie umie sie przeciwstawic czy komus odmowic, dreczyly go dwa przebrzydle gamonie, w koncu meza syn raz i powrządnie sie z nimi rozprawil i do tej pory jest spokoj, a przez tem zadna szkola, zadne interwencje ped dyrekcji nie dawaly rezultatow

no w obronie to się zgodzę, widocznie ten pierwszy post zakręciłaś albo ja źle zrozumiałam bo dla mnie on brzmiał jak własnie ząb za ząb a tego jestem przeciwnikiem! szczerze to się dziwię że w tej szkole nie zawiadomiono policji bo teraz to już zaczyna być normą bo skoro szkoła jako taka nic nie może to wzywa się policję i odgórnie z prokuratury idzie sprawa, a ta sprawa do prokuratora sie nadaje i aż dziwne że tam nie jest skoro prawie do samobójstwa doszło. Mnie za to dziwi jedno dlaczego autorka ani razu się nie odezwała :D chyba myślała że usłyszy jaka to ta jej córeczka pokrzywdzona, a tu proszę ogólna nagonka na chuliganke :)

Gość trolicca
Autorka się nie odezwała bo to trol, pewnie wymyśla nowe tematy, albo produkuje się w innych.