Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

Zbanowana -- ale zobacz jak anielica sama do siebie pisze to ktoś się nie wylogował z jednego komputera po prostu :)

Mala nie jeździj po niej :) SS fajny chłopak to co się dziwisz . Ja kocham Clooneya dzisiaj :)

Gość Gość
TakaMALAjedna błagam tylko nie porównujcie mnie nigdy z Noxi i babeczki, bo faktycznie się tym przejmę Jak widzisz cafe ma swoje prawa, nie znamy się osobiście, każdy może być każdym Każdy może zbudować tu swój image. Przykre tylko jest to że nikt nie chce uszanować drugiej osoby. dlatego na długii czas lubię znikac stąd

Zbanowana ty normalnie sldka z tym swoim podrywem dzisiaj jestes :):) SS ja też mogę na ognisko ? z synem ?

CO ty Mala Wróżek mi powiedział że rozwód będzie to ja wracam do obiegu :)

ja sie nigdy nie piperze, jak reszta. zawsze mowie wprost, jak ktos mi sie podoba. mam siedziec jak d..., a pozniej zalowac? mam tylko jedno zycie, nie mam czasu sie wstydzic

Taka prawda , nie ma czasu , a i można coś przegapić w tym oczekiwaniu :)

Gość Gość
Nie zaginąłem. Czytam Wasze domysły :D

Gość Gość
Powinnaś poczytać topiki w których już nie przebierałem w słowach właśnie z babeczki. To chyba jedyny koleś tutaj który rozpierdala mnie swoją inteligencją:D

Ja się już dziś pożegnam , dla wszystkich którzy mogą to miłego odpoczynku a ci którzy będą pracować milej pracy :) pa

JAKIE domysły, ja się niczego nie domyślam, jak dla mnie możesz miec 500nickow. a Ty PokeKURVAmonie idz stad. zatruwasz moje powietrze i naruszasz osobista przestrzen

Gość Gość
Mimo wszystko jest to przykre. Może mam gorszy dzień. Może zejdę stąd zabiorę się za swoje sprawy, bo może mnie ponieść. W takim wirtualnym świecie, powinno mówić się gównie, próbujemy mimo wszystko być ludźmi. Cóż jako wirtualne postacie jedyne co możemy, to być niczym źdzbła trawy rzucane wiatr,. skazane na opinie innych. to jest śmieszne, ale przerażające.