Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

Gość Gość
Gagita pewnie. Zaraz zostanę pewnie oszczekany zbokiem i bawidamkiem. :D Właśnie dlatego. Naprawdę chciałbym zebrać grup fajnych ludzi. Co z tego jak połowa ludzi się boi, druga połowa to właśnie wytwory cae

Gość Gość
Dlaczego mi tak na nerwy działa ? Działał, bo nie widziałem go dawno. Dlatego, że rozwalają mnie ludzie którzy wiedzą WSZYSTKO Od tematu okresu, podpasek, po loty kosmiczne. takie osoby albo mają wybujałą wyobraxnię, albo sa po prostu nieszczęśliwe. O.K. szanuję to, dopóty, dopóki nie staje się wulgarne i agresywne. Drugie pytanie Okolice Ustrzyk Grn.

Gość Gość
Dolne to daleko stąd :D

Gość Gość
Zbanowane buźka i miłego dnia

Gość Gość
Zaraz pewnie wpadnie tu moja ukochana przyjaciółka NOX z nowymi wizjami po tabsach :D To powiedzcie teraz przynajmniej szczerze bo ja też już gupiałem i nie jestem chyba w temacie. Zbanowana ma chłopaka, druga ma ale rzuciła, trzecia mężata. Nie na chłopską głowe to

Gość Gość
Właśnie o to chodzi że nie wiem :D Zbanowana mnie zakłopotała swoim topikiem, a że jedna miła osoba ogólnie podała moje gg

Gość Gość
I jest ok. Nie szukam kobiety, oświadczyłem wyżej. Zresztą Ty jak pamiętam masz udany związek i oby tak dalej. Dzięki właśnie takim osobom jak ANIELICA - Gosia zbanowali mnie, czego w sumie nie żałuję bo tu 4 mieś nie wchodziłem. Nie przejmuj się kiedyś będe zapewne i jenifer albo innym projektem.

Gość Gość
Jest tylko jedna osoba Nox, której jednak chciałbym zrobić na złość. Wszystkie obelgi przejdą, ale na swojego syna nie pozwolę użyć takich słów.

lepsza sie odezwala hahahahah ktora pisala ZE DOBRZE ZE TAKI SMIEC JAK BOSKA LUKRECJA SIE NIE rozmnaza nie graj takiej cacy ;]

Gość Gość
Kurwa Musiałem :D Nie dośc że jest jedna debilka, a nawet więcej, to Wy przynajmniej pokażcie klasę i nie kłóćcie się.

Sacryficial Suicide WITAJ🌼 widzisz czym tepak na codzien sie rzuca??? miesem inaczej nie umie nie przejmuj sie pod pomaranczka i na ciebie jedzie ,nie raz kazdy sie o tym przekonal prawda cie zabolala? pustaczku???? masz sklep jak leb ale puste pulki nie dosc ze glupia to jeszcze plytka

Gość Gość
Boska Lukrecja przynajmniej Ty będziesz miała upojny wieczór