Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

TakaMALAjedna uprawiasz swoje hobby oki,masz do tego świete prawo,wrecz gratuluje pasji,ale co ja ci zrobiłam zes mnie od śmieci wyzwała ze nigdy nie powinnam dziecka urodzić,,jak komus można cos takiego życzyć?

ja tam z nikim nie zamirzam sie wyzywać bo dzis mam za dobry humorek :-D ale nie potrafie zrozumieć nienawiści jaka kieruje takimi ludzmi

Czyli wychodzi na to, ze Lookrecja to Ty. Skoro utozsamiasz sie z moja wypowiedza, ktora kierowana byla do Ciebie tylko dlatego BO MYSLALAM ZE JESTES LOOKRECJA. Masz klopoty ze zrozumieniem widze.

Boska Lukrecja , chyba wiesz co o niej masz myslec :):) z reszta to jest jak karma .. wroci do niej to zlo ze zdwojona moca:):) Nic nie przejdzie na sucho :) Ja kupilam siostrzenicy spiworek w uk za 30 funtow aale taki fajniutki i cieplutki :) Otoz .. Troll mnie wyzywal od roznych :) .. potem nagle przepraszal wielbil pod niebiosa , natomiast potem miedzy czasie zaczela jechac ludzi od smieci , kurew , loch .... i znow zaczela sie wojna ze mna . Szydzila z osob chorych psychicznie mowiac ze sa wariatami nie zdolnymi do milosci do blizniego . Wiec jednym slowem .. Opisywac jej nie musze bo prawie kazdy wie a ten kto nie wie to sie przekona niebawem .. Ze ona sama jest smieciem , nie szanuje ludzi .. podszywa sie .. NIE RAZ WPADLA ... ma wszystkich w dupie ale mimo to lize dupe niektorzym ... co za falszywa istota

Gość Gość
MałaJedna a pamiętam jak poparłaś mnie kiedy zjebałem Nox o podobne słowa

dziewczny, hola hola hola... wiem, że wpierdalanie się nigdy dobrze nie wróży, ale co tam. najwyżej wyłącze ten topic :) więc.... cicho. czy chodzi o coś konkretnego, czy to tylko babskie przepychanki?

Gość Gość
Jest tu jakiś facet ?

w sumie o nic nie chodzi:) taki maly gniot sie wykruszyl morda klapie na piec stron nie wie kiedy milczec .. aaa prawda ja zabolala .. oj zabolala;) wszystkich ma w dupie to na huj tu siedzi matkoo kochana co ta dziewczyna ma w glowie

TakaMALAjedna jak mogłaś mnie pomylić z Lookrecją skoro załozyłam topik jako Boaka Lukrecja? nie wiem :-D Przykro mi ze napisałas tak o jakiejkolwiek osobie niewazne czy o mnie czy jak mówisz Lookrecji,bo ja takich ludzi nie sznuje,skoro wyrażają sia tak o dzieciach tyle w temacie Sacryficial Suicide porozmawiamy o mojej lesniczance czy nie?!? :-D bo mnie kosekwentnie olewasz

hihihi mala sie wkurwila hihihihiihihihi ale jaja .. i znow ten pokemonski styl olaaa bogaa:) jak wam mija popoludnie :):)??

Gość Gość
Boska Lukrecja a gdzie masz tą lesniczówkę ?

Sacryficial Suicide o prosze odezwałeś się :-D Kiedys miała ja moja babcia teraz juz nie :-( ale pamietam jak dziadek chodził na polowanie,cały czas mieszkalismy w lesie,poźniej przeprowadziłam sie do wrocławia i z jedej strony fajne zycie w miescie a z drugiej ja uwielbiam las,cisze,nie lubie zgiełku

Gość Gość
U mnie właśnie nastąpiła cisza. Słychac tylko kruka i nic poza tym. Dzień był piękny słoneczny i nawet sikorki dziś świergotały, potem orlik je wystraszył :D Mój syn dziś stwierdził, że jest kotem i nie chce wyjść z koszyka gdzie śpią moje koty :D

Mój syn dziś stwierdził, że jest kotem i nie chce wyjść z koszyka gdzie śpią moje koty jak ja uwielbiam te powiedzonka maluchów to szok, ze mna spała siotrzenica ost i obudziła mnie o 4 w nocy i mówi tak,ciociu zesikałam sie,przebierz mnie,jak myślisz mogę zadzownić na policje? to nam pomogą...3 latka dziecko...padłam,

Gość Gość
W lecie wchodził psom do kojca:Di u jednego spał :D.

Gość Gość
Jak można nie kochać własne dziecko ?

Gość Gość
jedyny sensowny bo ja myślałem że jesteś facetem :D

Gość Gość
Dlatego napisałem że za to kim będą dzieci i zwierzęta my odpowiadamy. My tworzymy wspaniałe istoty, albo potwory. jedyny sensowny bo już nie wiem, jesteś kobietą, czy mężczyzną ?